Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΣΠΑΝΙΩΤΑΤΟ 'βίντεο' απο τήν ΣΥΛΛΗΨΗ 2 Ιερέων απο τους Μπολσεβίκους! (Γύρω στα 1920!)


Αποτέλεσμα εικόνας για lenin and bolsheviks

Σχετική εικόνα



Σχετική εικόνα

Δ Ε Ι Τ Ε !



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ ΤΟ «ΒΑΤΡΑΧΙ» Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΓΙΑ Ν’ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!
    04/03/2019


    Σε άκρατη κινδυνολογία, σχετικά με την πιθανότητα να προκύψει σοβαρό πολεμικό επεισόδιο σε όλο μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων από την Θράκη μέχρι το Καστελλόριζο («κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε) επιδόθηκε σήμερα στη βουλή το «βατράχι» ο Αποστολάκης.

    Μιλώντας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των Υπό-επιτροπών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Συμμαχίας για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ο άλλοτε… ισοπεδωτής είπε τα εξής: «αντιδρούμε στις προκλήσεις στο χώρο του Αιγαίου, όπου δυστυχώς ο αριθμός των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου και των εθνικών χωρικών υδάτων φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα, πάντα με σύνεση και στρατηγική ψυχραιμία. Παρά τα υφιστάμενα προβλήματα και τα επικίνδυνα περιστατικά στον αέρα και στη θάλασσα, που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρό ατύχημα, από την πλευρά μας καταβάλλουμε μια συνεχή προσπάθεια εξομάλυνσης και αποκλιμάκωσης της έντασης. Στη λογική αυτή και στη βάση της σχετικής συμφωνίας κατά την πρόσφατη συνάντηση μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου, αποφασίσαμε με τον ομόλογό μου κ. Ακάρ, στη συνάντησή μας στο περιθώριο της Συνόδου Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, να προγραμματιστεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα συνάντηση μεταξύ τεχνικών ομάδων των δυο χωρών, για να καθοριστούν δράσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης…».

    Προς τι η κινδυνολογία τώρα, που η κατάσταση είναι σχετικά ήρεμη στο Αιγαίο, ενώ τον προηγούμενο καιρό υπήρξαν διαστήματα πολύ μεγάλης έντασης στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις; Είναι προφανές ότι οι Αμερικανοί αφέντες έχουν αποφασίσει την «διευθέτηση» των ελληνο-τουρκικών διαφορών για την εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου στο Αιγαίο και την Κύπρο (στη γραμμή του «καζάν-καζάν», μισά-μισά, όπως απαιτεί ο Ερντογάν Πασάς), με μια Συμφωνία τύπου Πρεσπών! Για να δικαιολογηθεί δε μια τέτοια προδοσία, θα επικαλεστούν άμεσο κίνδυνο πολέμου!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!