Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Α Ν Ι Ε Ρ Ο Ι ! Καταργούν στήν Αυστρία τήν αργία της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!!! (ΠΡΟΣΕΞΤΕ οι δήθεν δεξιοί, οι δήθεν συντηρητικοί! Κάντε τους ...απαραίτητους ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ!)


ΝΑ ΔΕΙΤΕ  Ο Λ Ε Σ  ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!
Ο   Λ   Ε   Σ  !!!


ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΡΑ ΓΕ, ΟΤΙ ΕΤΣΙ "ΤΙΜΩΡΟΥΝ"
ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ;
ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....

Ο λόγος για την «προοδευτική» (και ΔΗΘΕΝ δεξιά) Αυστρία.

Ως «χλευασμό των εργαζομένων» καταδικάζει σε αποψινή ανακοίνωσή της η Αυστριακή Ομοσπονδία Συνδικάτων την σημερινή απόφαση της αυστριακής κυβέρνησης συνασπισμού του συντηρητικού (;) Λαϊκού (;) Κόμματος του καγκελλάριου Σεμπάστιαν Κουρτς και του ακροδεξιού (;) εθνικιστικού (;) Κόμματος των Ελευθέρων, να διαγράψει ολικά την Μεγάλη Παρασκευή από τον κατάλογο των επίσημων αργιών!

Αποτέλεσμα εικόνας για sebastian kurz
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ
ΔΥΟ : Μ  Η  Δ  Ε  Ν !

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για austrian flag with eagle

Με απόφαση του τον περασμένο μήνα, και έπειτα από σχετική προσφυγή Αυστριακού εργαζομένου σε αυτό, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφαινόταν πως την Μεγάλη Παρασκευή ως αργία δικαιούνται όλοι οι Αυστριακοί εργαζόμενοι.
 
Σχετική εικόνα

Η απόφαση αυτή απέρριπτε ως «διάκριση στον εργασιακό χώρο» την έως τώρα ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία η Μεγάλη Παρασκευή ίσχυε στην Αυστρία ως εορτή-αργία μόνον για τα μέλη της Εκκλησίας των Ευαγγελιστών, των Παλαιοκαθολικών και των Μεθοδιστών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sebastian kurz

Η πρώτη αντίδραση της αυστριακής κυβέρνησης σε εκείνη την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, ήταν να προτείνει την καθιέρωση της Μεγάλης Παρασκευής ως ημιαργία (από τις 14.00 ώρα το απόγευμα) για όλους τους εργαζόμενους, κάτι που προκάλεσε σειρά αντιδράσεων και έντονες συζητήσεις. 

Το γεγονός αυτό φέρεται να οδήγησε την κυβέρνηση συνασπισμού στην σημερινή προαναγγελία της ολικής διαγραφής της Μεγάλης Παρασκευής από τον κατάλογο των αργιών, που ως νομοσχέδιο αναμένεται να υπερψηφιστεί στην ολομέλεια της αυστριακής Βουλής από την κυβερνητική πλειοψηφία. 

Όπως ανέφεραν σε αποψινές δηλώσεις τους οι συντονιστές του κυβερνητικού έργου, κάθε εργαζόμενος θα έχει στο μέλλον το δικαίωμα να ορίσει μία «προσωπική εορτή» που θα λαμβάνει ως αργία, η οποία ωστόσο θα αφαιρείται από τις ημέρες της κανονικής άδειάς του, και αυτό θα πρέπει να ζητείται προς έγκριση ήδη τρεις μήνες νωρίτερα, ενώ δεν θα πρόκειται σε καμία περίπτωση για μία επιπλέον ημέρα άδειας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MAP OF AUSTRIA

Την κυβερνητική «λύση», την οποία τα Αυστριακά Συνδικάτα καταδικάζουν ως «χλευασμό των εργαζόμενων», χαιρέτισε απόψε η Αυστριακή Ένωση Βιομηχάνων, εκφράζοντας την ...ικανοποίησή της για την ταχύτητα (!) με την οποία επιτεύχθηκε από την κυβέρνηση η νέα ρύθμιση, αλλά και για το γεγονός, όπως τονίζει, πως δεν θα υπάρξει μία επιπλέον αργία. 

Σε μία έντονη αντίδρασή της, η αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, του Σοσιαλδημοκρατικού, Παμέλα Ρέντι-Βάγκνερ καταδικάζει την απόφαση της αυστριακής κυβέρνησης συνασπισμού ως απαράδεκτη και εχθρική προς τους εργαζόμενους, επισημαίνοντας πως είναι ολοφάνερο, ότι το Λαϊκό Κόμμα και το Κόμμα των Ελευθέρων υπηρετούν τα οικονομικά συμφέροντα, θέτοντας αυτά πάνω από τα συμφέροντα των εργαζομένων.

el.gr

https://scripta---manent.blogspot.com/2019/02/blog-post_100.html

===============

Στήν συνέχεια άς δούμε ορισμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες του νεαρότατου Αυστριακού καγκελλαρίου, ο οποίος "πρωτομπήκε" ως υπουργός Εξωτερικών στα 27 του....
Όμως!
ΓΙΑΤΙ "δέν τις βρίσκουν" τις φωτογραφίες αυτές στον ελληνικό (;) Τύπο, ή στα ελληνικά (;) κανάλια ; ; ;

Αποτέλεσμα εικόνας για sebastian kurz
ΓΚΕΟΡΓΚΥ ΣΒΑΡΤΣ
(Ή "ΣΟΡΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ)
ΚΑΙ ...ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!


