Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ιταλία κινείται προς την επιβολή ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ σε βιαστές και παιδεραστές




Η δεξιά κυβέρνηση στην Ιταλία κινείται προς την εφαρμογή σκληρών ποινών.






Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στην Ιταλία μετά την απόκτηση μιας νέας δεξιάς κυβέρνησης υπό την ηγεσία της Τζώρτζια Μελόνι και του Ματέο Σαλβίνι.

Τώρα δημιουργούν μια επιτροπή για να κάνουν σχέδια νόμων για την τιμωρία καταδικασμένων βίαιων σεξουαλικών παραβατών με χημικό ευνουχισμό για να μειώσουν τον κίνδυνο υποτροπής.

Με αυτή την πρόταση, οι βίαιοι σεξουαλικοί παραβάτες μπορούν να μειώσουν την ποινή φυλάκισής τους εάν συμφωνήσουν να υποβληθούν σε χημικό ευνουχισμό.


«Άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την ιστορική μας μάχη για δικαιοσύνη και κοινή λογική: μηδενική ανοχή για τους βιαστές και τους παιδεραστές». δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι.

Αλλά η αριστερή αντιπολίτευση δεν είναι ευχαριστημένη με αυτό, αποκαλώντας το «εξτρεμιστικό» και ισχυριζόμενη ότι «παραβιάζει» τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δικαιοσύνη.

Το ερώτημα είναι, γιατί η αριστερά αντιτάσσεται σε αυτό;



Από τότε που η δεξιά κυβέρνηση υπό την ηγεσία της Τζώρτζια Μελόνι ανέλαβε την εξουσία, υπήρξαν αρκετές αλλαγές στη χώρα.

Η Ιταλία απορρίπτει την ατζέντα του WEF και έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που απαγόρευσε το ψεύτικο κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο προκειμένου να προστατεύσει την υγεία των ανθρώπων.


Απαγόρευσαν επίσης τη χρήση εντόμων στα ζυμαρικά και την πίτσα τους, πηγαίνοντας και πάλι ενάντια στην ατζέντα του Klaus Scwhab.


Ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που έρχονται στην Ιταλία έχει μειωθεί κατά 60%.

Έχουν επίσης απαγορεύσει τους επίγειους ηλιακούς συλλέκτες σε γεωργικές εκτάσεις, προκειμένου να προστατεύσουν τη γεωργία και τον εφοδιασμό τροφίμων.






ΠΗΓΗ: Italy moves to CASTRATE rapists and pedophiles (petersweden.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!