Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Προβοκάτσια με στόχο την όξυνση ως πρόσχημα μη συναίνεσης… π.χ. ενεργειακής; - ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ.... ΒΡΩΜUSA Η ΔΟΥΛΕΙΑ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Από την πρώτη στιγμή το καταλάβαμε ότι η δολοφονία ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΔΑΚΤΥΛΟ - δείτε όλη την ανάλυση  ΕΔΩ. Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.
Προωθείται  το σχέδιο της ‘’Μεγάλης Αλβανίας’’ όπως είπαμε  ΕΔΩ
Άγρια συμπλοκή με πιστόλια και μαχαίρια, με έξι τραυματίες, μεταξύ Ελλήνων Αλβανών, σημειώθηκε, λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Δομοκού και Γέρακα, στον Γέρακα, μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Τραυματίες είναι τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανοί, οι οποίοι διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία «Ερυθρός Σταυρός» και «Σισμανόγλειο». Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ένας Έλληνας έχει τραυματιστεί στο λαιμό από σφαίρα και δύο Αλβανοί από μαχαίρια.



Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, το οποίο εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Προανάκριση για τα αίτια της συμπλοκής διενεργείται από την Ασφάλεια.

Όλα αυτά σε συνέχεια της εκτέλεσης ουσιαστικά του Βορειοηπειρώτη ομογενή, ο οποίος μπορεί να θεωρηθεί ότι έκανε το πρώτο βήμα, όμως ο χειρισμός από την πλευρά της αλβανικής αστυνομίας δείχνει είτε υπερβάλλοντα ζήλο είτε εκμετάλλευση ευκαιρίας να προκληθεί ένα ακραίο συμβάν.

Για να ισχύει το δεύτερο, θα πρέπει να υπάρχει κάποια διαδικασία σε εξέλιξη την οποία να θέλεις να τινάξεις στον αέρα, καθιστώντας «πολιτικά ανέφικτο» τη συνέχιση των επαφών. Και αυτό γνωρίζουμε ότι υπάρχει και αφορά την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία.

Τονίζουμε ξανά, αφενός το ότι ο υπερβάλλων ζήλος των δυνάμεων ασφαλείας δεν μπορεί να αποκλειστεί και αφετέρου ότι το όλο κλίμα στις ελληνοαλβανικές σχέσεις μπορεί να φαίνεται πιο θερμό συγκριτικά με το παρελθόν, όμως τα ζητήματα που έχουν τεθεί με στόχο την επίλυση προβλημάτων που «σέρνονται» επί μακρόν, δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε να αναζητούνται ευκαιρίες εκδήλωσης προβοκάτσιας…

Μια τέτοια προβοκάτσια θα μπορούσε να είναι επιθυμητή καθώς θα εξυπηρετούσε κάποια πλευρά, που θα μπορούσε να μην είναι καν ένα από τα δυο κράτη, αλλά είτε τρίτο κράτος, είτε οποιοσδήποτε για λόγους οικονομικού συμφέροντος, ή ακόμα και «ιδεολογικούς».

Κατά συνέπεια, η διαφαινόμενη κλιμάκωση στις σχέσεις Ελλάδας και Αλβανίας που τροφοδοτείται «από κάτω», θα πρέπει να ελεγχθεί, διότι πάνω στο θυμικό ή στο κακό «μάνατζμεντ» των διακρατικών σχέσεων, μπορεί να δοθεί περιθώριο κινήσεων που θα στρέφονται σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων.

Υ.Γ. Κυκλοφόρησε χθες φωτογραφία –κατά δήλωση σε αλβανικούς ιστοχώρους- η οποία φέρεται να αποτυπώνει τον μακαρίτη, υποβασταζόμενο, να έχει συλληφθεί από τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής Αστυνομίας και να τον επιβιβάζουν σε αυτοκίνητο.
 

DEFENCE POINT

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ Σ......ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ "ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ"!!!!!!!! ΝΑ ΠΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Ερωτήσεις - απορίες πρός κύριον Αντώνιον Σαμαράν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ!!!!!!!!!!! ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ .......!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!