Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Οι Παγκόσμιοι Σχεδιάζουν να μας σκοτώσουν για να «σώσουν τον πλανήτη» - ΑΤΖΕΝΤΑ 21 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Κλασσικές ενέργειες της ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΕΔΩ με τελικό σκοπό την Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

the_plan_to_kill_us_all.jpg

Δημοκρατικός σημαίνει μαζική δολοφονία που εκτελείται από μια κυβέρνηση και η πεποίθηση ότι οι ΗΠΑ και άλλες κυβερνήσεις σκοπίμως καταστρέφουν τον Δυτικό Πολιτισμό και σχεδιάζουν να εξοντώσουν τα περισσότερα (και τελικά όλη) την Ανθρωπότητα,όλα γίνονται σχεδόν συνηθισμένα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε εξέλιξη. 



Θυμηθείτε το σχόλιο του Hussein Obama σχετικά με το "πικρό clingers"; Αυτός δήλωσε με σαφήνεια ότι δεν είχε τίποτε άλλο παρά περιφρόνηση για ένα σημαντικό ποσοστό του αμερικανικού λαού. Θυμηθείτε ότι ο κ. Huguer, ο Bill Ayers, υποστήριξαν την εξόντωση εκατομμυρίων αντιφρονούντων. Πιο πρόσφατα, έχουμε την Μάγισσα Χίλαρι που θεωρεί τους περισσότερους από εμάς ένα "καλάθι με λύπες" που θεωρεί ότι είναι "ανυπόφορο".
Αυτά είναι τα λόγια τους, αλλά τι γίνεται με τις πράξεις τους; Να θυμάστε ότι αυτοί είναι οι ελίτ που έχουν σφαγιάσει πάνω από 60 εκατομμύρια αγέννητα μωρά στην Αμερική και έχουν προχωρήσει  επόμενο βήμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι η παιδοκτονία είναι αποδεκτή. Και, όπως προέτρεψαν οι Glibetts (GLBTs), οι γιατροί έχουν ακόμη και ναρκωτικά και ακρωτηριασμένα μεγαλύτερα παιδιά, για να μετατρέψουν τα αγόρια σε κορίτσια και κορίτσια σε «αγόρια». 
Και οι ένδοξοι ηγέτες μας έχουν καταστρέψει το πόσιμο νερό σε περίπου 70% του Αμερικανικού λαού.

global_depopulation_agenda.jpg
Οι χρησιμοποιούμενες ενώσεις φθορίου είναι αποδεδειγμένες νευροτοξίνες και επίσης προκαλούν μαζική βλάβη των οστών και μπορούν να προκαλέσουν καρδιακές παθήσεις και καρκίνο και να συμβάλλουν στην εμφάνιση της νόσου του Alzheimer. Η δικαιολογία για αυτό;
Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτές οι ενώσεις μπορεί να μειώσουν την ταχύτητα της τερηδόνας στα παιδιά, εάν εφαρμοστούν τοπικά στα δόντια μέσω οδοντόκρεμας και στοματικού διαλύματος, αν και αυτό δεν μειώνει τον κίνδυνο δηλητηρίασης και η κατανάλωση φθοριωμένου νερού δεν έχει καμία επίδραση στα ποσοστά φθοράς των δοντιών. Με άλλα λόγια, οι τοπικές κυβερνήσεις και οι εταιρείες ύδρευσης, με την έγκριση των βρετανών μεταφορέων διαχειρίζονται ουσίες που γνωρίζουν ότι δεν θα μας κάνουν κακό και είναι πιθανό να μας βλάψουν πολύ. Πόσο προφανές πρέπει να είναι;

 
Για να «θεραπεύσει» διάφορες μορφές καρκίνου, το ιατρικό ίδρυμα και το Big Pharma συνήθως προκαλούν χημειοθεραπεία στους πάσχοντες. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται προκαλούν ναυτία, αδυναμία, απώλεια μαλλιών, διανοητική σύγχυση και πλήθος άλλων συμπτωμάτων ... και μερικά από αυτά είναι καρκινογόνα. Πολλοί ασθενείς έχουν πεθάνει, όχι από τον καρκίνο, αλλά από τη "θεραπεία". Στην πραγματικότητα, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που χορηγούν τα φάρμακα φορούν προστατευτικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων ειδικών γαντιών και μάσκες.

