Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΟΙ...

ΚΡΙΜΑ! ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΥΤΟ" ΣΕ
ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Η ΛΑΣΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ, ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΟΙ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.

...ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΟΥΖΟ, Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΤΖΑΡΙ, Ή ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ...


Στην συγκεκριμένη περίπτωση του πρώτου σκίτσου, όπως και άλλων παρεμφερών, έχουμε νά κάνουμε με μία ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ, όσο και απέραντα ΨΕΥΔΗ εικόνα του συγχρόνου Έλληνος. 

Έχουμε ίσως ευθύνη; Ναί, επειδή "επιτρέψαμε" στις κατά κανόνα ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ "ηγεσίες" αυτού του τόπου, για αρκετές δεκαετίες, κυρίως μετά την επάρατη 'μεταπολίτευση', πιθανώς και πρίν, να δίνουν στο εξωτερικό αυτήν την θλιβερή και όντως ΑΠΑΤΗΛΗ εικόνα.


Η εικόνα του Έλληνος, γνωστού στην Ιστορία ως ατόμου ευφυούς και υπερηφάνου, ΔΕΝ είναι δυνατόν να αποτυπώνεται σε έναν λυπηρότατο (περιέργως "παχουλό") ΖΗΤΙΑΝΟ, εμφανώς βρώμικο, καθιστό στο πεζοδρόμιο, περιστοιχιζόμενο απο άδεια μπουκάλια και κονσερβοκούτια, με ένα ποτήρι μπροστά του, που απο την μία πλευρά, αναγράφει "ΔΩΣΤΕ" (!), ενώ συγχρόνως κρατά μία επιγραφή που στέλνει στον ...'ΑΓΥΡΙΣΤΟ', όσους πλησιάζουν να διαβάσουν και ίσως να προσφέρουν!..
ΔΕΙΤΕ ΑΠΥΘΜΕΝΗ  Ε Ι Ρ Ω Ν Ε Ι Α , ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΥΤΟ" Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝ!



ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, Α Μ Ε Τ Ρ Η Τ Ε Σ   ΦΟΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ "ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ", ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ "ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΟΜΕΘΑ" ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΛΥΠΗΡΑ ΣΚΙΤΣΑ... ("ΙΩ.ΚΑΠ.")

Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 'ΑΥΡΙΟ' ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,  Α Λ Ε Ξ Η Σ!






ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΙΛΙΟΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΦΟΡΕΑ, ΤΑ
ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΧΑΜΗΛΑ...






'ΟDYSSEIATV.BLOGSPOT.GR'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!