Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Α Π " Ε Υ Θ Ε Ι Α Σ σήμερα το βράδυ στίς 10! Η νέα ΑΚΡΩΣ α π ο κ α λ υ π τ ι κ ή εκπομπή του 'mr.V' !

Σχετική εικόνα



Σχετική εικόνα


ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΤV', ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10, ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ 38Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΣΕΙΡΑΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για mr.v

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ OΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, Ο κ.ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο 'MR.V' ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ  Π Ο Υ Θ Ε Ν Α !

Σχετική εικόνα

'Ο Δ Υ Σ Σ Ε Ι Α Τ V'

2 σχόλια:

  1. Γεια σας κύριε Βασιλειάδη.Τι έγινε με την 38 εκπομπή.Την κατέβασαν;Επίσης ξέρετε για την ανεξάρτητη Κρήτη και για το Μεγάλο Ισραήλ που επιδιώκει η νέα τάξη πραγμάτων;[οι σιωνιστές]Από το 1571 επί Ιωσήφ Ναζί και από ποια κράτη που θα αποσπάσουν εδάφη για να το κάνουν Έχει την Κρήτη,την Κύπρο,μέρος της Συρίας,του Ιράκ το Νότιο Λίβανο;Αν θέλετε στην επόμενη εκπομπή αναφέρατε το θέμα μπας και ξυπνήσουν οι ΈΛΛΗΝΕΣ και κλείσουν επιτέλους την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιά την επικοινωνία κύριε "άγνωστε".
      Απαντώντας σας αντιστρόφως, γιά να κλείσει ο μέσος Έλληνν την τηλεόραση μοιάζει περίπου αδύνατον και φταίμε όλοι γι' αυτήν την αρρωστημένη και ΦΘΟΡΟΠΟΙΟ κατάσταση. Θά πρέπει να συμβεί κάτι συγκλονιστικό γιά να πάψει να χάνει τον μισό χρόνο της ζωής του στο ΑΧΡΗΣΤΟ γυαλί.
      Τά περί Κρήτης και της ΔΟΛΙΑΣ αποκοπής της απο τον Εθνικό κορμό της Ελλάδος, είναι ένα τεράστιο ζήτημα που σίγουρα δύσκολα θα χωρούσε σε μία εκπομπή. Μόνον περιληπτικώς.
      Η εκπομπή καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανέβει σήμερα πιό αργά στήν ιστοσελίδα μας. Νά είστε πάντα καλά.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!