Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ισραηλινό 'ραντάρ' τελευταίας τεχνολογίας θά τοποθετηθεί στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ !

EΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ  Ι Σ Ρ Α Η Λ Ι Ν Ε Σ  "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ....

Ελληνο-ισραηλινό ραντάρ τελευταίας τεχνολογίας προκαλεί ανησυχία στην Αγκυρα | tanea.gr


Οι ΑΡΚΕΤΑ τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας αναμένεται να επιδεινωθούν το επόμενο διάστημα καθώς οι αφορμές είναι πολλές. 
Το τελευταίο «επεισόδιο» αφορά στην ανακοίνωση της κατασκευής ενός ραντάρ ισραηλινής κατασκευής που έχει τη δυνατότητα του εντοπισμού στόχων πέρα του ορίζοντα (OTH, Over The Horizon) στην ανατολική Κρήτη...

Αποτέλεσμα εικόνας για OVER THE HORIZON RADAR

Αποτέλεσμα εικόνας για OVER THE HORIZON RADAR

Η Αγκυρα ανησυχεί για το γεγονός αυτό και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Τουρκικά Νέα» μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια Ελλάδα και Ισραήλ φαίνεται να έχουν συμφωνήσει στην έναρξη εγκατάσταση ενός ραντάρ με δυνατότητα εντοπισμού στόχων πέρα του ορίζοντα ισραηλινής κατασκευής κατά πάσα πιθανότητα τύπου ELM-2270 OTH της κρατικής εταιρείας ΙΑΙ/ELTA στην ανατολική Κρήτη.

Σχετική εικόνα

Στόχος των δύο πλευρών είναι η κάλυψη της ευρύτερης περιοχής μεταξύ Κρήτης και Κύπρου μια απόσταση 558 χλμ όπου θα εγκατασταθούν στο άμεσο μέλλον πλατφόρμες εξόρυξης φυσικού αερίου.

Σχετική εικόνα

Όπως αναφέρει το 'defence-point.gr', αν και το σύστημα έχει εμβέλεια 370 χλμ εκτιμάται ότι ένα ακόμη σύστημα θα τοποθετηθεί στις ακτές του Ισραήλ δημιουργώντας έτσι ένα πλέγμα αισθητήρων που θα καλύπτουν την περιοχή μεταξύ των δύο νησιών παρέχοντας ικανοποιητική επίγνωση της καταστάσεως στις ηγεσίες των τριών χωρών, δηλαδή του Ισραήλ της Κύπρου και της Ελλάδας.

Σχετική εικόνα

Το ισραηλινό ραντάρ έχει ακρίβεια 2 χλμ, εμβέλεια ανάλυσης 3 χλμ και μπορεί να εντοπίσει ένα πλοίο εκτοπίσματος 1500 τόνων σε απόσταση 370 χλμ και ένα μικρό δικινητήριο αεροσκάφος όπως ένα KingAir200 σε απόσταση 130 χλμ.

Το ραντάρ λειτουργεί στην συχνότητα HF και έχει αζιμούθιο 120 μοιρών. 
Με το σύστημα αυτό σε συνδυασμό και με άλλους αισθητήρες όπως ιπτάμενα ραντάρ, ραντάρ εδάφους, αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και αεροχήματα εξοπλισμένα με ραντάρ η Ελλάδα μαζί με το Ισραήλ θα μπορούν να ελέγχουν την ναυσιπλοΐα στην περιοχή αυτή καθώς και οτιδήποτε ίπταται μεταξύ Κρήτης και Κύπρου.



https://www.tanea.gr/2019/03/20/politics/ellino-israilino-rantar-teleytaias-texnologias-prokalei-anisyxia-stin-agkyra/

===================

ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΥΠΟ 'RADAR', ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ 'ΒΙΝΤΕΟ' :

https://www.youtube.com/watch?v=u0vhxP2nGr4

https://www.youtube.com/watch?v=NNHGvu6_nm4


"Iωάννης Καποδίστριας"

11 σχόλια:

  1. ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ η Ελλάδα μας...και τα χειρότερα έρχονται ολοταχώς... ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΝΑΦΗΖΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ 45 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζουμε ΑΠΤΟΗΤΟΙ..τώρα θα φέρουμε την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...ίδιοι κατσαπλιάδες-προδότες με άλλο "χρώμα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως έδιωξαν τους Παλαιστίνιους απο την πατρογονική τους γή έτσι ακριβώς θα μας εξοντώσουν όλους...

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει ένα αχανές θα λέγαμε ιστορικό υπόβαθρο πίσω απο το μεγάλο ζήτημα των Παλαιστινίων.
      Πού ούτε το αναλύει κανείς, ούτε το γράφει, ούτε παρουσιάζεται.
      Δεν είναι τυχαία η τόσο σκληρή και πολυετής διαμάχη μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών.
      Και έχει και αρκετό ελληνικό ενδιαφέρον....

      Διαγραφή
  2. Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο HighTV για την πολιτική επικαιρότητα - ΒΙΝΤΕΟ
    Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

    https://youtu.be/jxJusizqto4

    Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πολυνίκη Τριγάζη στο High TV, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

    Παρουσιάζοντας παράλληλα το πλούσιο συγγραφικό του έργο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας την ύπουλη στάση της ΝΔ, καθώς και την δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα την σεβαστεί και θα την εφαρμόσει.

    Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως ο ίδιος έχει δεσμευτεί με προσωπική επιστολή προς τους διεθνείς οργανισμούς πως όταν η Χρυσή Αυγή θα έχει την δύναμη, θα καταργήσει αυτήν την προδοτική συμφωνία.

    Επισήμανε πως είναι αναγκαία μια σθεναρά εξωτερική πολιτική έναντι της Τουρκίας και ότι το ΝΑΤΟ δεν προστάτεψε ποτέ την Ελλάδα από την τουρκική απειλή.

    Ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως ιδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός, όπως έχει καθοριστεί από το συνέδριο του 1992.

    Εξέφρασε την πεποίθησή του πως η απόφαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία τραβάει σε μάκρος, θα είναι αθωωτική, καθώς έχει αποδειχθεί η σκευωρία της κυβέρνησης Σαμαρά που έστησε το σαθρό κατηγορητήριο.

    Επανέλαβε πως απέναντι στον ολοκληρωτικό αποκλεισμό και την φίμωση από τα ΜΜΕ, αλλά τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις των παρακρατικών, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και θα πετύχει ακόμα μία εκλογική Νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές.

    Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε τέλος πως η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται διαχρονικά για το συμφέρον του Ελληνικού Έθνους και να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί έσφαξε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;



    Οι Ισραηλίτες της Τριπολιτσάς θανατώθηκαν όλοι, οι περισσότεροι από αυτούς στην πυρά, εξαιτίας του μεγάλου μίσους που έτρεφαν γι' αυτούς οι Έλληνες, μετά τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει οι Εβραίοι της Κωνσταντινούπολης εναντίον των Χριστιανών της Πόλης και πάνω στο σώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου"!


    Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ IMAGES

    Διδάξτε στα παιδιά σας την πραγματική Ιστορία.

    ΔΙΔΑΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.


    Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται... και επειδή ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, από Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Σημίτηδες, Τσίπρες και λοιπά πολιτικά υποκείμενα, που πρόδωσαν και τον ελληνικό λαό και ξεπούλησαν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ και έπονται ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, και επειδή ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ... και επειδή πίσω από αυτά τα κτήνη, βρίσκονται οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ας ευχηθούμε να υπάρξουν σύντομα νέοι ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ που δεν θ' αφήσουν ούτε θηλυκή οβραίικη κατσαρίδα.


    Καλλιόπη Σουφλή

    Διαβάστε περισσότερα:

    https://attikanea.blogspot.com/2019/03/blog-post_167.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eμείς οι Έλληνες, πέραν όλων των άλλων χαρακτηριστικών σημείων μας, είμαστε ανέκαθεν ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.
    Μπορεί οι (σημερινές) συγκυρίες να μήν δείχνουν διόλου θετικές, αλλά δεν πρέπει να σκύψουμε ΟΥΤΕ το κεφάλι, ΟΥΤΕ το φρόνημα...
    Και λόγω ΠΙΣΤΕΩΣ και λόγω πεποιθήσεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που αναφέρετε κ.Καποδίστρια είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ...στην μακραίωνη (και όπως απέδειξε και ο Αείμηνστος Νίκος Πουλιανός αυτόχθονες εκατομμύρια χρόνια) Λαμπρή Ιστορία μας, τα σκουλήκια του Σκότους επιχείρησαν με απίστευτη βαρβαρότητα να μας εξαφανίσουν..ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ..Ασφαλώς και δεν θα υποκύψουμε ,..και στο ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...πλην όμως ίσως είναι η πρώτη φορά που το Ελληνικό Έθνος αντιμετωπίζει μια τέτοιας έκτασης εγγενη ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΔΙΑΦΘΟΡΑ...εμείς οι ίδιοι γεννήσαμε όλα αυτά τα προδοταριά και συνεχίζουμε να τα εγκαθιδρύουμε ως "κυβερνήτες" μας..

      Είναι μια εντελώς νέα δοκιμασία...μας μας κοστίσει ακριβά..αλλά δεν υπάρχει άλλη δίοδος...ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ...

      Αυτό που χρειαζεται είναι Πίστη στον Θεό μας και Γνώση...πρέπει να πετάξουμε το βλακόκουτο (τηλεόραση) απο τα σπίτια μας ΤΩΡΑ...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνούμε απολύτως. Έτσι ακριβώς είναι και ήταν και θά είναι.
      Μόνοι μας εναντίον ΟΛΩΝ, αλλά έχει ο ΘΕΟΣ!

      Διαγραφή
  5. Χτυπάνε καμπανάκια στην “Kontra”: Μην πέσουμε ξανά από τα σύννεφα με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής
    Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 -

    Η αλματώδης και συνεχόμενη άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει τρομοκρατήσει το σύστημα και ενεργοποιήσει τους συστημικούς δημοσιογράφους να χτυπούν τα καμπανάκια του ακροδεξιού φόβου.

    Στο άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Είναι ήδη αργά" η φιλοκυβερνητική δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη σημειώνει: «Σε μερικούς μήνες από τώρα θα έχουμε εκλογές. Μην πέσουμε ξανά από τα σύννεφα με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής».

    Ευτυχώς που υπάρχει και λίγο αυτογνωσία στις συστημικές γραφίδες και έστω με το σταγονόμετρο ομολογούν την αλήθεια: Ότι η Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές θα σοκάρει για ακόμη μια φορά το σύστημα με τα υψηλά ποσοστά.

    Σας το λέμε από τώρα, μην πέσετε από τα σύννεφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ασφαλώς θα υπάρξει και Εβραικός Στρατός Κατοχής ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ (μαζί με τα ραντάρ, που θα πολλαπλασιαστούν σε όλη την επικράτεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..Δηλαδή , οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ..ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΙΑ !
    ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ..

    ..ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ , ΚΑΝΟΥΝ ΄ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΄ , ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,
    ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΄ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΄΄ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ..
    >> ΔΗΛ, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΄ΘΕΜΑ' , ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ ΄ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΄ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ , ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ !
    > ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΩΠΟΔΙΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΄ΜΠΙΖΝΕΣ΄

    ..ΑΛΛΑ .,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΄ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΕΛΛΟΝ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!