Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Καλώς τα, τά 'λάθρο΄ τά ....ζουμπουρλούδικα!!!!!!

[ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ....ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ!

ΤΩΡΑ, ΚΑΝΟΥΝ "ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ" ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ - ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ; - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ...

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ! 

ΕΔΩ ; 

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΛΛΟΝ, Ε; ]

2 σχόλια:

  1. Τα μπατσάκια φαίνεται τη "βρίσκουν" να κάνουν τις κοτούλες στα λαθραία και να βγάζουν τον ψευτο-ανδρισμό και το νταηλίκι στον Έλληνα. Ιδιαίτερα σε μάνες, παιδιά και ηλικιωμένους το παίζουν πολύ βαριά πεπόνια.

    Συνεχίστε παίδες έτσι, και όταν τα λαθραία λάβουν το σινιάλο δεν θα ξυρίσουν μόνο τον φουκαρά τον Έλληνα αλλά θα σας πάρει κι εσάς σβάρνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄΄μετανάστες΄΄ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ! ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΚΤΗΝΗ! ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΣΦΑΚΤΕΣ! ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!