Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΛΕΣΒΟΣ(Βίντεο)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η ισλαμοποίηση της χώρας σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο της πατρίδας αυτή τη στιγμή. Δείτε ΕΔΩ μαζί με τις παραπομπές του άρθρου. Έχουμε ήδη τον εχθρό ΕΝΤΟΣ των συνόρων.
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δύο ξένοι δημοσιογράφοι μπήκαν με κάμερες στο μεγάλο στρατόπεδο προσφύγων στη Λέσβο όπου ήρθαν σε επαφή με κάποιους Σύριους και συνομίλησαν μαζί τους.
Οι Σύριοι αυτοί αποκάλυψαν και ομολόγησαν ότι είχαν φύγει από την Συρία για να γλυτώσουν από την βία των τζιχαντιστών και τώρα συναντούν αυτούς τους τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους μέσα σε αυτό το
στρατόπεδο όπου ήρθαν ανεξέλεγκτα από την Τουρκία.

Όπως ανέφεραν και δείχνει το παρακάτω βίντεο περί τους 50 τζιχαντιστές της ΙΣΙΣ βρίσκονται μέσα στο στρατόπεδο όπου οργιάζουν απειλώντας τους πάντες και τα πάντα, διακινώντας ναρκωτικά και στην ουσία κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να τους πειράζει κανείς. Σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει αύριο αν αυτοί οι εγκληματίες ισλαμιστές κυκλοφορήσουν ελεύθεροι στην ελληνική επικράτεια.



Islamic State in Greek Refugee camp, Lesbos
 Nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!