Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Τόν Ε Ξ Ε Τ Ε Λ Ε Σ Α Ν! 'ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ'! ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ (ΠΑΛΙ!) Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΑΝ" ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΜΑΣ" ;

ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΕ" Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ (;) ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ;

ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΕ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;



ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ..."ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ" ; ; ; ; ; ; ; 
Δύο φωτογραφίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας στα αλβανικά ΜΜΕ, δείχνουν δύο Αλβανούς αστυνομικούς να έχουν συλλάβει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και να τον επιβιβάζουν σε αυτοκίνητο! 

Αυτό σημαίνει Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α, ότι εκείνη την ώρα ήταν  Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο Σ ! ! ! 








Αποτέλεσμα εικόνας για RAMA
ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ..."ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ" : ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Και δεν ήταν τραυματισμένος από σφαίρα, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση θα τον έπαιρνε ασθενοφόρο με φορείο…


Αυτό σημαίνει, ότι μετά τη σύλληψή του, οι (διαχρονικώς τουρκόψυχοι & μισέλληνες αλβανοκατσαπλιάδες) τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ !!!


Σχετική εικόνα

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ 'ΛΙΝΚΣ' :

 

ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ : «ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ… ΤΡΕΛΟ ΕΛΛΗΝΑ» !!!!

 

Πρόκληση από Αλβανό δημοσιογράφο για τη δολοφονία Κατσίφα: «Εάν αμφιβάλλουν ποιος είναι ο νοικοκύρης, ας ξαναπροσπαθήσουν…


Με πάνω από 300.000 Αλβανικά σκυλιά στην Ελλάδα εκ των οποίων πάρα πολλοί είναι και στον στρατό, είναι αργά για όποια αντίδραση.


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο Βορειοηπειρώτης που πυροβόλησε για να σώσει την Ελληνική σημαία!



Θα το καταπιούμε κι αυτό σαν λαός. Θα βάλουμε ξανά την ουρά στα σκέλια. Από τον «Πρόεδρο» της δήθεν Δημοκρατίας που εξαπολύει τζάμπα δεκάρικους του στυλ “όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει…” έως τους λοιπούς ΝαιΝαίκους  πολιτικούς και φυσικά τους οξυδερκείς φραπεδόμαγκες που τους ψηφίζουν.
Μας ταπεινώνουν οι Αλβανοί που τους κάναμε νοματαίους από τη Μύκονο ως τη Κρήτη και εμείς τουμπεκί.Τουλάχιστον ο Κατσιφάς είχε τα άντερα να πεθάνει πολεμώντας στον δικό του πόλεμο και όχι από υπερβολική δόση καπουτσίνο και iPhone.
Πάντως ο Τσίπρας περιμένει εξηγήσεις από την Αλβανία.


 Ήταν "ΚΑΡΦΙ στο μάτι" τους και τον σκότωσαν δειλά και άνανδρα. Οι αναρτήσεις του ομογενή μας Κώστα Κατσίφα που δολοφόνησε η αλβανική αστυνομία. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ




Τζανακόπουλος σε Ράμα: Χαμηλότεροι τόνοι, δεν χρειάζεται επιθετικότητα…. Σε ένα μήνα θα έχει ξεχαστεί. Θα βαλουμε και τα παπαγαλάκια να αρχίσουν ο ακροδεξιός, ο εξτρεμιστής, ο μπίξος ο δείξος  και καθαρίσαμε. Πάμε παρακάτω.  


http://ixnos.blogspot.com/2018/10/blog-post_63.html

Αποτέλεσμα εικόνας για RAMA


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!