Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Πολύ φιλικός....Πολύ οικείος... Γενικώς ....ΠΟΛΥ....


Αποτέλεσμα εικόνας για επισκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ....(ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ....)
Αποτέλεσμα εικόνας για επισκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη
Τέτοιο "θεόσταλτο" ΔΩΡΟ που να το ξαναδούν και νά το φαντασθούν οι μειονοτικοί μουσουλμάνοι της Θράκης μας ;


Όπως δήλωσε, μόλις ανέβει στην εξουσία, θά έχει ως προτεραιότητα νά ιδρύσει ένα 'Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ'!!!!

Ποτέ  μά ποτέ δεν ξαναδιανοήθηκε Έλλην (;) πολιτικός να υποσχεθεί στην μουσουλμανική μειονότητα τέτοιο πρωτοφανές  π ρ ο ν ό μ ι ο.
Καί τώρα που το έταξε δεν δεσμεύθηκε;

Αποτέλεσμα εικόνας για επισκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη

Δέν θα το θυμούνται και λέτε δεν θα το ζητήσουν αμέσως μόλις εκλεγεί;
Υπάρχει περίπτωση τώρα πιά να το ξεχάσει, ή να το αναβάλλει;
Θά του το θυμίζουν διαρκώς μέχρι να το κάνει πράξη!

ΔΗΛΑΔΗ;
ΔΗΛΑΔΗ;
ΔΗΛΑΔΗ;

Θά είναι σε απευθείας επαφή με τόν Σουλτάνο;

Θά κάνει ΟΤΙ του ζητά το ΔΙΑΒΟΗΤΟ και ΑΣΥΔΟΤΟ Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής;

Θά δέχεται τακτικά τις επισκέψεις των εγκαθέτων μουφτήδων της Αγκύρας στο Μαξίμου υιοθετώντας ΑΜΕΣΩΣ τίς όποιες προτάσεις τους;

Καί τέλος (;;;) θά κάνει τακτικό του συνομιλητή τον Τούρκο πρέσβυ;;;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για επισκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη
Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΗΧΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΕΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ
ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.....

Αποτέλεσμα εικόνας για επισκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θράκη
ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ, ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ κ.ΚΟΥΛΗ...

ΟΧΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΔΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ! «ΚΑΡΝΤΑΣΗΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!
    22/03/2019

    Προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς η νέα προδοσία που ετοιμάζουν οι αμερικανομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ σε Αιγαίο και Κύπρο, για την συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου με τους Τουρκαλάδες!

    Έτσι, στα πλαίσια της προετοιμασίας της κοινής γνώμης για να «χωνέψει» την προδοσία και υπό την καθοδήγηση του αρχιπροδότη Τσίπρα, ο προερχόμενος από τους Οικολόγους πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και νυν βουλευτής Β΄ Αθηνών, Γιάννης Τσιρώνης, δήλωσε τα εξής στο σαββιδοκάναλο, σχετικά με το Καστελόριζο, στην περιοχή του οποίου υπάρχει πλουσιότατο κοίτασμα υδρογονανθράκων:

    «Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο τι να κάνουμε τώρα. Είναι στην ανατολική Μεσόγειο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα που φτάνει μέχρι την Κω και την Ρόδο. Κοιτάξτε τον χάρτη. Το Καστελόριζο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο σταματάει κάπου… Υπάρχει μετά το Ικάριο και το Καρπάθιο. Επειδή υπηρέτησα στο ναυτικό σας το λέω. Δείτε έναν χάρτη. Το Αιγαίο για παράδειγμα δεν είναι κάτω από την Κρήτη».

    Σας υπενθυμίζουμε, ότι ο αμερικανομπολσεβίκος Κατρούγκαλος είχε δηλώσει εχθές, ότι βλέπει «θετικά τη συμμετοχή της Τουρκίας στην ενεργειακή εξίσωση της Ανατολικής Μεσογείου».

    Άρα, εφόσον το Καστελόριζο βρίσκεται στην Ανατολική Μεσόγειο, πρέπει να πάρει κομμάτι από την «πίττα» και η Τουρκιά!

    Ο σκοπός των προδοτών είναι προφανής, οφείλουμε να τους σταματήσουμε πριν να είναι πολύ αργά!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΟΥΚ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ!
    22/03/2019

    Ήταν αναμενόμενο κι έγινε πράξη: μ’ ένα κατάπτυστο έγγραφό του, ο νέος διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, διατάσσει την «μη απαγγελία συνθημάτων» κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και απειλεί με πειθαρχικές αλλά και ποινικές κυρώσεις όσους δεν εκτελέσουν. Δηλαδή με στρατοδικεία (ή μήπως με «λαϊκά δικαστήρια» – ανταρτοδικεία;)!

