Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

"Τό είπα, αλλά δέν το ...είπα"!


Αποτέλεσμα εικόνας για Καραγιαννίδης

Με τους δημοσιογράφους τα έβαλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος 
Καραγιαννίδης, που κατά την συνεδρίαση του 'ΝΑΤΟ' στην ελληνική Βουλή το μεσημέρι χθές της Δευτέρας και επιχειρώντας να απαντήσει στην πρωτοφανή πρόκληση του Τούρκου συναδέλφου του, πρότεινε ...«έντιμο συμβιβασμό (!!!;;;) όπως κάναμε και με την Βόρεια Μακεδονία»!

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα

Απομονώσατε (;) την φράση μου και ...διαστρευλώσατε το νόημά της, υποστήριξε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του 'Ant1', ο κύριος Καραγιαννίδης, φανερά εκνευρισμένος. (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΤΣΟΝ!)

Ο βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος που είναι και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο 'ΝΑΤΟ' Χρήστος Καραγιαννίδης, είπε πως «η φράση έχει κοπεί για να βγάλει την είδηση» και πως αν ακούσει κανείς όλη την ομιλία του καταλαβαίνει πως αυτό που λέει είναι ...διαφορετικό».

Σχετική εικόνα

Επί 15 σχεδόν λεπτά επιχειρούσε να εξηγήσει ότι παρ΄όλο που μίλησε για «συμβιβασμό» και μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την Συμφωνία των Πρεσπών... δεν το εννοούσε: 

«Αν είχατε όλη την παρέμβαση, προγενέστερα αυτής της φράσεως που έχει κοπεί για να βγάλει την είδηση, έχω πει ότι αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται σε επιτροπές του ΝΑΤΟ, γίνονται σε επίπεδο κυβερνήσεων... 
Δεν πρότεινα σε καμμία περίπτωση συμφωνία ανάλογη των Πρεσπών, δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί δεν είναι η θέση μου αυτή».

Σχετική εικόνα

«Εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να κάνουμε τέτοιες κουβέντες, τους είπα ότι δεν είναι αυτό το πλαίσιο για τέτοιες κουβέντες, το καταλάβατε;» είπε εκνευρισμένος προς τους δημοσιογράφους που επιχειρούσαν να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς ειπώθηκε και τι είχε στο μυαλό του ο βουλευτής όταν μίλησε για «έντιμο συμβιβασμό».

Αποτέλεσμα εικόνας για Καραγιαννίδης

«Δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός, εσείς τον κάνετε για να βγάλετε είδηση» είπα ακόμα, διατηρώντας συνεχώς υψηλούς τόνους ο Χρήστος Καραγιαννίδης.

Μετά από τις συνεχείς κατηγορίες του για «διαστρεύλωση» των λεγόμενών του και αφού κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι μέλημά τους είναι να εξυπηρετήσουν το αφήγημά τους και «να βγάλουν έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ "προδότη"», κατέληξε να εξηγεί πως ναι μεν είπε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε συμβιβασμό και σε μια συμφωνία όπως με την Βόρεια Μακεδονία, την οποία θεωρεί υπόδειγμα, όμως εννοούσε ότι εφ΄όσον η Τουρκία αμφισβητεί το Δίκαιο της Θάλασσας, τότε δεν μπορούν να προχωρήσουν και οι συζητήσεις.

https://taxalia.blogspot.com/2019/03/blog-post_337.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/nJOIs+(TaXalia:+Macedonia%27s+Nr.1+blog)

"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. ΕΛΜΕΔΕΣ ΣΑΜΟΥ: ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ!
    05/03/2019


    Κάλεσμα για υποδοχή 14 «προσφυγόπουλων» στο σχολείο στο Βαθύ Σάμου, απηύθυναν οι κουκουέδες ινστρούχτορες της τοπικής ΕΛΜΕ, ενώ οι γονείς των Ελληνόπουλων αποφάσισαν να απέχουν τα παιδιά τους από σήμερα μέχρι την Παρασκευή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

    Βέβαια, επειδή είναι πονηροί οι «βλάχοι», στο κάλεσμά τους διευκρινίζουν πως ΔΕΝ εγγυώνται αν τα παιδιά των Σαμιωτών κολλήσουν λοιμώδη νοσήματα από τα προφανώς μη εμβολιασμένα «προσφυγόπουλα»:

    «Σχετικά με τον κίνδυνο μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων από τα προσφυγόπουλα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι θεωρούμε τον εαυτό μας αναρμόδιο για να απαντήσει σε ένα τέτοιο ερώτημα, όπως αναρμόδιοι είναι και αυτοί που επικαλούνται τέτοιους κινδύνους χωρίς κάποια επιστημονική τεκμηρίωση. Υπάρχουν αρμόδιοι φορείς (υγειονομικές υπηρεσίες, ιατρικός σύλλογος κλπ.) που έχουν χρέος σοβαρά και υπεύθυνα να αποφανθούν και να προτείνουν τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να διασκεδαστούν οι τυχόν ανησυχίες που μπορεί να υπάρχουν σε κάποιους γονείς».

    Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας, για να κερδίσουν τα εύσημα της αμερικανικής πρεσβείας, που προσπαθεί να επιβάλλει το πρόγραμμα βίαιης ενσωμάτωσης των «προσφύγων» στις κοινωνίες μας, αρχίζοντας από τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία των παιδιών μας, ενώ μπορούν να δημιουργηθούν ειδικοί χώροι μέσα στα hotspots για να «εκπαιδευτούν»! Αυτοί είναι οι κομμουνιστές!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΨΗΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»! ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΙΑΤ ΣΤΟ DEREE!
    05/03/2019


    Παρά το κλίμα σταλινικής τρομοκρατίας που έχουν δημιουργήσει οι ελμέδες ινστρούχτορες του νεοταξίτη Κουτσούμπα, οι μαθητές της Σάμου ξεκίνησαν από σήμερα αποχή από τα μαθήματά τους, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή.

    Αυτό αποφάσισαν σε γενική συνέλευσή τους οι γονείς των μαθητών του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου, λόγω της έναρξης λειτουργίας «Δομής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης Προσφύγων» (ΔΥΕΠ) με 14 «προσφυγόπουλα» στο συγκεκριμένο σχολικό κτίριο.

    Επιπλέον, γονείς και μαθητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 7 Μαρτίου έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, στην οποία καλούν όλους τους συλλόγους γονέων του νησιού.

    Να τα πάρει ο Πάιατ στο Deree, στο αμερικάνικο κολέγιο της Αγίας Παρασκευής (στο οποίο φοίτησε και η κόρη της Παπαρήγα…), όχι στα σχολεία των παιδιών μας!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα με παραξενεύει πώς "το έχει γυρίσει" ο Αντένα και δη κάτι ανθελληνικά σκουπίδια σαν τον Παπαδάκη, και κάνουν αντιπολίτευση. Είναι μόνο για κομματικούς λόγους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι προφανώς φίλτατε περιστασιακές και προεκλογικές πρακτικές, που δένουν μέ την γενικώτερη "συνταγματική" ατμόσφαιρα του βαθέος ΑΡΡΩΣΤΟΥ "τόξου"!
      Διότι ΑΝ υποτεθεί ότι υπήρχε (σε οποιοδήποτε χουντοκάναλο) κάτι ειλικρινέστερο, πιό πηγαίο και ουσιαστικό, θα είχε ...ΠΑΥΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!