Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΡΝΗΘΗΚΕ τόν «εμβολιασμό» κατά του Covid: ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ στρατιώτης της 'Bundeswehr', ανακοινώνει ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ !!!!!!


Ο ανώτερος λοχίας Alexander Bittner


Ο ανωτέρω εικονιζόμενος λοχίας Alexander Bittner καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκισης για ανυπακοή και παραβίαση των όρων επιτήρησης. 


Ο στρατιώτης θέλει τώρα να προχωρήσει σε «απεργία πείνας», που σημαίνει ότι αρνείται τόσο φαγητό όσο και νερό.

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ο στρατιώτης της Bundeswehr λοχίας Alexander Bittner συνελήφθη. Ο λόγος: Ο 41χρονος δεν είχε συμμορφωθεί με πρόστιμο που επιβλήθηκε από το δικαστήριο επειδή αρνήθηκε τον «εμβολιασμό» Covid. 


Όπως αναφέρουν οι Epoch Times, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα Aichach στη Βαυαρία, όπου πρόκειται να εκτίσει ποινή φυλάκισης έξι μηνών για ανυπακοή. Αυτό είχε πράγματι ανασταλεί υπό επιτήρηση. Ωστόσο, επειδή αρνήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο των 2500 ευρώ, ο Bittner πρέπει τώρα να εκτίσει τελικά την ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με τους Epoch Times, ο πατέρας τριών παιδιών θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί στη φυλακή στις 9 Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσει το ένταλμα κράτησής του, σύμφωνα με την κλήτευση σύλληψης. Αντ' αυτού, έμεινε στο σπίτι επειδή θεωρούσε τον εαυτό του αθώο και η εντολή να «εμβολιαστεί» ήταν παράνομη.


Η πύλη υπενθυμίζει ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου, ίσχυε υποχρέωση «εμβολιασμού» Covid για τους στρατιώτες της Bundeswehr. Σύμφωνα με το Nius, ο στρατιώτης από το Ingolstadt είχε δηλώσει:

«Δεν πάω εκεί από μόνος μου, ας έρθουν να με πάρουν».


Σύμφωνα με την οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων United for Freedom, η οποία τον υποστηρίζει, ο Bittner δεν είχε καμμία εμπιστοσύνη στην ένεση mRNA. Κατέστησε σαφές στο Νius:

«Είναι το σώμα μου και μόνο εγώ αποφασίζω γι' αυτό».


Μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού Covid το 2021, ο στρατιώτης παρατήρησε ότι δεν μπορούσαν όλοι γύρω του να ανεχθούν το εμβόλιο, σύμφωνα με την πύλη. Πολλοί από τους συντρόφους του αρνήθηκαν επίσης την ένεση στην αρχή, αλλά σύμφωνα με τον Bittner, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα «λύγισαν και ενέδωσαν». Έπρεπε να ταΐσουν την οικογένεια ή να πληρώσουν τα σπίτια, είχαν δώσει ως λόγο. 
Για τον Bittner, ήδη από τότε ήταν «ακόμα εκτός συζήτησης» το να «εμβολιαστεί». Ως στρατιώτης, δεν θα εκτελούσε καμμία διαταγή που δεν θα μπορούσε να τον συμφιλιώσει με τη συνείδησή του.
Σύμφωνα με τους Epoch Times, ο δικηγόρος Sven Lausen υπέβαλε αίτηση επιείκειας εκ μέρους του για να αποφυλακιστεί. Ο Lausen έχει ήδη εκπροσωπήσει αρκετούς στρατιώτες στο δικαστήριο λόγω της απαίτησης εμβολιασμού κατά του Covid.

Η εισαγγελία του Ingolstadt είχε δηλώσει στις 13 Σεπτεμβρίου ότι το αίτημα είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και ότι το ένταλμα σύλληψης δεν θα εκτελεστεί προς το παρόν. Στις 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης. Όταν ο Bittner πήγε στους στρατώνες του για να πάρει ένα σημείωμα ασθενείας, συνελήφθη και απομακρύνθηκε με χειροπέδες.

Ο ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων Udo Leibmann του United for Freedom, ο οποίος αγωνίζεται για τον Bittner, θεωρεί παράνομη τόσο την ετυμηγορία του περιφερειακού δικαστηρίου του Ingolstadt όσο και τη σύλληψη και φυλάκιση. Αναφέρεται σε περίπου 150.000 ανεκτέλεστες ποινές φυλάκισης στη Γερμανία, αλλά σημειώνει: «Λειτουργεί με πολιτικούς κρατούμενους».

Ο Leibmann υπέβαλε μήνυση για στέρηση της ελευθερίας κατά του διευθυντή της φυλακής στο Aichach και σχεδιάζει περαιτέρω κατηγορίες κατά του εισαγγελέα και των δικαστικών λειτουργών. Ζητά επίσης την υποστήριξη όλων των μελών του κοινοβουλίου του κρατιδίου της Βαυαρίας.

