Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - "Βοήθεια! Το παιδί μου κλίνει δεξιά!!!!!!1!»: Κορυφαία εφημερίδα του Βερολίνου παρέχει «συμβουλές για δημοκρατικούς γονείς» που αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν «αντιδημοκρατικά παιδιά»!!!



Η Γερμανία έχει τον πιο ηλίθιο πολιτικό λόγο στη γη.




Αυτή η προφανώς γοητευτική😂, χαρούμενη😂 και διόλου μαραμένη ή καταβεβλημένη γυναίκα😂😂 ονομάζεται Eva Prausner. Είναι κοινωνική λειτουργός και διευθύνει κάτι που ονομάζεται «Πρόγραμμα για την Ενίσχυση των Γονέων», το οποίο παρέχει «Εκπαίδευση, δικτύωση και συμβουλευτική στον τομέα της οικογένειας και του δεξιού εξτρεμισμού». 

Αυτό σημαίνει ότι τρέχει από εδώ και από εκεί λέγοντας στους γονείς τι να κάνουν όταν υποψιάζονται ότι τα παιδιά τους υποκύπτουν σε πολιτικά λανθασμένες σκέψεις. Και αυτό με τη σειρά του κάνει την Frau Prausner απαραίτητη, γιατί ποτέ πριν στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας δεν άνθισαν τόσα πολλά αντιδημοκρατικά παιδιά κάτω από τη μύτη τόσων πολλών έντιμων δημοκρατικών γονέων.

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε πώς συνέβη αυτό. Οι αριστεροί και οι πράσινοι, εξάλλου, κάνουν το έργο του Κυρίου διδάσκοντας τον αριστερισμό και τον πρασινισμό στα σχολεία εδώ και δεκαετίες, αλλά παρά τις γενναίες προσπάθειές τους, χάνουμε γρήγορα τη νεολαία μας από κακόβουλες αντιδημοκρατικές δυνάμεις. 

Δεν δύναται η ανύψωση της αριστερής τρέλλας σε καθεστωτική ιδεολογία να έχει γυρίσει μπούμερανγκ, μετατρέποντας την κάποτε κουλ, αντιπολιτισμική αριστερά σε ένα πολιτικό κίνημα για μεσήλικες επιπλήκτες και μαθητευόμενους – το είδος του πράγματος από το οποίο οι έφηβοι απομακρύνονται τρομοκρατημένοι. Όχι, τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι λιγώτερο αληθοφανές. 

Ο πραγματικός λόγος για την πανδημία των δεξιών παιδιών πρέπει απλώς να είναι ότι δεν τα έχουμε κατηχήσει αρκετά. Εάν οι γονείς δεν κάνουν αυτό που τους αναλογεί και δεν φέρουν την κατήχηση και στο σπίτι, η δημοκρατία μας θα καταρρεύσει και θα βιώσουμε το 1933 από την αρχή, ακριβώς όπως βιώσαμε το 1933 ξανά πριν από δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές στη Θουριγγία και τη Σαξονία.

Για τους λόγους αυτούς, η 'Der Tagesspiegel', η μεγαλύτερη ημερήσια εφημερίδα του Βερολίνου, πήρε συνέντευξη από την Prausner σχετικά με τις συμβουλές της για τους γονείς που αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν το κακό, δεξιό γόνο τους. Το προϊόν είναι ένα προφητικό κείμενο για τις ηλικίες που φέρει τον τίτλο "Βοήθεια, το παιδί μου γυρίζει δεξιά! Οκτώ συμβουλές για δημοκρατικούς γονείς με μη δημοκρατικά παιδιά».

Η μετατόπιση προς τα δεξιά στην Ανατολική Γερμανία είναι μια μετατόπιση κυρίως μεταξύ των νεώτερων, όπως έδειξαν οι εκλογές στη Σαξονία και τη Θουριγγία. Ένας στους τρεις νέους εκεί ψήφισε ακροδεξιά. Στη Θουριγγία, το 38% των νέων ηλικίας 18 έως 34 ετών ψήφισαν το AfD – περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα. 

Πολλοί γονείς που εκτιμούν τη ζωή σε μια δημοκρατία θα έχουν αναρωτηθεί: «Τι έχουμε κάνει λάθος;».

Στο Βρανδεμβούργο, επίσης, καθίσταται σαφές ότι ακόμη και οι νεώτεροι κλίνουν τώρα προς τα δεξιά. Στην ψηφοφορία κάτω των 16 ετών μια εβδομάδα πριν από τις πολιτειακές εκλογές, το AfD βγήκε στην κορυφή με περίπου 30% ... (ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εκλογές στο Βρανδεμβούργο: Το SPD προηγείται του AfD στις πρώτες προβλέψεις, ενώ οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν το χειρότερο αποτέλεσμα από το 2004 (odysseiatv.blogspot.com)) Στις τοπικές εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου, το AfD θα μπορούσε να γίνει η ισχυρότερη δύναμη, εν μέρει χάρη στους νέους ψηφοφόρους που ψηφίζουν για πρώτη φορά.

