Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

“Μακελειό” στη Θήβα: Λαθρομετανάστες προσπάθησαν να κάψουν γυναίκα ζωντανή – Κόλαση σε hot spot με σοβαρούς τραυματισμούς και καταστροφές

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Πολύ σύντομα θα δοκιμάσουν τα ίδια και στις δικές μας γυναίκες, στις δικές μας οικογένειες, στους συμπατριώτες μας... Γι' αυτό τους έφεραν! Μην έχετε ΚΑΜΙΑ αμφιβολία! Κάνουν αντικατάσταση πληθυσμού! Είναι πια ολοφάνερο! 
Είναι το σχέδιο εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ - να δείτε και τα ''σχετικά άρθρα'' στο τέλος) που τους έχουν διατάξει να επιβάλουν επιτρέποντας να εισέλθουν στη χώρα ισλαμιστές λαθρομετανάστες από κάθε χώρα του πλανήτη…

Τα έχουν πει ΟΛΑ οι Άγιοι πατέρες της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ρίχνουμε πάντα και μια γεωπολιτική ματιά στα ''μελλούμενα'' σύμφωνα με την ορθοδοξία ΕΔΩ


Eικόνες που βλέπαμε στο εξωτερικό, ήρθαν πλέον και στην Ελλάδα. Νέα ήθη και έθιμα καταφθάνουν στη χώρα μας.
Ο νόμος των φανατικών ισλαμιστών περνάει στα κέντρα φιλοξενίας και σύντομα έρχεται και στις γειτονιές μας. Είμαστε υπερβολικοί; Γκέτο έχουν δημιουργηθεί ήδη, ενώ πλέον Έλληνες δεν μπορούν να προσεγγίσουν αυτές τις περιοχές.  
Είπαμε, με την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι μετανάστες οργιάζουν και κάνουν ότι γουστάρουν!
Πανικός και αίμα στο hot spot στη Θήβα, λίγο μετά τις 03.00 τα μεσάνυχτα, με πρόσφυγες να διακομίζονται μαχαιρωμένοι σε νοσοκομείο μαζί με μία γυναίκα που προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από υπερβολικό ποτό, 4-5 πρόσφυγες μαχαιρώθηκαν και τα έκαναν “γυαλιά-καρφιά” στο hot spot στη Θήβα.
Από αυτούς, 4 μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένοι στο Νοσοκομείο Θήβας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανάμεσά τους ήταν και μία γυναίκα, την οποία παραλίγο να κάψουν ζωντανή οι άνδρες που αλληλομαχαιρώθηκαν. Αμέσως, έντρομοι οι εργαζόμενοι στην δομή φιλοξενίας που προσπαθούσαν να προφυλαχθούν και όσο γινόταν να ηρεμήσουν την κατάσταση, ειδοποίησαν την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφθασαν στην δομή, μαζί με ασθενοφόρα, που παρέλαβαν τους τραυματίες για το νοσοκομείο, όπως αναφέρει το e-sterea

Η δομή φιλοξενίας που σημειώθηκε το επεισόδιο

Στην δομή έχουν προκληθεί πολλές υλικές ζημιές, ενώ το νέο περιστατικό, που προστίθεται σε ανάλογα, με έξαρση βίας και ταραχών από πλευράς των διαμενόντων στο hot spot, προκαλεί την έντονη ανησυχία και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Θήβας, που εκφράζουν έντονους φόβους για την ασφάλεια μικρών και μεγάλων στην πόλη.
(κεντρική εικόνα από το αρχείο)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!