Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ;;; ΕΡΧΕΤΑΙ η μεγαλύτερη αντιτρομοκρατική άσκηση με συμμετοχή ΗΠΑ και όλων των Ελληνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Στο τέλος του άρθρου θα καταλάβετε πόσο πολύ ταιριάζει η πρόρρηση του γέροντα Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη (ΕΔΩ) !!!!! Πραγματικά απίστευτο!!!!!!!


Δείτε ακόμη το πολύ σημαντικό άρθρο ΕΔΩ στο οποίο φαίνεται ΚΑΘΑΡΑ πως αυτοί που υποτίθεται κάνουν γυμνάσια για να μας προστατεύσουν, όπως τα παρακάτω στο άρθρο, δημιουργούν το αντίθετο στρατόπεδο εχθρών που θα μας επιτεθούν!!!! Θυμόμαστε επίσης πάντα πως έχει σταλεί πρεσβευτής των Αμερικανών στην Ελλάδα ο νεοταξίτης που δημιούργησε αστάθεια στην Ουκρανία και που έχει χώσει τη μύτη του σε κάθε δραστηριότητα της χώρας… ο πρέσβης Τζέφρι Πάιατ ! Όλα κατασκευασμένα.... βρωμUSA η δουλειά!!! 


Σημειώστε ότι σε περίπτωση αστάθειας οι αντικυβερνητικοί, οποίοι και αν είναι, θα χτυπήσουν υποδομές και αεροδρόμια προκειμένου να ατυχούν την γρήγορη και αιφνιδιαστική αστάθεια.... Λέτε λοιπόν να είναι τυχαίος ο χώρος που διάλεξαν για να κάνουν τα γυμνάσια; Όσο τυχαίος είναι ο χώρος που διάλεξαν να βάλουν τα περισσότερα hot spots (ΕΔΩ) !!!! Πολλές συμπτώσεις.... όποτε παύουν να είναι.....


ΕΧΟΥΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ


Ρίχνουμε πάντα και μια γεωπολιτική ματιά στα «μελλούμενα» σύμφωνα με την Ορθοδοξία ΕΔΩ

Ολοταχώς για τη μεγαλύτερη αντιτρομοκρατική άσκηση σε εθνικό επίπεδο βαίνουν οι αρχές ασφαλείας της χώρας μας. Με τη συμμετοχή των Ελληνικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων πρόκειται για να πραγματοποιηθεί κορυφαία αντιτρομοκρατική άσκηση στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικό. Στην άσκηση συμμετέχουν η ΜΥΑ του Λ.Σ, η ΕΚΑΜ της ΕΛ.ΑΣ ενώ από πλευράς ΠΝ η ΔΥΚ καθώς και από τις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων του Ε.Σ το ΕΤΑ καθώς και η Ζ ΜΑΚ.


Στην άσκηση θα συμμετέχουν και Αμερικανοί των Ειδικών Δυνάμεων του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και του Αμερικανικού Στρατού. Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά θα πραγματοποιηθεί τέτοια γιγαντιαία άσκηση που θα απαιτήσει υψηλό επίπεδο συνεργασίας και συντονισμού. Επίσης, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην άσκηση θα συμμετέχουν και Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων από πλευράς Ε.Σ και Π.Ν σε μια άσκηση καθαρά αντιτρομοκρατικού χαρακτήρα.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:30 θα πραγματοποιηθεί άσκηση σε χώρο της Αττικής (πρώην αεροδρόμιο Ελληνικό), με τη συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. Στην άσκηση θα πάρουν μέρος και τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και του Αμερικανικού Στρατού. Αντικείμενο της άσκησης θα είναι η αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών και η προστασία και διάσωση πολιτών από θεομηνίες και άλλου είδους καταστροφές. Θα ακολουθήσει εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα παραλάβει σκάφη του Λιμενικού Σώματος και άλλον εξοπλισμό, που παραχωρούν στη χώρα μας οι ΗΠΑ. Η άσκηση και η εκδήλωση πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν είναι τυχαία: φανερώνουν το εξαιρετικό υψηλό επίπεδο συνεργασίας και συνεκπαίδευσης Ελλήνων και Αμερικανών που έχει οικοδομηθεί τα τελευταία έτη μέσα από δεκάδες συνεκπαιδεύσεις.

defencereview.gr
makeleio.gr

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!