Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ! ('βίντεο')


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!
Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!
Δύο νεαροί κακοποιοί επιχείρησαν να το σκάσουν, μόλις οι αστυνομικοί τους μετέφεραν στην αίθουσα του δικαστηρίου, στην Κομητεία Λιούις, στην Ουάσινγκτον.
Αποτέλεσμα εικόνας για σφυράκι δικαστή

Μόνο που λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. 

Και σε αυτήν την περίπτωση τον ρόλο του ξενοδόχου, είχε ο ...δικαστής R.W. Buzzard, που μόλις είδε τον Kodey Howard και τον Tanner Jacobson να βγαίνουν από την πόρτα της δικαστικής αίθουσας τρέχοντας, χωρίς να το σκεφτεί, κατέβηκε από την έδρα, έβγαλε την τήβεννο και τους πήρε στο κυνήγι!

Κατέβηκε τρέχοντας τις σκάλες και κατάφερε να πιάσει τον Howard, την ώρα που ετοιμαζόταν να βγει από την πόρτα της εξόδου.

Ο Jacobson συνελήφθη λίγο αργότερα μερικά τετράγωνα μακριά από το δικαστήριο. Και οι δύο κατηγορούνται σε δεύτερο βαθμό για απόπειρα απόδρασης και προφανώς δεν θα ήθελαν να βρεθούν ενώπιον του σκληροτράχηλου δικαστή R.W. Buzzard...

Δείτε το βίντεο:


Δείτε κι εδώ 
http://mati-grnews.blogspot.com/2018/10/dikastis26.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!