Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ἑτοιμάζει 250.000 «φρέσκους» ψηφοφόρους ὁ ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές ἑλληνοποιήσεις ἀλλοδαπῶν, γιά νά προλάβουν νά ψηφίσουν - Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΦΑΙΡΑ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η ισλαμοποίηση της χώρας σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο της πατρίδας αυτή τη στιγμη. Μεγαλύτερο και από τους Τούρκους! Δείτε ΕΔΩ μαζί με τις παραπομπές του άρθρου. Έχουμε ήδη τον εχθρό ΕΝΤΟΣ των συνόρων.


Ετοιμάζει 250.000 «φρέσκους» ψηφοφόρους ο ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές ελληνοποιήσεις αλλοδαπών για να προλάβουν να ψηφίσουν


Σε 250.000 "φρέσκους" ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ υπολογίζεται το πρώτο "κύμα" από τις ελληνοποιήσεις αλλοδαπών "χάρη" στην απλοποίηση των διαδικασιών για την απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειας.

Μάλιστα ΜΚΟ κάνουν κυριολεκτικώς «πάρτυ», λέγοντας «δεν χρειάζεται πλέον να αναμένετε 5 χρόνια ή και παραπάνω για να ολοκληρώσετε την διαδικασία». 
«250.000 αλλοδαποί αποκτούν Ελληνική Ιθαγένεια πιο εύκολα από ποτέ»!
«Το Υπουργείο απλοποίησε τις διαδικασίες για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας»!
Οι ΜΚΟ παρέχουν δηλαδή «υποστηρικτικές υπηρεσίες» σε αλλοδαπούς, ώστε να αποκτήσουν Άδεια Διαμονής -Ιθαγένεια -Άσυλο.

Συμφώνως με τα στατιστικά στοιχεία από το πληροφοριακό σύστημα «Ιθαγένεια», το 2017 απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια 33.718 αλλοδαποί, εκ των οποίων οι 24.785 (οι 22.820, ποσοστό 92,07% αφορά πρώην Αλβανούς) λόγω γέννησης ή φοίτησης στην χώρα μας, με βάση τον νόμο 4332/15. Την ιθαγένεια μέσω πολιτογράφησης απέκτησαν το ίδιο έτος 3.676 ομογενείς (οι 3.426 ή το 93,20% εξ αυτών προερχόμενοι από την Αλβανία) και 3.483 αλλογενείς (από την Αλβανία οι 2.117 ή ποσοστό 60,78%).

Παράλληλα, απορρίφθηκαν 1.480 αιτήματα και ανακλήθηκαν θετικές αποφάσεις σε 46 περιπτώσεις. Αποδεκτά σε ποσοστό 98,91% γίνονται τα αιτήματα για απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας λόγω γέννησης/φοίτησης στην Ελλάδα, κατά 96,68% για πολιτογράφηση ομογενών, κατά 74,30% για πολιτογράφηση αλλογενών και κατά 80,44% οι λοιπές κατηγορίες.

Συνολικά «θα κάνουν Έλληνες» 800.000 αλλοδαπούς σε χρόνο ρεκόρ!

Το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει πλέον την δυνατότητα στους 800.000 αλλοδαπούς που διαμένουν νομίμως στην Ελλάδα να αποκτούν την ιθαγένεια σε 3, από 6 χρόνια που ίσχυε μέχρι τώρα.
Εντός του έτους θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο «δεξαμενή» 300 ερωτήσεων- απαντήσεων, από τις οποίες θα επιλέγονται τυχαίως με ηλεκτρονικό τρόπο οι 30 από αυτές, οι οποίες θα είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας. Οι υποψήφιοι, για να περάσουν την  δοκιμασία, θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε 20 από αυτές.

Για να καταλάβει κανείς πόσο εύκολη θα γίνει η όλη διαδικασία, αρκεί να λάβει υπ' όψη του ότι όλες οι απαντήσεις και στις 300 ερωτήσεις θα έχουν δοθεί εκ των προτέρων από το υπουργείο στους ενδιαφερομένους!

Το σύστημα βασίζεται στα γερμανικά πρότυπα και έχει ως πλεονεκτήματα την μείωση του διοικητικού φόρτου, την εξάλειψη οποιασδήποτε «εξωθεσμικής παρέμβασης» και την ομογενοποίηση της διαδικασίας.

Αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι με την εφαρμογή του συγκεκριμένου μοντέλου θα παύσουν οι διαφοροποιήσεις που παρατηρούνται μεταξύ των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, όπου σε ορισμένες περιπτώσεις υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε πολλές και εξαιρετικά δύσκολες ερωτήσεις και σε άλλες οι ερωτήσεις είναι λίγες και εύκολες.

Στόχος του υπουργείου, όπως αναφέρθηκε, είναι να μειωθεί ο χρόνος απόδοσης της ιθαγένειας, καθώς ενώ ο νόμος προβλέπει αυτό να γίνεται μέσα σε ένα έτος από την υποβολή της αίτησης, στην πράξη η αναμονή κατά μέσο όρο είναι από 2 έως 4 χρόνια, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που φτάνει και τα 6 χρόνια.

Επιπλέον, υπάρχει η πρόθεση, σε βάθος χρόνου, για πλήρη ψηφιοποίηση των φακέλων των υποψηφίων.

ΠΗΓΗ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προφητεία τοῦ πατρός Βασίλειου Καυσοκαλυβίτη γιά τήν σύγκρουση λαθρομεταναστῶν καί ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ἐναντίον Ἑλλήνων σέ 5 ἑλληνικές πόλεις – Ἠχητικό ἀπό εκπομπή
 Από το 2010 τους γράφουμε για το Σχέδιο «Τυφών», τώρα... ανησύχησαν !!! 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!