Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ! Ο Δ. Καμπόσος ΖΗΤΑ νά δ ι α γ ρ α φ ε ί από τήν Ν.Δ...


Την διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία ζήτησε ο πρώην δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook «η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μη αιρετών στελεχών που καθορίζουν την πολιτική της δεν με εκφράζει πια»...


Συγκεκριμένα το δεξιό και για δεκαετίες στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι «με λύπη μου διαπιστώνω, εδώ και πολύ καιρό, ότι το κόμμα που αφιέρωσα τη ζωή μου έχει ξεστρατίσει. 

Δεν προστατεύει πια τις αξίες του Ελληνισμού, δεν διαφυλάσσει την μοναδικότητα της Ορθοδοξίας, δεν πιστεύει στο κύτταρο της παραδοσιακής Οικογένειας και στηρίζει κυβερνήσεις και οργανισμούς που δρουν εις βάρος του Εθνικού Συμφέροντος κάνοντας συνεχείς παραχωρήσεις σε κράτη εχθρικά προς εμάς».

Παράλληλα, σημειώνει ότι «η σαπίλα του περιβάλλοντος Σημίτη έφτασε να γίνει Διοικούσα Ομάδα του κόμματος των Νοικοκυραίων και των Πατριωτών. 

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μη αιρετών στελεχών που καθορίζουν την πολιτική της δεν με εκφράζει πια. 

Απεμπόλησε την αποστολή της να υπηρετεί τον λαό και κατάντησε προαγωγός συμφερόντων λίγων οικογενειών».

Τέλος, καταλήγει «παρακαλώ, να με διαγράψετε άμεσα από τα μητρώα μελών, αυτής της Νέας Δημοκρατίας, και από κάθε κομματική θέση που τυχόν κατείχα».

Είχε διαγραφεί από τη ΝΔ για αντισημιτικό λόγο και επέστρεψε.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 ο τότε δήμαρχος Άργους-Μυκηνών είχε διαγραφεί από την Νέα Δημοκρατία, καθώς είχε προχωρήσει σε αντισημιτικά σχόλια εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη. 

Στη διαγραφή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει ότι «δεν θα ανεχθώ μισαλλόδοξο λόγο από στελέχη της ΝΔ».

Στις 17 Ιουλίου του 2023 με απόφαση του πρωθυπουργού, ο Δημήτρης Καμπόσος είχε επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, με τον στέλεχος της ΝΔ να αναφέρει “προχωράμε δυνατά όπως πάντα. 

Οδηγός μας η αγάπη όλου του λαού”.


3 σχόλια:

  1. .
    ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ….

    ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ…

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ του! Περιέγραψε ακριβώς την τραγική κατάστασι της πάλαι ποτέ ΝΔ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΙ ''ΞΥΠΝΗΣΕΣ''? ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ.....ΡΓΑΛΙΣΟΥ ΛΙΓΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!