Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΛΕΣΒΟΥ! ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Το νησί του Ταξιάρχη μας άρχισε την αντεπίθεση! Η σειρά των υπολοίπων!


Σε μια ακόμα ενέργεια που ξεσήκωσε την κομμούνα, προχώρησε η ΕΛΜΕ Λέσβου, κατεβάζοντας από τον τοίχο των γραφείων του συνδικαλιστικού οργάνου, την διχαστική φωτογραφία του αριστεριστή Τεμπονέρα*, με δημοκρατικότατη απόφαση της πλειοψηφίας.
Το κάδρο με τον αριστεριστή είχε τοποθετηθεί εκεί από το 1991, στον τοίχο πίσω από την θέση που συνήθως κάθεται ο πρόεδρος. Στη θέση του αναρτήθηκε μια εικόνα του Χριστού.


Θυμίζουμε, ότι προσφάτως, η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Λέσβου αποφάσισε τη χρήση της λέξης «λαθρομετανάστης» από τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία του νησιού και δεν υποχώρησε παρά τις άναρθρες κραυγές της «αλληλέγγυας» κομμούνας.
Μπράβο τους!
*Ο γιός του οποίου διορίστηκε σχετικά πρόσφατα από την συριζοκαμμενική λετσαρία Γ.Γ. του υπουργείου Ναυτιλίας – έτσι δικαιώνονται οι «αγώνες» της αριστεράντζας!

KATOXIKA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!