Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΟΧΙ ΡΕ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ! Θά βάλει ο κ.Κούλης ΑΥΤΟΝ γιά υπουργό Δημοσίας Τάξεως; ΕΙΣΤΕ τρελλοί για Δ Ε Σ Ι Μ Ο εκεί στην νουδούλα;




Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!
Εδώ και μερικές ώρες, κυκλοφορεί στην δημοσιογραφική 'πιάτσα', ότι όταν και ΑΝ εκλεγεί ο ψευδο-ανθυπο-δεξιούλης νουδούλης κ.Κυριάκος, έχει προαποφασίσει (!) να τοποθετήσει ως υπουργό Δημοσίας Τάξεως της κυβερνήσεώς του (ανατριχίλα!) τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

Δηλαδή οι απερίγραπτα α φ ε λ ε ί ς, που διαθέτουν ΚΑΙ αμνησία σύν τοίς άλλοις και σίγουρα εύπιστοι ψηφοφόροι της νουδούλας, όταν θα ρίχνουν στην κάλπη τό ψηφοδέλτιό τους γιά τό κόμμα μέ τα ...7 τριγωνάκια (!), θα βγαίνει τελικώς ΠΑΣΟΚ !

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Επίμονες πληροφορίες πολιτικών και δημοσιογραφικών κύκλων αναφέρουν (που ίσως επιχειρηθεί νά διαψευσθούν), ότι η επιλογή του γιά αρκετές φορές ΞΑΝΑ στο ίδιο ακριβώς υπουργείο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πηγάζει απο τήν βαθιά εκτίμηση του αμερικανικού παράγοντος πρός το πρόσωπό του...

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Οπότε ο κύριος αυτός, που (να θυμίσουμε σε όσους λησμόνησαν) ΔΕΝ "πρόλαβε" και ΔΕΝ "διάβασε" ποτέ του το μνημόνιο όσο ήταν υπουργός του ΟΛΕΤΗΡΟΣ Γιωργάκη Παπανδρέου και που προκάλεσε οξύτατο διπλωματικό επεισόδιο με τις ΗΠΑ, κάνοντας την μεγαλειώδη ΓΚΑΦΑ να αποκαλέσει μέσα στην Βουλή τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ως μουσουλμάνο, (αναγκάζοντας τον τότε εμβρόντητο πρόεδρο της Βουλής Φ.Πετσάλνικο να προσπαθήσει να "μαζέψει τά αμάζευτα"!) αυτόν θα επιλέξει για τετάρτη φορά άν δεν μας απατά η μνήμη μας, ο αρχηγός της νουδούλας για υπουργό Δημοσίας Τάξεως.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ώστε οι "καταπληκτικές" επιτυχίες που είχε τότε (στημένο σκηνικό έξωθεν επιμένουν οι κακές γλώσσες) να ...ξαναεπαναληφθούν!

Σχετική εικόνα

Έλληνες ψηφοφόροι ΜΗΝ το κάνετε και σώστε μας απο τους απίθανους αυτούς και απύθμενα ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ τύπους του συστήματος, που δοκιμάσθηκαν και απέτυχαν παταγωδώς και προορίζονται να αποτύχουν και πάλι.

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Μόνο για παλίατσος ο κ. (?) Κούλης. Ούτε make-up θα χρειαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκη Τζαβέλλα, υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ: Να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης!
    Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

    Συνέχισε σήμερα η ΝΔ τις ανακοινώσεις των ονομάτων που θα πλαισιώσουν το ευρωψηφοδέλτιό της.

    Μέσα σε αυτά τα νέα 12 ονόματα, πιστεύουμε πως υπάρχει μία υποψηφιότητα που εκφράζει ΠΛΗΡΩΣ τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, και η οποία μάλιστα έχει συμπυκνώσει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας σε μία και μόνο φράση της στην Ευρωβουλή, όπου είχε παλιότερα εκλεγεί.

    Ο λόγος για τη Νίκη Τζαβέλλα, της οποίας την ομιλία σας παρουσιάζουμε και της προτείνουμε να προβάλλει ως προεκλογικό της σποτ:

    https://youtu.be/y2wYagrNTYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελληνική Αυγή για την Αττική: Στο σκαμνί η Δούρου για την τραγωδία στο Μάτι
    Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

    Δόθηκε στην δημοσιότητα το αρχικό πόρισμα για τις ποινικές ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και φορέων σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι Αττικής.

    Η προκαταρκτική έρευνα λοιπόν αποδίδει ποινικές ευθύνες και ασκεί διώξεις στην περιφερειάρχη Αττικής και σε όσους εμπλέκονται με την πολιτική προστασία της περιφέρειας για πλήθος κατηγοριών!

    Η κυρία «έκατσε η στραβή στην βάρδια μου» έχει όπως λέει αποδεχθεί την έρευνα αλλά όχι τις ευθύνες της Περιφέρειας!!!

    Ξεχνάει βέβαια ότι στην αίθουσα του ακροατηρίου δεν έχει πέραση η αριστερή θολοκουλτούρα και η πάγια τακτική της αποποίησης ευθυνών αλλά πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις.

    Προφανώς λοιπόν η τακτική του «μηνύω τον εαυτό μου» και το στήσιμο φθηνών επικοινωνιακών σόου πάνω σε εκατόμβες νεκρών, άφησαν ασυγκίνητους τους εισαγγελείς και φαίνεται πως πλησιάζει επιτέλους η ώρα να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους.

    Δηλώνουμε για πολλοστή φορά ότι η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» θα είναι αρωγός στην κατεύθυνση της απόδοσης ευθυνών, δεν θα ησυχάσουμε αν δεν κάτσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι της τραγωδίας για να λογοδοτήσουν!

    Ελληνική Αυγή για την Αττική


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!