Αποτέλεσμα εικόνας για sebastian kurz and Henry Kissinger

Αποτέλεσμα εικόνας για sebastian kurz and Henry Kissinger


Σχετική εικόνα
ΩΣ ΝΕΑΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ,
ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ
ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΧΕΝΡΥ.


Αποτέλεσμα εικόνας για sebastian kurz and Henry Kissinger
ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΕΧΙΔΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΪΤ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΗΝ
ΕΣΩΣΑΝ ΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ
ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΩΣ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για sebastian kurz and Henry Kissinger

Σχετική εικόνα



"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

9 σχόλια:

  1. Ἤθελα νά σᾶς γράψω ἕνα σχόλιο,πού τελικῶς ἔγινε θέμα στό ἰστολόγιό μου. Μπορεῖτε νά τό διαβάσετε,ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν επικοινωνία.
      Διαβάσαμε τήν "σχετική" ανάρτησή σου αγαπητή Πελασγική και είναι εξαιρετική. Και κάναμε και κάποιες επισημάνσεις που θεωρούμε ΚΡΙΣΙΜΕΣ.
      Νά είσαι πάντα καλά.

      Διαγραφή
    2. Ἀγαπητέ,τό εἶδα τό σχόλιο.Πιστεύω πώς θά ἀνταποκριθῶ στήν πρόκλησιν πρός ἀναζήτησιν,μίας ἀκόμη,περιουσίας προσωπικότητος...

      Εὐχαριστῶ πολύ !

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητέ Ἰωάννη Καποδίστρια,τό ἔψαξα καί βρῆκα κάποιον Georg Gänswein,γερμανό ἀρχιεπίσκοπο,ὁ ὁποῖος εἶναι ἐπικεφαλής στά τῶν παπικῶν οἰκιακῶν θεμάτων (τελετές,δεξιώσεις κ.λπ.).Αὐτός ἦταν προσωπικός γραμματεύς τοῦ προηγουμένου πάπα,Βενεδίκτου. Μέ τόν ὁποίο ἐλεγετο πώς ἦταν ἐρωτευμένος ὁ Βενέδικτος.

      Δέν βρῆκα τίποτα περισσότερο γι᾿αὐτόν τόν ὡραῖο τῆς παπικῆς αὐλῆς. Βεβαίως μοῦ γάφεις πώς πρόκειται γιά κάποιον ἀμερικανό,τῇ καταγωγῇ,ἐνῶ αὐτός εἶναι Γερμανός.

      Ἐάν ἐννοεῖς κάποιον ἄλλον,σέ παρακαλῶ δῶσε μου τό ὄνομἀ του.

      Εὐχαριστῶ.

      Διαγραφή
    4. Tελικώς σωστά το έγραψες, είναι όντως Γερμανός, ονόματι Georg Ganswein στα 63 του, έχει άλλα 4 αδέλφια και μπήκε στον ρωμαιοκαθολικό κλήρο στα 18 του. Κάτι άλλο είχα κατά νού και απολογούμαι γιά το λάθος. Ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
    5. Κατάλαβα ποιόν ἐννοεῖς. Ἕναν χλιδᾶτο Καρδινάλιο καί μέ βίτσια πολύ,πολύ ...σκληρά.Τιμωρήθηκε,ἄς ποῦμε,ἀπό τήν δικαιοσύνη.

      Δέν βαριέσαι,ὅλοι ἐκεῖ μέσα,στό Βατικανό,ἀπό ποιόν ν᾿ἀρχίσῃς καί σέ ποιόν νά τελειώσῃς...Πολύ βρωμιά μιλᾶμε ! ! !

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ, ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ! ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΛΑ!
    04/03/2019


    Στην ανατριχιαστική αποκάλυψη, ότι οι πωρωμένοι αμερικανο-γερμανοπροδότες μπολσεβίκοι που κυβερνούν την Ελλάδα ετοιμάζουν μια νέα «Συμφωνία των Πρεσπών» με τον Ερντογάν Πασά, για Αιγαίο και Κύπρο, προέβη σήμερα στη βουλή ο μπολσεβίκος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Καραγιαννίδης!

    Μιλώντας, λοιπόν, στην κοινή συνεδρίαση υποεπιτροπών της διακοινοβουλευτικής συνόδου για την ατλαντική συμμαχία -κομμούνια και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο!- και απευθυνόμενος στην τουρκική αντιπροσωπεία, είπε πως «πρέπει να λύσουμε τα μεταξύ μας προβλήματα με έναν έντιμο συμβιβασμό όπως κάναμε και με την Βόρεια Μακεδονία».
    Εννοώντας φυσικά, ότι θα πρέπει να γίνει συμφωνία διαμοιρασμού του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο!!!

    Και προφανώς, δεν πρόκειται απλά για προσωπική του άποψη, αλλά για προαναγγελία, που έκανε λειτουργώντας ως «λαγός» της κυβέρνησης των προδοτών, για να δουν και να μετρήσουν αντιδράσεις!

    Μόνο «κρεμάλα Σύνταγμα» για τους προδότες που θα επιχειρήσουν κάτι τέτοιο!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τους αρέσει περισσότερο η ΧΑΝΟΥΚΑ για να το κάνουν αυτό δεξιοί υποτίθεται. Έχουμε και στην Ελλάδα τέτοιους πρόθυμους, ελπίζω να μην το ζήσουμε και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!