Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Ο ντροπιασμένος πρώην παρουσιαστής του CNN Chris Cuomo, ο οποίος υποστήριξε λυσσαλέα το εμβόλιο COVID, παραδέχεται δημόσια για πρώτη φορά ότι πάσχει από τραυματισμό εμβολίου COVID (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Πίστωση: News Nation/Youtube

Ο ντροπιασμένος πρώην παρουσιαστής του CNN και προωθητής εμβολίων Chris Cuomo αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι υποφέρει από παρενέργειες που αποδίδει στο εμβόλιο COVID-19.

Αν και ο Cuomo δεν διευκρίνισε την ακριβή φύση των συμπτωμάτων του, εξέφρασε την ανησυχία του για τις συνεχιζόμενες ανωμαλίες στην υγεία του και των άλλων.

Αυτή η παραδοχή ήρθε κατά τη διάρκεια μιας εις βάθος συνέντευξης με τον νοσηλευτή Sean Barcavage, ο οποίος εμφανίστηκε επίσης σε ένα άρθρο των New York Times που συζητούσε παρόμοιους τραυματισμούς που σχετίζονται με το εμβόλιο.


Ο Barcavage μοιράστηκε την ανησυχητική εμπειρία του με τις παρενέργειες του εμβολίου που ξεκίνησαν μόλις λίγα λεπτά μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του το 2020. 

Τα συμπτώματα περιελάμβαναν αίσθημα παλμών της καρδιάς κατά την ορθοστασία, μούδιασμα και επίμονο μυρμήγκιασμα που εξαπλώθηκε γρήγορα από το χέρι του στο πρόσωπο και τα μάτια του, το οποίο επιδεινώθηκε μετά τη δεύτερη δόση του.

«Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια μπορεί να έχουν ακούσιες συνέπειες, γνωστές και ως παρενέργειες... Αλλά κανείς δεν μιλάει πραγματικά γι' αυτό, επειδή φοβούνται πολύ την ευθύνη και θέλουν απλώς να φύγει», δήλωσε ο Cuomo.

«Αλλά το πρόβλημα είναι ότι άνθρωποι όπως ο Sean και εγώ και εκατομμύρια άλλοι που εξακολουθούν να έχουν περίεργα πράγματα με το αίμα τους και τη ζωή τους και τα συναισθήματά τους σωματικά δεν εξαφανίζονται», πρόσθεσε ο Cuomo.

«Μόλις τραυματίστηκα – 15, 20 λεπτά μετά την πρώτη μου δόση – ένοιωσα μούδιασμα και μυρμήγκιασμα πάνω-κάτω στο χέρι μου, το οποίο εξαπλώθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας στο πρόσωπο και τα μάτια μου. 

Συμβουλεύτηκα έναν νευρολόγο που έκανε κάποιες εξετάσεις και παρατήρησε: «Λοιπόν, όλα αυτά είναι καινούργια. Δεν γνωρίζουμε πολλά γι' αυτό, αλλά το νοσοκομείο πρόκειται να το επιβάλει. Θα πρέπει να κάνετε μια δεύτερη δόση». 

Τα πάντα στο ιατρικό μου μυαλό και στα οστά μου μου έλεγαν: "Όχι, αν έχεις αντίδραση σε κάτι, μην το ξανακάνεις"», είπε ο Barcavage.

«Ωστόσο, η πίεση ήταν τεράστια. Στη συνέχεια, τρεις εβδομάδες αργότερα, έλαβα μια δεύτερη δόση και μετά από αυτό, όλα ανατινάχθηκαν. Πήγα από το να είμαι ένας υγιής, 100% υγιής, πλήρως λειτουργικός νοσοκόμος σε μια πλήρη καθοδική σπείρα. Ανέπτυξα μυριάδες συμπτώματα», πρόσθεσε.

Ο Barcavage εξέφρασε την απογοήτευσή του για την έλλειψη υποστήριξης από διάφορους οργανισμούς υγείας και από κατασκευαστές εμβολίων.

«Νόμιζα ότι θα υπήρχαν άνθρωποι έτοιμοι να με βοηθήσουν μετά τον τραυματισμό μου», εξήγησε. «Επικοινώνησα με πολιτικούς εκπροσώπους, το NIH, το CDC, τον FDA, αλλά δεν έλαβα απαντήσεις. Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει το θέμα».

Με τους επαγγελματίες υγείας στις ΗΠΑ να μην προσφέρουν καμμία βοήθεια, ο Barcavage ξεκίνησε την αναζήτησή του διεθνώς, στέλνοντας δείγματα αίματος στη Γερμανία, όπου βρήκε επιστήμονες πρόθυμους να βοηθήσουν την έρευνά του.

