Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 2-4-2020



Δομή Ριτσώνας: Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε γιατρούς που πήγαν να τους κάνουν τεστ για κορωνοϊό

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 2-4-2020.
                              
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»



ΙΣΤΟΡΙΚΑ




ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ



ΚΥΠΡΟΣ








ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ













ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ





ΠΟΛΙΤΙΚΑ







ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ









ΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ














ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ





ΔΙΕΘΝΗ




ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΥΓΕΙΑ















































ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ










4 σχόλια:

  1. Η ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΟΝΙ ΗΝΤΕΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ,ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΑΥΤΗ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΛΙΝΤΟΝ ΤΟ 1964 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΑΛΕΞ.ΜΑΤΣΑ: ``ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΗ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΣ! Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΛΛΟΣ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΛΛΟΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΥΛΛΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ ΤΟΥ``. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννικέρη σε θαυμάζω πραγματικά!Πού τις ξετρυπώνεις όλες αυτές τις πληροφορίες;Είναι αδιανόητο πως δώσαμε βάσεις σε αυτούς τους άθλιους και μετατρέψαμε την Ελλάδα μας σε μια αμερικανική επαρχία-μελλοντικό στόχο της Ρωσίας,χωρίς να πάρουμε ούτε ένα αντάλλαγμα!

      Διαγραφή
  2. Κλειδωστε τους λαθρο μεσα στα σπιτια τους ,να τους δινοντες τα τρωφιμα απο το παραθυρο ,οποιος παραβαινει την καραντηνα να απελαζεται κατ ευθειαν απο κει που ηρθε ,
    αφου δεν θελου Τεστ απο τους γιατρους.
    Αυτη τη στιγμη να απελαθουν απο τη χωρα οσοι χτυπηασαν τους γιατρους.
    Μονο για τους Ελληνες ισχυει η καραντινα κα το κλεισιμο των ναων ,και απαγορευσει της θειας λειτουργιας ακομη και το Πασχα.
    Αφου η κηβερνησεο χαιδευει τους λαθρο και δεν τους διωχνει αο την Ελλαδα αντιθετως και εγκατεστησε στην ενδοχωρα να μην ξαναψηφισουμε Ν.Δκαι ο Μητσοιτακης και οι ομοφρονουντες μ αυτον να μην επανελθουν ποτε στην κηβερνηση να ειναι η τελεταια φορα που κηβερνησαν την χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!