Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ! ΕΠΕΣΑΝ στά ΚΕΦΑΛΙΑ των μαθητών σοβάδες, στό Γυμνάσιο τήν ώρα του μαθήματος... ( Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν, έ; ΠΟΥ πηγαίνουν ; ; ; )

 


Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όταν έπεσαν σοβάδες στο Γυμνάσιο της Φιλιππιάδας και ενώ γινόταν μάθημα στην αίθουσα...



Δύο μαθήτριες της Γ΄τάξεως μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι γονείς τους προχώρησαν σε υποβολή μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου, ενώ σύμφωνα με το epirupost.gr δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο σχηματίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού και μετά από εντολή της Εισαγγελίας.

Η συγκεκριμένη αίθουσα του γυμνασίου εκκενώθηκε και κλειδώθηκε, με τους γονείς να είναι έξαλλοι, καθώς ο Δήμος Ζηρού όχι μόνο δεν προχώρησε σε κάποια ανακοίνωση για το σοβαρό αυτό περιστατικό, αλλά δεν έχει προχωρήσει και στις απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στο σχολικό κτίριο!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!