Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Στό ἀλβανικό ΥΠΕΞ ἐκλήθη ἡ Ἑλληνίδα πρέσβυς! Ἄφησαν τόν ΕΛΛΗΝΑ ἰατροδικαστή νά ἐξετάσει ΜΟΝΟΝ ...5΄ τό σῶμα τοῦ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΑΣ!!!




Ενημέρωση για τις θέσεις των Τιράνων στο θέμα της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ του Έλληνος ομογενούς, έλαβε η πρέσβης της Ελλάδος που κλήθηκε χθές βράδυ της Τρίτης 30ης Οκτωβρίου στο αλβανικό ΥΠΕΞ...

Αποτέλεσμα εικόνας για πρέσβυς Σουράνη στα Τίρανα


Αποτέλεσμα εικόνας για πρέσβυς Σουράνη στα Τίρανα

Στο αλβανικό ΥΠΕΞ κλήθηκε η Ελληνίδα πρέσβης κ.ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΡΑΝΗ στα Τίρανα προκειμένου να της ανακοινωθεί η ..."ξεκάθαρη θέση" (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ! ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ !!!) των αλβανικών αρχών για τη δολοφονία του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα την 28η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ και το αλβανικό ΥΠΕΞ, στην κ. Ελένη Σουράνη επισημάνθηκε ότι "το σοβαρό (!) συμβάν διερευνά η αλβανική Δικαιοσύνη".

Σχετική εικόνα

"Αυτός ο θεσμός είναι η μόνη αρχή που, με βάση το αλβανικό σύνταγμα και το ποινικό δίκαιο, διεξάγει ανεξάρτητη (;;;;;;;;;;;;;;;;;) έρευνα για κάθε αδίκημα που συμβαίνει στο έδαφος της Δημοκρατίας της Αλβανίας", όπως τονίστηκε."

"Το υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών επανέλαβε την έκκληση για σύνεση και αποφυγή πολιτικών και διπλωματικών παρεξηγήσεων για το θέμα αυτό, εξασφαλίζοντας ότι η Αλβανία είναι μια ασφαλής (ΕΔΩ ΞΑΝΑΓΕΛΑΝΕ! Α Τ Ε Λ Ε Ι Ω Τ Α!) και ειρηνική (!!!) χώρα για όλους τους πολίτες της, συμπεριλαμβανομένων αυτών της ελληνικής ιθαγένειας χωρίς διακρίσεις", αναφέρεται ακόμη.

Σημειώνεται ότι τα Τίρανα προχώρησαν στην κίνηση αυτή, αφού έγινε γνωστό από την Αθήνα ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών θα προβεί σε έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 35χρονου ομογενούς.

[ΠΗΓΗ: Ορισμένα στοιχείο από http://kafeneio-gr.blogspot.com/2018/10/blog-post_709.html#ixzz5VUw3SmDs]


===================================


Τελευταία ενημέρωσις, Τετάρτη πρωΐ: 
Στον Έλληνα ιατροδικαστή κύριο Βουγιουκλάκη, που μετέβη στην Αλβανία για να εξετάσει τον νεκρό μας ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Κατσιφά Κων., ΔΕΝ επετράπη να δεί το σώμα του, παρά ΜΟΝΟΝ γιά ...5' !!!

Ο κ.Βουγιουκλάκης διαπίστωσε έκπληκτος, ότι στο σημείο του σώματος που δέχθηκε τους δύο πυροβολισμούς ο ομογενής μας, είχαν ΗΔΗ γίνει ραφές, ενώ το σώμα ήταν καθαρισμένο...
Άρα η εξέταση που πρόλαβε να κάνει ο Έλλην ιατροδικαστής, θεωρείται απολύτως πρόχειρη και ελλειπής, λόγω της ΑΡΝΗΣΕΩΣ των Αλβανικών αρχών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!