Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Διακόσιοι λαθρομετανάστες σε ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων (εικόνες)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η ισλαμοποίηση της χώρας σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο της πατρίδας αυτή τη στιγμή. Δείτε ΕΔΩ μαζί με τα σχετικά άρθρα στο τέλος
Δείτε και ΕΔΩ μαζί με τις παραπομπές του άρθρου. 
Η χώρα δέχεται  ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ όπως είπαμε ΕΔΩ
Ρίχνουμε πάντα και μια γεωπολιτική ματιά στα ''μελλούμενα'' σύμφωνα με την ορθοδοξία ΕΔΩ




Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του loutraki365.gr, ο αριθμός των μεταναστών, που έφτασαν γύρω στις 11:00 το πρωί στους Αγίους Θεοδώρους, ανέρχεται σε 200 άτομα. 130 ενήλικες και 70 παιδιά. Πρόκειται ως επί το πλείστον για οικογένειες στην πλειοψηφία τους Σύριοι και λίγοι Ιρανοί.

Οι μετανάστες οι οποίοι ανήκουν στην αρμοδιότητα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και όχι της Ύπατης Αρμοστείας μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από το Κέντρο Φιλοξενίας της Μαλακάσας.








Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη μεταφορά αυτή δεν είχε ενημερωθεί κανείς. Ούτε η Δημοτική Αρχή, ούτε καν η αστυνομία, που θα έλεγε κανείς ότι αιφνιδιάστηκαν από τη σημερινή εξέλιξη.


Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διαδικασία τακτοποίησης στα δωμάτια του ξενοδοχείου "Ηλιόχαρη" καθώς με την άφιξη τους όλα τους τα πράγματα τοποθετήθηκαν προσωρινά στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου.





Στους Αγίους Θεοδώρους θα φιλοξενηθούν μέχρι τον Μάρτιο, μέχρι δηλαδή να ανοίξουν οι δομές φιλοξενίας στην Βόρεια Ελλάδα.





Μέσα στο ξενοδοχείο θα τους παρασχεθούν και όλες οι απαραίτητες υγειονομικές και άλλες φροντίδες.


Στο σημείο βρίσκονται αυτή τη στιγμή ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Αγίων - Θεοδώρων κ. Γ. Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Άρης Κωνσταντής για τις απαραίτητες συννενοήσεις με τους υπεύθυνους της μεταφοράς.


Αύριο Τρίτη 30 Οκτωβρίου, αναμένεται η άφιξη και άλλων περίπου 30 μεταναστών οι οποίοι θα εγκατασταθούν επίσης στο ξενοδοχείο "Ηλιόχαρη".


Εν τω  μεταξύ, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να παρευρεθεί στους Αγίους Θεοδώρους και ο κ. Κλάπας Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.


Το loutraki365, παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει άμεσα και έγκαιρα για οποιαδήποτε αξιόλογη περαιτέρω πληροφορία, με νεότερο δημοσίευμα.


 
πηγή:  loutraki365.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

Ετοιμάζει 250.000 «φρέσκους» ψηφοφόρους ο ΣΥΡΙΖΑ: 
 Μαζικές ελληνοποιήσεις αλλοδαπών για να προλάβουν να ψηφίσουν - Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΦΑΙΡΑ!

1 σχόλιο:

  1. ΦΕΡΤΕ!
    ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ!
    "Γ Ε Μ Ι Σ Τ Ε" ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΙΣ...
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΥΛΟΓΙΑ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ...
    ΠΟΥ ΑΝΟΗΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ...
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ...
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ" ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ Μ Ε Τ Α, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ....
    ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΩΡΑ:
    Έχουν συνειδητοποιήσει οι κύριοι Ξενοδόχοι, τί ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ Ζ Η Μ Ι Ε Σ θα προκληθούν στά ξενοδοχεία τους;
    Έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!