Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Αν μη τι άλλο, έχει... χιούμορ!


Αποτέλεσμα εικόνας για GEOFFREY PYATT

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρυ Πάϊατ, εν όψει των ελληνικών εκλογών, που αναμένεται να διεξαχθούν στο προσεχές διάστημα.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πάϊατ κατήγγειλε σε αποκλειστική συνέντευξή του στον 'ΑΝΤ1' προσπάθεια αναμείξεως της Ρωσίας στις ελληνικές εκλογές. 

«Έχουμε δει αποδείξεις (;;;;;;) αυτού του είδους χειραγωγήσεως των πληροφοριών. Για παράδειγμα τις προσπάθειες της Ρωσίας σχετικά με την ορθόδοξη Εκκλησία, τις προσπάθειες να υποσκάψουν τον ρόλο του Οικουμενικό Πατριάρχη» είπε ο κ. Πάϊατ και συμπλήρωσε: 
«Μπορώ να σας πω τώρα ότι έχω δει αποδείξεις προσπαθειών αναμείξεως στις επερχόμενες εκλογές της Ελλάδος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη έγιναν στην εκδήλωση 'disinfo week' στην Αθήνα, που εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας των ΗΠΑ κατά της παραπληροφορήσεως. (ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ; Ε Λ Ε Ο Σ !)

«Στόχος της εκδηλώσεως, είναι να ευαισθητοποιήσει ώστε οι Ελληνικοί θεσμοί και ο ελληνικός [; ; ; ; ; ; ] Τύπος που είναι αρκετά ισχυροί να είναι σε συναγερμό και να μπορέσουν να αντιδράσουν καταλλήλως» τόνισε ο κ. Πάϊατ.
`
Σημειώνεται πως το Ατλαντικό Συμβούλιο – ένα από τα πιο σημαντικά 'think tank' των ΗΠΑ – θεωρεί δεδομένο ότι θα υπάρξουν απόπειρες παρεμβάσεων εν όψει των ευρωεκλογών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Damon Wilson-vice president of Atlantic Committee

«Οι εκλογές είναι στόχος κατασκοπικών επιχειρήσεων» δήλωσε ο Ντέϊμον Γουίλσον αντιπρόεδρος του Ατλαντικού Συμβουλίου.

Σχετική εικόνα
O κ.ΓΟΥΪΛΣΟΝ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ...ΤΡΥΦΕΡΟ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ
ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ....


http://ixnos.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Τά ἴδια ἔλεγαν ἔλεγαν καί γιά τίς ἐκλογές στίς ΗΠΑ. Μά τά ἴδια ! ! !

    Βρέ τήν Ῥωσσία ἐπιρροή πού τήν ἔχει !

    Υ.Γ. Τζέφρι,μήν ἀνησυχεῖς,δική σας εἶναι ἡ ἑλλαδάρα,κανείς δέν σᾶς τήν παίρνει. Ἠρέμησε λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!