    Σύμφωνα, λοιπόν, με το έγγραφο που εστάλη στο γραφείο Επιχειρήσεων, τον Ομαδάρχη τμήματος παρελάσεως, κι όλα τα «μετέχοντα στην παρέλαση» στελέχη, αναφέρει πως ο αρχικαπετάνιος «παραγγέλλει» την «μη απαγγελεία συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2019».

    (ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ανορθόγραφο το «απαγγελεία», όπως και το «συνέβει». Της σχολής Τσίπρα – Καμμένου – Πολάκη – Καρανίκα ο σύντροφος… διοικητάς! Τοιούτοι μας κυβερνούν!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΥΔΟΥΛΑ: ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ… ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ!
    21/03/2019

    Ενώ οι συριζαίοι περιμένουν έντρομοι την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, γνωρίζοντας πως θα εκδηλωθεί εκεί η οργή της ελληνικής κοινωνίας εναντίον τους, με φραστικές διαμαρτυρίες και το απαγορευμένο «Μακεδονία Ξακουστή», η Νουδούλα έσπευσε να τους προσφέρει «σανίδα σωτηρίας»!

    Σύμφωνα, λοιπόν, με «διαρροή» από τα κεντρικά της Νουδούλας στα ΜΜΕ, όποιος αποδοκιμάσει τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ στην παρέλαση θα είναι… «ακραίος», αλλά και… «προβοκάτορας», γιατί τάχα η κυβέρνηση θα… αξιοποιήσει πολιτικά υπέρ της τις αποδοκιμασίες!!!

    Οι ψοφοδεξιοί τονίζουν επίσης στο “non paper”, πως όλα τα περιστατικά με τις αυθόρμητες αποδοκιμασίες των προδοτών «έχουν καταδικαστεί χωρίς αστερίσκους από τη ΝΔ, παρά τα όσα διαφορετικά ισχυρίζονται στην κυβέρνηση».

    Επιπροσθέτως, ζητιανεύουν έναν καλό λόγο από την… αγία αριστερά, γιατί όπως αναφέρουν: «αν κάτι πιστώνεται ως θετικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως προς τη στάση του απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών είναι ότι κατάφερε μ’ αυτήν να περιορίσει τη δράση ακραίων κι εθνικιστικών κύκλων».

    Μόνο που η «σανίδα σωτηρίας» που προσφέρει η Νουδούλα στα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ είναι… σάπια και δεν πρόκειται να επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο τους αγανακτισμένους Έλληνες, που είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν… «αστόλιστους» τους προδότες, όπου τολμήσουν να εμφανιστούν!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φτάνει ρε συνέλληνες η δημοκρατία,,,ΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕΕΕΕΕΙΙΙΙ..λίγο ακόμα και θα μας βάλουν σε πλαστικές βάρκες (που θα μας βάλουν να τις πληρώσουμε εμείς-- αυτό είναι το καλό σενάριο) μεν την μόνη διαφορά ότι ο οβριός Σόρος θα έχει κλείσει όλα τα λιμάνια...ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ..ΙΣΩΣ
    -----------------------------------------
    Στον χώρο εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής (Μεσογείων 131) η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου - Η σταλινική Χούντα δεν μας σταματά!
    Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

    Μετά τις ευθείες απειλές και το τελικό πλήγμα από την ανακοίνωση της Παπανάτσιου η Αίγλη Ζαππείου μας γνωστοποίησε ότι πρέπει να σπάσει το συμβόλαιο για την προκαθορισμένη στον χώρο παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.

    Κατόπιν τούτου η παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιηθεί με μαζική συμμετοχή των φίλων και των Συναγωνιστών στον χώρο εκδηλώσεων του Κινήματος (Μεσογείων 131).

    Ανήμερα του διπλού εορτασμού της 25 Μαρτίου, για την Επανάσταση του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψήφιους του κόμματος για τις Ευρωεκλογές.

    Η άνοδος των Πατριωτικών και Εθνικιστικών Κινημάτων σε όλη την Ευρώπη έχει τρομοκρατήσει το σύστημα και στις ευρωεκλογές της 26 Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει ακόμη μια μεγάλη εκλογική Νίκη που θα συνταράξει συθέμελα το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

    Κεντρικός ομιλητής στην παρουσίαση των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

    Δευτέρα 25 Μαρτίου, 19:00, Μεσογείων 131

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!