Οι γονείς εξακολουθούν να έχουν κάποια επιρροή στα παιδιά τους που ψηφίζουν το AfD;

Δυστυχώς, η Prausner δεν είναι πολύ σίγουρη ότι το κάνουν, αλλά πιστεύει ότι οι δημοκρατικοί γονείς «θα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσουν» να σώσουν τα παιδιά τους από τη σοβαρή αίρεση της ψήφου σε λάθος πολιτικά κόμματα. 

Τα παιδιά στο Βρανδεμβούργο κινδυνεύουν ιδιαίτερα, επειδή το Βρανδεμβούργο είναι σε μεγάλο βαθμό αγροτικό και η Prausner ανακάλυψε ότι η ύπαιθρος στάζει από «συμπυκνωμένες προκαταλήψεις». 

Υπάρχει τόση φυλετική προκατάληψη στον αέρα του Βρανδεμβούργου που συγκεντρώνεται σε δροσερές επιφάνειες, όπως παράθυρα και ποτήρια μπύρας, τόσο άσχημα είναι τα πράγματα εκεί. Επίσης, όλα τα παιδιά παντού κινδυνεύουν επειδή το διαδίκτυο είναι μια ισχυρή δεξιά δύναμη που βοηθά κακές οργανώσεις όπως το AfD να διοχετεύσουν τον φασιστικό ιό του μυαλού τους απευθείας σε εκατομμύρια νέους που όμως σχηματίζουν εγκεφαλικούς φλοιούς.

Υπάρχει, εν ολίγοις, κάθε λόγος να είστε πολύ τρομοκρατημένοι με τα παιδιά σας, και ως γονέας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε πώς να αναγνωρίζετε αν γίνονται κυριολεκτικά Ναζί ακριβώς κάτω από τη μύτη σας. 

Δυστυχώς, σύμφωνα με την Prausner, ο σύγχρονος ναζισμός είναι σε μεγάλο βαθμό ασυμπτωματικός, αποδίδοντας «όλο και λιγώτερα σαφή σημάδια». Ενώ μπορεί να είναι «δύσκολο να προσδιοριστεί η πολιτική στάση ενός παιδιού από τα ρούχα του», η «ρατσιστική, σεξιστική ή queerphobic γλώσσα» μπορεί να είναι μια «ένδειξη». 

Φυσικά, όπως είδαμε, το smartphone είναι βασικά μια ψηφιακή πύλη απευθείας στον φασισμό, και έτσι θα πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά το κινητό του παιδιού σας:

Κοιτάζοντας πάνω από τον ώμο του παιδιού σας το smartphone του - έναν κεντρικό φορέα υφέρπουσας ριζοσπαστικοποίησης - μπορεί επίσης να παρέχει πληροφορίες. Η Prausner συμβουλεύει μια προληπτική προσέγγιση, ειδικά αν η σχέση είναι ακόμα άθικτη. «Τι κάνεις στο TikTok; Ακολουθείς λογαριασμούς του AfD;».😏

Εάν αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι καρποφόρες, η Prausner πιστεύει ότι μια μη εξουσιοδοτημένη ματιά στο τηλέφωνο είναι δικαιολογημένη. «Δεν ενθαρρύνω τους γονείς να το κάνουν αυτό. Οι γονείς πρέπει να σέβονται τα προσωπικά δικαιώματα των νέων. Αλλά αν υπάρχει κίνδυνος που πρέπει να αποφευχθεί, μια μη εξουσιοδοτημένη εξέταση του τηλεφώνου θα ήταν νόμιμη για λόγους φροντίδας».

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος αυτό το είδος πολιτικής αστυνόμευσης να γυρίσει μπούμερανγκ, επειδή οι έφηβοι δεν προσελκύστηκαν ποτέ από ανατρεπτικά κινήματα αντικουλτούρας τα οποία οι γονείς τους αποδοκιμάζουν. Δεν υπάρχουν καθόλου τέτοια παραδείγματα στην πρόσφατη ιστορία.

Τέλος πάντων, τώρα ας υποθέσουμε ότι αρπάξατε το τηλέφωνο του παιδιού σας και διαπιστώσατε ότι είναι πράγματι ένθερμος συνδρομητής σε κάθε είδους λογαριασμούς AfD στο TikTok. Αφού ξεπεράσετε το «σοκ» και τα σχετικά «συναισθήματα ντροπής», η Prausner σας συμβουλεύει να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια το συντομότερο δυνατό. Στην ιδανική περίπτωση, θα πάτε κατευθείαν στο Έργο της για την Ενδυνάμωση των Γονέων και θα γίνετε μία από τις δύο έως τέσσερεις οικογένειες που συμβουλεύει μέσω τηλεφώνου κάθε μήνα. 