Ο ακτιβιστής τονίζει ότι ο Bittner είχε το δικαίωμα να αρνηθεί την ένεση Covid για να μην συμμετάσχει σε ένα «επικίνδυνο ιατρικό πείραμα» και να μην θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο λόγω βαριάς αμέλειας. 
Αυτό καλύπτεται επίσης νομικά από το άρθρο 17α (1) του νόμου περί στρατιωτών, το οποίο ορίζει το καθήκον διατήρησης της υγείας. 
Σύμφωνα με τον Leibmann, το άρθρο 20 του Στρατιωτικού Ποινικού Νόμου (ανυπακοή) δεν υπερισχύει του Βασικού Νόμου ή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν μπορεί να τα υπονομεύσει. Σε συνέντευξή του στο AUF1, ο Leibmann δήλωσε:

«Ωστόσο, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η ΟΔΓ δεν είναι πλέον ένα λειτουργικό κράτος δικαίου, γι' αυτό και οι νομικές επιλογές οδηγούν μόνο σε περιορισμένη επιτυχία ενόψει της επικρατούσας αυθαιρεσίας. Εδώ, η δημόσια πίεση από τα μέσα ενημέρωσης και τον πληθυσμό, κατά προτίμηση σε διεθνές επίπεδο, είναι πολύ πιο ελπιδοφόρα».


Η ομάδα «Στρατιώτες για τον Βασικό Νόμο» (
«Soldaten für das Grundgesetz»
δήλωσε στο Telegram: Η οικογένεια του Bittner είχε τη δυνατότητα να μιλήσει σύντομα μαζί του την Τρίτη το απόγευμα στη φυλακή Aichach. Ο στρατιώτης είχε ενημερωθεί ότι του επιτρεπόταν να «κάνει τηλεφωνήματα μία φορά την εβδομάδα για μόλις 10 λεπτά».

"Ντροπή σε αυτόν που σκέφτεται κακό. Επειδή ο Alexander Bittner επέλεξε σκόπιμα το δρόμο της δημοσιότητας!», σύμφωνα με το «Στρατιώτες για τον Βασικό Νόμο».



Θα μπορούσατε να του γράψετε στην ακόλουθη διεύθυνση: Φυλακή Aichach, attn: κ. Alexander Bittner, Münchener Straße 33, 86551 Aichach. Η ομάδα συνιστά την αποστολή ενός σφραγισμένου φακέλλου, ώστε ο Bittner να μπορεί να απαντήσει.

Σε επιστολή προς την εισαγγελία, ο κρατούμενος, ως πολιτικά διωκόμενος, είχε ήδη ανακοινώσει μια «απεργία πείνας» στην οποία αρνήθηκε φαγητό και νερό. Μένει λοιπόν να δούμε πώς θα αλλάξει η υγεία του. Για να υποστηριχθεί η οικογένεια του στρατιώτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ξεκίνησε μια έκκληση για δωρεές.


Πηγή:

Epoch Times: Άρνηση εμβολιασμού COVID: Στρατιώτης της Bundeswehr υπό κράτηση για έξι μήνες - 16 Σεπτεμβρίου 2024

Nius: Στρατιώτης θα πάει στη φυλακή για μισό χρόνο επειδή αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο Corona - 11 Σεπτεμβρίου 2024

United for Freedom: Alexander Bittner, ο αδάμαστος κατά της δικαστικής αυθαιρεσίας - 14 Σεπτεμβρίου 2024




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:

ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΡΟΧΑΙΩΝ
Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα 58 ετών από το αυτοκίνητό της το οποίο είχε πέσει σε χαντάκι στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Βανάτου της Ζακύνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 58χρονη είχε μόλις φύγει από το νοσοκομείο Ζακύνθου, το οποίο είχε επισκεφθεί επειδή ένοιωθε αδιαθεσία. Στη διαδρομή το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι.















ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο Διευθυντής Υγείας της Φλόριντα αντιτίθεται στη σύσταση του FDA για «εμβόλια» mRNA Covid
Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των «εμβολίων» mRNA δεν έχουν αποδειχθεί. Ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα Joseph A. Ladapo εφιστά τώρα την προσοχή σε αυτό και συνιστά έναν υγιεινό τρόπο ζωής.






«5 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από ανθεκτικές στα αντιβιοτικά λοιμώξεις»
Αυτό γράφει ο «Defender». Μέχρι το 2050, έως και 10 εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθαίνουν ετησίως επειδή τα αντιβιοτικά δεν είναι πλέον αποτελεσματικά. Προκειμένου να τεθεί το πρόβλημα υπό έλεγχο, ωστόσο, θα είναι επίσης σημαντικό να τεθεί τέλος σε αυτή τη δυστυχία παγκοσμίως και να ξεφύγουμε από την όραση των μικροβίων.



Μελέτη: Τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2
Σύμφωνα με τους ερευνητές, ωστόσο, δεν έχουν όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα το ίδιο αποτέλεσμα. Πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο



Γιατί τα σμέουρα είναι το νέο υγιεινό υπερφρούτο για την καρδιά
Ειδικοί διαιτολόγοι μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με το ρόλο των σμέουρων στη διαχείριση της καρδιαγγειακής υγείας, του διαβήτη και πολλά άλλα.



Βόμβα: Μακροχρόνια μελέτη των εμβολίων COVID Pfizer, Moderna δείχνει «αυτοσυναρμολογούμενες νανοδομές»
Οι ερευνητές έχουν παρατηρήσει με μικροσκόπιο την αυτοσυναρμολόγηση νανοδομών στα εμβόλια mRNA COVID, καθώς και τοξικές επιδράσεις στα κύτταρα του αίματος από όλα τα εμβόλια COVID και πιθανούς μηχανισμούς αποτοξίνωσης.



Σταγόνες στροφανθίνης: εξαιρετική θεραπεία για καρδιακή ανεπάρκεια, καρδιακή προσβολή (προληπτική και οξεία) καθώς και εγκεφαλικό επεισόδιο, άγχος και ανικανότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!