Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΕΝΑΣ! ΤΑ "ΕΧΩΣΕ" ΓΕΡΑ, ΣΤΟΥΣ (ΨΥΧΡΟΥΣ) ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! (Πού είναι οι υπόλοιποι 299;;;)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 'ΕΞΑΨΑΛΜΟ', ΣΤΟΥΣ ...'ΘΕΟΚΟΥΦΟΥΣ' ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...

liakos

“Απαιτούμε το κατοχικό δάνειο – Είστε εξαγωγείς διαφθοράς και υπεύθυνοι για την λαθρομετανάστευση!” Δυναμική απάντηση στους 6 Γερμανούς βουλευτές, που βρέθηκαν πρίν λίγες ημέρες, στην Ελληνική Βουλή, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της "Χ.Α.", Ηλίας Κασιδιάρης. 
Την ώρα που οι εκπρόσωποι όλων των άλλων πολιτικών δυνάμεων, δήλωσαν ΥΠΟΤΑΓΗ στον ξένο παράγοντα, ο μαχητής Ηλίας, υπερασπίστηκε (και μάλιστα με ευφράδεια) το Εθνικό μας συμφέρον και εξέφρασε τις Ελληνικές θέσεις, για μία σειρά από μείζονα Εθνικά ζητήματα:

– Απαιτήσαμε την καταβολή του κατοχικού δανείου που σύμφωνα με την 'Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων' και έγκριτους ευρωπαίους οικονομολόγους, ξεπερνά τα 500 δισ. ευρώ !!!

- Καταγγείλαμε το γερμανικό κράτος. ως φορέα διαφθοράς και ζητήσαμε την άμεση έκδοση Χριστοφοράκου και την καταβολή 2 δισ. ευρώ από την 'Siemens', για την ζημία που προκάλεσε στο Ελληνικό Δημόσιο
– Αποκαλύψαμε τις ευθύνες της Μέρκελ και των γερμανών βιομηχάνων, για τον πανευρωπαϊκό κίνδυνο της λαθρομεταναστεύσεως 

– Ξεκαθαρίσαμε πώς η 'Χ.Α.' αντιστέκεται σε κάθε απόπειρα μετατροπής της Ελλάδος σε οικονομικό προτεκτοράτο και διεκδικεί την εκμετάλλευση του ελληνικού πλούτου προς όφελος του Λαού μας και μόνο!

EYΓΕ & ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ, ΡΕ ΛΙΑΚΟ !!! 

ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ; 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 299; 

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑΧΑ, ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΙΜΩΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 500.000.000.000 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΔΩΣΑΝ; 

ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΩΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 'ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ', ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  Η Λ Ι Θ Ι Ω Σ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ...ΑΦΩΝΟΥΣ 299 "ΚΥΡΙΟΥΣ";;;

"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!