Υπάρχει κάποια πιθανότητα το παιδί σας να περνάει μόνο «μια φάση», αλλά αν η στάση του έχει «παγιωθεί», αντιμετωπίζετε ένα μακρύ και δύσκολο μονοπάτι. Η σχέση σας δεν θα είναι «άθικτη» για πολύ ακόμα. Σύντομα θα υπάρξει πολύς «θυμός» και «απογοήτευση» και θα χρειαστείτε «υπομονή». Η πολιτική επανεκπαίδευση δεν είναι εύκολο πράγμα.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να θυμάστε να μείνετε σε επαφή με το παιδί σας – όσα κακά φασιστικά πράγματα κι αν σας πει. Ιδανικά, θα πρέπει να απαντάτε όχι με άμεση διαφωνία, αλλά με «δηλώσεις πρώτου προσώπου που εκφράζουν τον πόνο και το σοκ σας». 

Δηλώσεις όπως: «Όταν μιλάς τόσο υποτιμητικά για τους ανθρώπους, με πληγώνει. Δεν θέλω να κάνεις διακρίσεις εις βάρος των συμφοιτητών σου».😏 

Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να τρομάξετε το παιδί σας λέγοντάς του ότι το να είσαι φασίστας θα καταστρέψει τις προοπτικές του. 😏

Η Prausner συμβουλεύει να λέτε πράγματα όπως «Καταστρέφεις το μέλλον σου με αυτό». Αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε, όμως, είναι να αναπτύξετε «αυταρχικές τακτικές» ενάντια στις «δεξιές απόψεις», υποθέτω επειδή αυτό κάνουν οι δεξιοί. 

Ως καλοί προοδευτικοί φιλελεύθεροι δημοκράτες, γνωρίζουμε ότι μια πληθώρα από ανατριχιαστικές λέξεις, μια σταθερή γκρίνια πάντα στο ίδιο σημείο, χειριστικές εκκλήσεις στη δική σας συναισθηματική δυσφορία και υπεροιστρογονική ιστοριογραφία είναι ο μόνος τρόπος. Ενώ δεν υπάρχει με βεβαιότητα και κατηγορηματικά καμμία πιθανότητα κάτι από αυτά να έχει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, πιθανότατα δεν είναι κακή ιδέα να αφήσουμε το όλο θέμα ξανά και ξανά. 

Μερικές φορές, λέει η Prausner, «μπορείτε να φάτε μια πίτσα μαζί και να προσπαθήσετε να μην προκαλέσετε καμμία προσβολή» με τη ναζιστική γκρίνια.


Εντάξει, λοιπόν, καταλάβατε από το iPhone του παιδιού σας ότι είναι φασίστας, το παρενοχλείτε για τον φασισμό του σχεδόν κάθε μέρα, εκτός από όταν παραγγέλνετε πίτσα και όλοι είναι απογοητευμένοι και θυμωμένοι. 


Δημοκρατικοί γονείς που μόλις έμαθαν ότι το παιδί τους στηρίζει AfD.
Με εμφανή και αξιοσημείωτη ...αυτοσυγκράτηση η μάνα κοντεύει να τρυπήσει το πιάτο με το πηρούνι.

Και τώρα; Λοιπόν, πρέπει να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα κίνητρα του αντιδημοκρατικού παιδιού σας. Αν έχεις να κάνεις με μια περίπτωση ανδρικού φασισμού, όλα έχουν να κάνουν με την αρρενωπότητα. Το αγόρι σας έχει γίνει ναζί επειδή «οι δεξιές κοινότητες προσφέρουν στους νέους άνδρες την ευκαιρία να ενδυναμώσουν τον εαυτό τους»😅, κυρίως «υποτιμώντας τις γυναίκες και τους ανθρώπους που θεωρούν κατώτερους στη ρατσιστική κοσμοθεωρία τους». 

Τα κορίτσια, ωστόσο, γίνονται κυρίως φασιστικά επειδή «αισθάνονται συγκλονισμένα από κοινωνικές προσδοκίες να ακολουθήσουν μια καριέρα, να έχουν οικογένεια και επίσης να είναι ελκυστικά». 

Ο φασισμός λέει στα κορίτσια ότι μπορούν απλά να είναι μητέρες και νοικοκυρές και αυτό είναι πολύ λιγώτερο περίπλοκο.😏 Το θετικό εδώ είναι ότι τα φασιστικά κορίτσια είναι λιγώτερο πιθανό να έχουν τη συννοσηρότητα του ρατσισμού. Ένας δαίμονας λιγώτερος για να ξορκίσετε!

