Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Elon Musk κάνει ΣΚΟΥΠΙΔΙ τούς 'Los Angeles Times', που αμφισβητούν τήν «ηθική» της αποκτήσεως παιδιών!


Η SpaceX, η "X" (παλαιότερα γνωστή ως Twitter) και ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, μιλούν με μέλη των μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της Συνόδου Κορυφής για την Ασφάλεια της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Bletchley Park στις 01 Νοεμβρίου 2023 στο Bletchley της Αγγλίας.


«Οι υποστηρικτές της εξαφάνισης θέλουν ένα ολοκαύτωμα για όλη την ανθρωπότητα», προειδοποίησε ο Elon Musk, αφού οι ακροαριστεροί Los Angeles Times αμφισβήτησαν αν είναι «σωστό» να έχουν παιδιά.



(LifeSiteNews) - Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας υπέρ της ελευθερίας του λόγου Elon Musk χτύπησε ένα "woke" ειδησεογραφικό πρακτορείο το οποίο προηγουμένως είχε ντροπιάσει τους γονείς επειδή έχουν παιδιά.

Σε μια ανάρτηση στις 14 Σεπτεμβρίου στο "X", παλαιότερα γνωστό ως Twitter, ο Elon Musk καταδίκασε τους Los Angeles Times για την υποβάθμιση εκείνων που επιθυμούν να φέρουν παιδιά στον κόσμο για τον ισχυρισμό ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αυξήσει την «κλιματική αλλαγή».

«Οι υποστηρικτές της εξαφάνισης θέλουν ένα ολοκαύτωμα για όλη την ανθρωπότητα», δήλωσε ο Musk.



Η ανάρτηση ήταν απάντηση σε ένα άρθρο της 11ης Σεπτεμβρίου από τους Los Angeles Times με τίτλο «Είναι σχεδόν ντροπή να θέλεις να κάνεις παιδιά».

Το άρθρο, γραμμένο από έναν καθηγητή «σπουδών φύλου και σεξουαλικότητας», αμφισβητεί την ηθική της απόκτησης παιδιών, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα πολιτική και «κλιματική» κατάσταση.

«Η αμερικανική κοινωνία αισθάνεται πιο κοινωνικά και πολιτικά πολωμένη από ποτέ. Είναι σωστό να φέρουμε ένα άλλο άτομο σε αυτό;» διερωτήθηκε, υποδηλώνοντας ότι θα ήταν καλύτερο να μην υπάρχει παρά να ζει σε μια κοινωνία με κοινωνική ένταση.

Ο συγγραφέας πήρε συνέντευξη από επτά νέους, οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκε, «έχουν περισσότερες γνώσεις για την κλιματική αλλαγή από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι». Από τους επτά, πέντε δεν ήθελαν να έχουν βιολογικά παιδιά, ενώ οι δύο που δεν ήταν σίγουροι αγωνίστηκαν «με το αν είναι ηθικά εντάξει να έχουν παιδιά».

«Με την κλιματική αλλαγή, είμαστε η κινητήρια δύναμη των πραγμάτων που καταρρέουν, αλλά και ο πλανήτης θα κάνει αυτό που πρόκειται να κάνει ο πλανήτης. Έτσι... Είναι σχεδόν ντροπή να θέλεις να κάνεις παιδιά», είπε κάποιος.

Το μήνυμα του άρθρου κατά της ζωής γίνεται όλο και πιο συνηθισμένο μεταξύ των αριστερών και αντικατοπτρίζει τα σχέδια που παρουσίασε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για τη ριζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ενώ ορισμένοι ακτιβιστές για το κλίμα έχουν προωθήσει την ιδέα ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να περιοριστεί προκειμένου να διατηρηθεί ο υπάρχων λαός του, πολυάριθμες μελέτες καταρρίπτουν αυτόν τον ισχυρισμό, καθώς και ισχυρισμούς ότι η γη μπορεί να χωρέσει μόνο 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους ή λιγώτερους.

Ο Musk είναι εδώ και καιρό υποστηρικτής των υψηλότερων ποσοστών γεννήσεων, προειδοποιώντας ότι «η κατάρρευση του ποσοστού γεννήσεων είναι μακράν ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός».

Το 2022, ο Elon Musk, επεσήμανε ότι το συνολικό ποσοστό γονιμότητας της Αμερικής ήταν κάτω από την αντικατάσταση για περίπου μισό αιώνα.

Μια έκθεση του Αυγούστου διαπίστωσε ότι το ποσοστό γονιμότητας στις ΗΠΑ έφτασε σε ιστορικό χαμηλό το 2023, με λιγώτερους Αμερικανούς να κάνουν παιδιά από ποτέ, μια τάση που οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε κοινωνική κατάρρευση.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!