Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ 56ΧΡΟΝΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ: ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! (φωτο, βίντεο)



Αποτέλεσμα εικόνας για ο κτηνοτρόφος που συνέλαβαν στήν Κώ

Σχόλιο Διόδοτου: Αναδημοσιεύουμε μπας και καταφέρετε να διαδώσετε την ανάρτηση σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Το βίντεο με τον νεαρό Έλληνα στην Κω, πέρυσι τέτοιες ημέρες, το αφαίρεσαν από το YouTube, γιατί ήταν συνταρακτικός ο λόγος του, αλλά το είχαμε αποθηκεύσει και το αναδημοσιεύουμε ενσωματωμένο στο μπλογκ. Το ίδιο έχουμε κάνει και με το σημερινό 'βίντεο' στη Λέσβο με τις εκατοντάδες κόσμου που συμπαραστάθηκαν στον κτηνοτρόφο και γνωρίζουν πολύ καλά τί τους περιμένει σε λίγο καιρό, ότι τους έχουν, οι προδότες που κυβερνούν την Ελλάδα, για σφαγή από τα βάρβαρα ισλαμικά στίφη που έχουν πνίξει τα νησιά μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο κτηνοτρόφος που συνέλαβαν στήν Κώ

Στην Ευρώπη τρίβουν τα μάτια τους με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Παρόλο που πλήττονται και αυτοί, αλλά είναι ακόμα πολλά εκατομμύρια οι ίδιοι στις χώρες τους, δεν μπορούν να κατανοήσουν πώς η Ελλάδα, η χώρα που έχει περάσει τόσα επί αιώνες από την μωαμεθανική μάστιγα, άφησε να μπει όλο αυτό το άλογο σκουπιδαριό, το άνω των 3 εκατομμυρίων, με τα ψυχρά και δολοφονικά θρησκευτικά ένστικτα. 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ - ΞΥΠΝΗΣΤΕ - ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!


ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ!!! 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ... 

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. 

ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ... 
ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΤΗ. 

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. 

ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΜΑΤΡΙΞ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. 

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.





https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiE05Ah1DKGJLNPT5GVcTmeMaLl2DYy94mkCn6X5L1CXklRXiyOm188_4lSSDOu9M3OhLIiSlV7HJAkVSm0JqkBnakMMAq1loJG8Q-zywZEpdeOXWirTyl5O6VRzB3Q_fe68nZJm5cMbv4/s640/lathro+funny.jpg 




"Η εγκληματικότητα θα έρθει, σάς το λέμε" λέει ένας Μυτιληνιός στον αστυνομικό, αλλά είναι σαν να το είπε στον κανέναν...


περισσότερα εδώ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018:

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! (φωτο, βίντεο)

 



Πώς να μην ξεσπάσει ο συμπατριώτης μας στο παρακάτω βίντεο...





Πώς να μην ξεσπάει σε καθημερινή βάση ο συμπολίτης μας athinaios, σχολιαστής του Pronews (εδώ)...



Έχουν αρχίσει να αγριεύουν σοβαρά πλέον τα πράγματα με την Τουρκία...και οι υπάλληλοι του Λιμενικού...εκεί..το χαβά τους...υπάκουοι στην εγκληματική κυβέρνηση:

pronews.gr: Μεταφορά στις ελληνικές ακτές 69 παράνομων μεταναστών από σκάφη του ΛΣ.... Κι ανάθεμα αν δύναμαι να πιστέψω ότι αποτελεί ένα μόνο περιστατικό την ημέρα. Γιατί σε τουλάχιστον 10 συνοριακά σημεία της Ελλάδος να συμβαίνει -ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ- ο συνολικός ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ είναι σίγουρα ΤΡΙΨΗΦΙΟΣ!

Πώς να μην ξεσπάσει φίλος του ιστολογίου μας που όποτε επισκέπτεται για τακτοποίηση οικογενειακών εγγράφων το Δημαρχείο της Αθήνας, αυτή την πανελλαδικώς αισχρότερη φωλιά παράνομης ελληνοποίησης στην Ελλάδα, αποθανατίζει το έγκλημα...

Η παρακάτω φωτογραφία είναι σημερινή. Ακριβώς στο ίδιο μοτίβο με σχετικές φωτο του ιστολογίου μας εδώ , εδώ και γενικώς ΕΔΩ. Τουρκόγυφτοι και τουρκογύφτισσες με ξυπόλητα λιγδιασμένα κουτσούβελα που "κατά μυστήριο τρόπο" ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ......ο πληθυσμός τους έχει ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ από το 2010 μέχρι τώρα..

ΚΑΙ...

Μουσουλμάνες μανδηλοφόρες με τουλάχιστον 3 παιδιά μαζί τους (κλασικά, ένα στην αγκαλιά, ένα στο καροτσάκι, ένα όρθιο), μια εικόνα που επαναλαμβάνεται κατά μέσον όρο 20 φορές ημερησίως στο μέγαρο αυτό, που παρέχει αφειδώς πιστοποιητικά για χορήγηση επιδομάτων και απόκτηση ιθαγένειας στις κατηγορίες αυτές.



ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΎΝ...

κι εμείς ακόμα...ΑΠΛΩΣ  παρακολουθούμε σαστισμένοι το φαινόμενο, σαν να είναι ταινία μελλοντολογικού εφιάλτη, που αφορά μια άλλη..φανταστική κοινωνία.
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/03/56.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ.
    ...ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ...
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ:
    https://www.youtube.com/watch?v=cc7D201J5VE


    Πολλά έχουν γραφτεί για οδηγίες επιβίωσης σε δύσκολους καιρούς (αναταραχές, πόλεμοι, πείνα, επιδημίες κλπ). Πολλές οδηγίες επίσης κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το πως να φτιάξει κανείς ένα "κιτ επιβίωσης" (όπως λέγεται).
    Καλά και χρήσιμα όλα αυτά.

    Εμείς οι πιστοί Χριστιανοί όμως, γνωρίζουμε πολύ καλά, οτι καταρχήν ο Θεός:

    1.δεν επιτρέπει καμία δυσκολία να συμβεί στη ζωή μας, εάν δεν αποβεί αυτή η δυσκολία εν τέλει προς όφελος της ψυχής μας.

    2.οι δυσκολίες που επιτρέπει ο Θεός να συμβούν είναι αυτές που μπορούμε κάθε φορά να αντέξουμε και μαζί με κάθε δυσκολία ο Θεός μας δίνει πάντα και τη λύση, αρκεί να θέλουμε να δούμε τη λύση και

    3.η αντιμετώπιση της δυσκολίας γίνεται πάντα με τη βοήθεια του Θεού, δια πρεσβειών της Παναγίας και των Αγίων μας, με την επίκληση του Ονόματος του Κυρίου μας και με τις δωρεές που μας χαρίζει ο Ουράνιος Πατέρας μας, όντας πάντα φιλεύσπλαχνος.

    Επομένως ο Χριστιανός δεν φοβάται καμία δυσκολία, απλά είναι προετοιμασμένος κατάλληλα, κυρίως πνευματικά, για κάθε δυσκολία που ο Θεός θα επιτρέψει να συμβεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε θερμώς για τήν συμμετοχή σας, τά όσα θετικά περιγράφετε και νά είστε πάντα καλά.

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς λειτουργεί η μέριμνα του Θεού ή αλλιώς "Θεία Οικονομία"

      Ευχαριστώ το Οδύσσεια tv για την αναδημοσίευση του παρόντος θέματος.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!