Τώρα που έχουμε καταλάβει γιατί το παιδί σας είναι εθνικοσοσιαλιστής, ήρθε η ώρα να βρείτε άλλους τρόπους για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του. Ο αρσενικός γιος σας, για παράδειγμα, θα πρέπει να αντικαταστήσει τους φασισμούς του με προπονήσεις γυμναστικής. 😂

Δυστυχώς, αυτό είναι επικίνδυνο, επειδή πολλά γυμναστήρια και εκπαιδευτές αποδεικνύονται επίσης δεξιοί φασίστες για κάποιο μυστηριώδη λόγο. 😂

Η Prausner προειδοποιεί ιδιαίτερα ότι το να στείλετε τον γιο σας σε εκπαίδευση πολεμικών τεχνών μπορεί απλώς να χρησιμεύσει για να εδραιώσει περαιτέρω τον φασισμό του. 

Όταν πρόκειται για την κόρη σας – υποθέτοντας ότι έχετε να κάνετε με την απλώς φασιστική και όχι με τη διπλή φασιστική-ρατσιστική ποικιλλία – θα πρέπει να την τρομάξετε λέγοντάς της ότι οι φασίστες είναι εξαιρετικά βίαιοι. Στα κορίτσια δεν αρέσει η βία, οπότε αν τους το εντυπώσεις αρκετά δυνατά, θα εγκαταλείψουν τον ναζισμό τους και θα επιστρέψουν στη δημοκρατία. (και στα νύχια των λά@ρο)

«Θα έλεγα ότι η δεξιά σκηνή είναι εξαιρετικά βίαιη», λέει η Prausner, «ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία, με όλο αυτό το σεξισμό που συμβαίνει».

Ωραία, λοιπόν, για να μη χάσουμε τον λογαριασμό – αρπάξατε το iPhone του παιδιού σας και ανακαλύψατε ότι ήταν φασίστας, ξεκινήσατε την περιοδική γκρίνια με περιστασιακά διαλείμματα για να φάτε πίτσα, έχετε εντοπίσει την αιτιολογία του φασισμού του στην τραυματισμένη αρρενωπότητα και ψάχνετε όλο τον κόσμο για να βρείτε μια μη φασιστική αθλητική επιδίωξη με την οποία μπορεί να ασχοληθεί ένας άντρας για να είναι πιο δημοκρατικός. 

Όλοι είναι ακόμα θυμωμένοι, ο γιος σας εξακολουθεί να πιστεύει ότι το AfD είναι κουλ και επιπλέον είναι και τσαντισμένος που επιμένετε να ρωτάτε όλους τους φίλους του στο γυμναστήριο για την πολιτική τους. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε – κάτι άλλο;


Ω! Μα φυσικά, υπάρχουν δύο τελευταία πράγματα. Τελικά, μπορείτε να «εμπλέξετε ολόκληρη την κοινότητα» οργανώνοντας μια αντιφασιστική παρέμβαση. «Βοηθάει», λέει η Prausner, «όταν οι νέοι έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα που αποδοκιμάζει τη συμπεριφορά τους». 

Στρατολογήστε τον «ευρύτερο κύκλο φίλων» του παιδιού σας, βάλτε τους «παππούδες, τους δασκάλους, τους θείους και τις θείες» του στο σπίτι σας για να το επιπλήξετε όλοι μαζί επειδή έχει πολιτικές προτιμήσεις που διαφέρουν από τις δικές σας.

Αυτό είναι το απόλυτο εισιτήριο, το παιδί σας θα σας ευγνωμονεί γι' αυτό. Σε περίπτωση που η επέμβαση αποτύχει με κάποιο τρόπο να εξαλείψει τον φασισμό του, ωστόσο, πρέπει να θυμάστε το τελευταίο πράγμα, το οποίο είναι να μην «αποθαρρυνθείτε» και να συνεχίσετε «να υπερτονίζετε τις δημοκρατικές αξίες και να παίρνετε θέση ενάντια στις προκαταλήψεις και τις διακρίσεις». 

Επίσης, επειδή μέχρι τώρα έχετε σίγουρα εξαπολύσει έναν ατελείωτο χείμαρρο ενδοοικογενειακής διχόνοιας και δυσαρμονίας, «δεν πρέπει να χάσετε από τα μάτια σας τις δικές σας ανάγκες». 

Ίσως προγραμματίσετε μερικά επιπλέον δείπνα πίτσας χωρίς φασισμό 😂😂😂και καταλάβετε ότι και εσείς «χρειάζεστε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον».








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Διδυμότειχο: Προχωρούν γρήγορα τα έργα στο Τέμενος Βαγιαζήτ

    https://orthodoxostypos.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b4%cf%85%ce%bc%cf%8c%cf%84%ce%b5%ce%b9%cf%87%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b3%cf%81%ce%ae%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%ad%cf%81%ce%b3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!