Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΜΑΣ Κ Α Τ Α Π Ι Ν Ο Υ Ν ! Τό έχουμε όμως ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ; ; Ἡ Εὐρώπη μπροστά σ᾿ἕνα δυσοίωνο μέλλον...





«η μάχη του Πουατιέ συγκαταλέγεται σ’ εκείνες τις μικρές μάχες της ιστορίας από τις οποίες εξαρτήθηκε η μοίρα του κόσμου. Πράγματι, αν οι μουσουλμάνοι είχαν εξαπλωθεί στο φραγκικό βασίλειο θα είχαν φτάσει στην Ιταλία και τη Ρώμη, έδρα του ποντίφικα, θα είχαν μπορέσει να προσηλυτίσουν στο Ισλάμ όλη τη βαρβαρική Ευρώπη και να κυριεύσουν τη Χριστιανοσύνη και επομένως η ιστορία του κόσμου θα ήταν διαφορετική». 
«Τόν Ὀκτώβριο τοῦ 2012, Γάλλοι νεαροί εθνικιστές ακτιβιστές της Génération Identitaire,  κ α τ έ λ α β α ν   συμβολικά, 

Αποτέλεσμα εικόνας για génération identitaire poitiers

Αποτέλεσμα εικόνας για génération identitaire poitiers

Αποτέλεσμα εικόνας για génération identitaire poitiers

Σχετική εικόνα

το υπό ανέγερση τζαμί στο Πουατιέ, αναφέροντας στην ανακοίνωσή τους : 
«1300 χρόνια πριν, ο Κάρολος Μαρτέλος σταμάτησε τους Άραβες στο Πουατιέ μετά από μια ηρωϊκή μάχη που έσωσε την χώρα μας από τη μουσουλμανική εισβολή. 

Ήταν η 25η Οκτωβρίου του 732. 
Σήμερα, είμαστε στο 2012 και η επιλογή εξακολουθεί να είναι η ίδια: να ζήσουμε ελεύθερα ή να πεθάνουμε» 

Αποτέλεσμα εικόνας για pope with muslim

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

2019, μέ τίς εὐλογίες τῶν εὐρωπαίων ἡγετῶν, ἀκόμη καί τοῦ ἰδίου τοῦ Πάπα, τό ἰσλάμ φαίνεται νά κατακτᾶ τήν Εὐρώπη ! 

Μία Εὐρώπη τῆς ὁποίας τό μέλλον πλέον διαγράφεται πιό μελανό ἀπό ποτέ...




«Το Λονδίνο είναι πιο ισλαμικό από ό,τι πολλές μουσουλμανικές χώρες μαζί», σύμφωνα με τον Maulana Syed Raza Rizvi, έναν 

Σχετική εικόνα

από τους κήρυκες που τώρα ηγούνται του “Londonistan”, τον εξισλαμισμό δηλαδή του Λονδίνου όπως λέει η δημοσιογράφος Melanie Phillips.

Σχετική εικόνα






«...Σύμφωνα με τον επαναστατικό γαλλικό νόμο του 1905 περί διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους, τα περισσότερα από τα θρησκευτικά ιδρύματα έχουν γίνει περιουσία του κράτους ή των δήμων και οι θρησκευτικές κοινότητες έχουν μειωθεί».


«Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στην αρχή πήρε μόνο 150 ψήφους που σήμαινε ότι δεν περνούσε το άρθρο 3 που αφορά στην θρησκευτική ουδετερότητα. Πριν από λίγο όμως η καταμέτρηση έδειξε ότι με 151 ψήφους πέρασε ...»

Ε   Λ   Λ   Η   Ν   Ε   Σ!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ
(Ή ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ;;;) ΣΤΟΝ
ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!
ΤΟ '150' "ΜΕΤΕΤΡΑΠΗ" ΕΥΚΟΛΩΣ
ΣΕ ...'151'! 

ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ '150' ΔΕΝ ..."ΛΕΕΙ"....






«...Εδώ ήταν ο Ναός της Παναγίας της Ελευθερώτριας που γκρέμισαν το πρωϊ οι Αντίχριστοι στον Βοτανικό για να μην ενοχλεί το ΤΖΑΜΙ »

Τίποτε ἄλλο, μόνον θλίψη...

Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ 1010 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ «ΓΕΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
    16/03/2019

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/03/22519184_129115117838869_9150517775262726594_n.jpg
    Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

    Ομιλώντας προχθές εις την βουλή, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού επισήμανε τις βαρύτατες ευθύνες της ψοφοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας, για την διείσδυση του αριστερισμού στην παιδεία, θυμίζοντας την επιστολή του Κωνσταντίνου Τσάτσου προς τον Καραμανλή τον Δεκέμβριο του 1975, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικώς τα εξής: “Οι αριστεροί καθηγηταί με την μασωνική αλληλεγγύη και την μαχητικότητά τους κατορθώνουν να πληρώσουν όλες τις κενές έδρες (και είναι πολλές) με ομοϊδεάτες τους. Έτσι τώρα η Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών, άλλοτε προπύργιο των πιο αφορήτων αντιδραστικών τάσεων, με γοργό ρυθμό μετασχηματίζεται σε Σχολή όπου θα επικρατούν οι αριστερίζοντες, όπως συμβαίνει άλλωστε με την Φιλοσοφική και την Νομική Σχολή Θεσ/νίκης, που έχουν ήδη καταντήσει εξαρτήματα του Συγκροτήματος Λαμπράκη. Έτσι οι κ. καθηγηταί και όταν εκλέγουν νέους συναδέλφους ή επιμελητάς ή βοηθούς και όταν διδάσκουν, δρουν ανεξέλεγκτα πολιτικώς και γίνονται οι σημαιοφόροι των αριστεριζόντων φοιτητών… Υποστηρίζεται ότι ο αριστερισμός αυτός στα Πανεπιστήμια είναι μπόρα που θα περάση, όπως πέρασε σε πολλές άλλες χώρες. Δεν συμφωνώ.”

    Ευκαιρίας δοθείσης, ας δούμε πως αντιμετώπισε την μαρξιστική προπαγάνδα στα σχολεία μια δημοκρατικότατη κυβέρνηση, αυτή του Γεωργίου Παπανδρέου, γνωστού και ως «Γέρου της Δημοκρατίας»!
    Ήταν τέτοιες ημέρες του 1965 σαν τις σημερινές, που εξεδόθη η 1010 εγκύκλιος του Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος εκτός από πρωθυπουργός ήτο και υπουργός Παιδείας, σχετικώς με την κομμουνιστική διείσδυση στα σχολεία, από τους προβατόσχημους λύκους της «Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη».

    Ιδού το περιεχόμενόν της:

    «Πανταχόθεν καταγγέλλεται ότι η Κομμουνιστική Νεολαία Λαμπράκη καταβάλλει μεγάλας προσπαθείας προσεταιρισμού μαθητών των Γυμνασίων. Βεβαίως, εφ’ όσον διεπιστώθη ποσοστόν 12% οπαδών της ΕΔΑ κατά τας τελευταίας εκλογάς, ευνόητον είναι ότι θα υπάρχουν και μαθηταί εμποτισμένοι από τας οικογενείας των με αριστεράν ιδεολογίαν. Και αυτούς βέβαια, κατά πρώτον λόγον, θα χρησιμοποιεί η Κομμουνιστική προπαγάνδα προς προσηλυτισμόν των Νέων.

    Εφιστώ διά τούτο και πάλιν την προσοχήν όλων των Καθηγητών των Γυμνασίων και τους καθιστώ υπευθύνους διά πάσαν σχετικήν δραστηριότητα της Νεολαίας Λαμπράκη.

    Ο Κομμουνισμός είναι Εχθρός του Έθνους και της Δημοκρατίας – Τούτο πρέπει να καταστή συνείδησις της Νέας Γενιάς.

    Ο εθνικός φρονηματισμός, καθώς και η ηθική και πολιτική αγωγή των μαθητών είναι η πρώτη αποστολή του Διδασκάλου. Και εις αυτήν οφείλουν να επιδοθούν. Τα δικά μας ιδανικά είναι τα ιδανικά του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Εθνική και Πολιτική) και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΓΑΠΗ και ΘΥΣΙΑ. Αυτά είναι τα ιδεώδη μας και μ’ αυτά πρέπει να εμποτισθή η Νέα Γενεά, ΕΛΛΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αληθής Δημοκρατία.

    Πάσα εκτροπή πρέπει να κολάζεται αυστηρότατα. Κι αν συμβή να υπάρξουν διδάσκαλοι όχι ανήκοντες, αλλά και απλώς συμπαθούντες ή ανεχόμενοι την κομμουνιστικήν προπαγάνδαν δεν έχουν θέσιν εις την Εκπαίδευσιν…».

    Με αυτόν τον δημοκρατικότατο τρόπο, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει η μελλοντική Εθνική Κυβέρνησις της Χρυσής Αυγής την μαρξιστική προπαγάνδα, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαιδεύσεως! Επαναφέροντας την 1010 Εγκύκλιο του «Γέρου της Δημοκρατίας», βάσει της οποίας θα αποβληθούν κλωτσηδόν οι ινστρούχτορες που ποτίζουν τα παιδιά μας με μαρξιστικό δηλητήριο!

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/03/1010_65.jpg?w=620

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΣΙΝΟΥΚ, Η 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (βίντεο)

    http://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BA-%CE%B7-11-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-2004-%CE%BF-%CF%80%CE%BF/?fbclid=IwAR2ANWBCmDAG1p6VEGXxqrdCMVIp27jnGtoIUYAzta5dX7z69ns-ADjmHos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!