Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κρούσμα ΕΜΠΟΛΑ σέ νησί τοῦ Ἀνατολικοῦ Αἰγαίου (;). Νά διαψεύσει τό Ὑπουργεῖο Ὑγείας, μπορεῖ;


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥΤίποτα σε αυτή την χώρα και αυτή την χρονική στιγμή δεν είναι τυχαίο... Η χώρα δέχεται  ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ όπως είπαμε ΕΔΩ και ο νοών νοείτω...




ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ, εν κρυπτώ, ετοιμάζεται η μεταφορά του (εάν δεν έγινε ήδη ) στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για κρούσματα Έμπολα, στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».
Σύμφωνα με πληροφορίες μας – τις οποίες αξιολογούμε – σε Νησί του Ανατολικού Αιγαίου παρουσιάστηκε ένδειξη κρούσματος του ιού ΕΜΠΟΛΑ . Άτομο ( μετανάστης ) παρουσίασε αρχικά έντονη συμπτωματολογία ( πυρετός, πονόλαιμος, μυϊκοί πόνοι και πονοκέφαλο).

Κατά την εξέτασή του παρουσίασε ναυτία, εμετό και διάρροια, ενώ ταυτόχρονα διαπιστώθηκε η μειωμένη λειτουργία του συκωτιού του.
Μόλις συγκεντρώσουμε όλα τα στοιχεία, θα επανέλθουμε.


ksipnistere.com
oxafies.com

KATOXIKA NEA

2 σχόλια:

  1. Εν κρυπτΩΏΩ!

    Είναι στην δοτική
    Με ωμέγα!

    Γράφουμε σωστά!
    Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
    Μέχρι στιγμής, σήμερα Κυριακή, η ώρα είναι 13.05' και το Νοσοκομείο δεν έχει ιδέα περί του γεγονότος αυτού, άν και είναι σε ετοιμότητα. Ούτε το ΚΕΛΠΝΟ έχει έως τώρα ενημέρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!