 
Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα φάρμακα είναι ελάχιστα χρήσιμα ενάντια στις περισσότερες μορφές καρκίνου. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι ασθενείς ζουν πλέον περισσότερο (αν θέλετε να το ονομάσετε ζωντανό) από ό, τι πριν, αλλά ακόμη και αυτό οφείλεται, τουλάχιστον εν μέρει, στην προηγούμενη διάγνωση του καρκίνου.
Τουλάχιστον, το ιατρικό ίδρυμα αγνόησε τις ελπιδοφόρες εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές είναι απλή ... η θερμότητα. Η αύξηση της συνολικής θερμοκρασίας του σώματος και, όπου είναι δυνατόν, η θέρμανση του ίδιου του όγκου, μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη του καρκίνου και, εντός ορίων, να συρρικνώνει ορισμένους όγκους.
Ωστόσο, ίσως επειδή αυτό δεν είναι ένα φάρμακο που μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και να πωληθεί με αυξημένη τιμή, η Big Pharma και το ιατρικό ίδρυμα δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για την ιδέα. 


πίσω_eugenics.png

Ο Γ. Edward Griffin, στον κόσμο χωρίς καρκίνο, έχει πει την ιστορία του laetrile, που θεωρεί ότι είναι μια βιταμίνη, μια απαραίτητη θρεπτική ουσία, που βρίσκεται στα βερίκοκα καθώς και στους σπόρους άλλων μελών της οικογένειας των τριαντάφυλλων και μικρότερες ποσότητες, σε πολλούς κόκκους και άλλα τρόφιμα. Ο Griffin υποδεικνύει ότι το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται λαetrile για την πρόληψη του καρκίνου και ότι σε υψηλότερες δόσεις μπορεί ακόμη και να θεραπεύσει τον καρκίνο (και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα που να μας εμποδίζει να δοκιμάσουμε τη θερμότητα και το laetril σε συνδυασμό μαζί με άλλες βιταμίνες). Είμαστε διαβεβαιωμένοι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι το laetrile δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια φάρσα, αλλά πολλοί από εμάς μάθαμε τελικά ποτέ να μην εμπιστευόμαστε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 
Οι ίδιες ελίτ και UI (χρήσιμοι ηλίθιοι) που επιθυμούν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και ελεύθερες εκτρώσεις υποστηρίζουν επίσης τα ανοικτά σύνορα (εξαλείφοντας τις ΗΠΑ ως χώρα).Ακόμη κι αν όλοι οι μετανάστες μας ήταν νόμιμοι, μιλούσαν αγγλικά, είχαν δεξιότητες εργασίας και ήσαν πρόθυμοι να αφομοιωθούν και να γίνουν Αμερικανοί, θα εξακολουθούσαν να είναι υπερπληθυσμένοι και θα έπαιρναν ακόμα θέσεις εργασίας που θα μπορούσαν να είχαν πάει στον λαό μας.

 Αλλά στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους μετανάστες δεν μιλούν αγγλικά, είναι αναλφάβητοι ή ημιτελικοί στη δική τους γλώσσα και περιφρονούν τον εαυτό μας και την κουλτούρα μας. Δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να μάθουν τα αγγλικά ή να αφομοιώνουν ... μας μισούν και μας περιφρονούν και έρχονται εδώ για να πάρουν δουλειές, να συλλέξουν ευημερία, να διαπράξουν εγκλήματα και να φέρουν την ισλαμική τζιχάντ εναντίον μας. Το Παρίσι αρχίζει να μοιάζει με το Σαν Φρανσίσκο ή το Λος Άντζελες, το οποίο μοιάζει με τις βρώμικες παραγκουπόλεις στη Λατινική Αμερική και την Αφρική. Οι αριστεροί μολύνουν και μολύνουν τα πάντα που αγγίζουν.
  Ο ψεκασμός με χημικά από τα αεροσκάφη είναι πραγματικότητα. έγκυρες φωτογραφίες μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο που δείχνει τα πραγματικά ακροφύσια σε μεγάλα αεροπλάνα, ξεχωριστά από τους κινητήρες και σαφώς ψεκάζοντας κάτι. Είναι για την τροποποίηση του καιρού, για να "μας σώσει" από τον εντελώς φανταστικό κίνδυνο της υπερθέρμανσης του πλανήτη; Εάν ναι, γιατί η κυβέρνηση δεν μας έδωσε σαφή λογιστική;

Και όλοι οι νεοσυντηρητές, ακόμα και ο Tραμπ, που έχουν διοριστεί σε σημαντικές θέσεις, εξακολουθούν να αναζωπυρώνουν ένα παράλογο μίσος για τον Πούτιν και τη Ρωσία και να συνεχίζουν να μας εμπλέκουν σε ατελείωτους ξένους πολέμους. Βρισκόμαστε αδιάκοπα προς έναν περιττό πόλεμο με τη Ρωσία που τελειώνει σε ένα παγκόσμιο καταστροφικό πυρηνικό ολοκαύτωμα. Και ίσως αυτό που ήλπιζαν οι αριστεριστές ελίτ ... μαζί με τον απόλυτο κύριό τους.

 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!