«Έστειλα δείγματα αίματος στη Γερμανία και συνδέθηκα με Γερμανούς επιστήμονες που ήταν πιο πρόθυμοι να βοηθήσουν από εκείνους στη χώρα μου. 

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχα αναπτύξει αρκετά αυτοαντισώματα, μερικά από τα οποία οι επιστήμονες πιστεύουν ότι σχετίζονται με αυτή την ταχυκαρδία θέσης που αναφέρατε, όπου ο καρδιακός μου ρυθμός αυξάνεται κάθε φορά που στέκομαι όρθιος».

«Τα αυτοαντισώματά μου μοιάζουν με αυτά που παρατηρούνται σε άτομα με μακρά COVID, αν και ποτέ δεν κόλλησα τον ιό. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε μέσω ανοσολογικών μελετών του αίματός μου. Δεν βρήκαν ιικά αντισώματα», δήλωσε ο Barcavage.

Ο Barcavage εξέφρασε την προσδοκία του για υποστήριξη από τους συναδέλφους του υπέρ του εμβολίου, οι οποίοι πίστευε ότι θα τον βοηθούσαν σε ώρα ανάγκης. Αντ' αυτού, αντιμετώπισε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.

«Νόμιζα ότι οι συνάδελφοί μου υπέρ του εμβολίου που με υπερασπίστηκαν θα με ανέβαζαν και θα με βοηθούσαν. Αντ' αυτού, γύρισαν, απέρριψαν, αρνήθηκαν και προσπάθησαν να με λογοκρίνουν και να με θάψουν», δήλωσε ο Barcavage.

Η κατάστασή του, υποστηρίζει, επιδεινώνεται από τις πολιτικές επιπτώσεις των παρενεργειών των εμβολίων. «Φοβούνται ότι δείχνοντας το πρόσωπό μου, θα οδηγήσω τη διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια. Αλλά αυτό που δεν συνειδητοποιούν, και αυτό που έχω συνειδητοποιήσει, είναι ότι η λογοκρισία και η απόκρυψη τροφοδοτούν στην πραγματικότητα τη διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια», πρόσθεσε.

Ο Barcavage επέκρινε τον χειρισμό των αντιδράσεων των εμβολίων από το καθεστώς Μπάιντεν, υποδηλώνοντας ότι μια πιο διαφανής προσέγγιση που αναγνωρίζει τη νέα φύση των εμβολίων και δημιουργεί ειδικά προγράμματα υποστήριξης θα μπορούσε να ενισχύσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

«Αν η κυβέρνηση είχε μόλις πει, "Ε, αυτά είναι νέα εμβόλια. Θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ας δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα για να τα χειριστούμε, ας δημιουργήσουμε ένα ταμείο και ας υποχρεώσουμε τους κατασκευαστές να παρέχουν βοήθεια ή έρευνα», νομίζω ότι οι πολίτες θα το εκτιμούσαν αυτό».

Ο Barcavage, μαζί με πολλούς Αμερικανούς, βίωσαν λογοκρισία σε μεγάλες κοινωνικές πλατφόρμες, όπου οι αναρτήσεις του συχνά επισημάνθηκαν ως παραπληροφόρηση. 

«Όταν προσπάθησα να επικοινωνήσω με το διαδίκτυο, πλατφόρμες όπως το Facebook και το Instagram χαρακτήριζαν τα μηνύματά μου ως παραπληροφόρηση. Ναι, σωστά. Είμαι απλώς ένας απελπισμένος άνθρωπος στον οποίο συνέβη κάτι κακό και απλώνω το χέρι μου και εκλιπαρώ για βοήθεια», είπε.

Ο Cuomo, ο οποίος ήταν μέλος του καθεστώτος λογοκρισίας, παραδέχτηκε στο Barcavage ότι πάσχει επίσης από παρενέργειες που αποδίδει στο εμβόλιο COVID-19.

«Sean, δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν είμαι κλινικός γιατρός. Είμαι άρρωστος ο ίδιος. Αλλά δουλεύω με ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό, οπότε θα βεβαιωθώ ότι είμαστε σε επαφή αμέσως μετά την παράσταση και θα βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Μπορεί να είσαι μπροστά από μένα. Θα σας συνδέσω με τους κλινικούς γιατρούς μου και ίσως μπορείτε να μοιραστείτε διαφορετικά πρωτόκολλα και πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν. Αλλά δεν θα σταματήσω ποτέ να κάνω ρεπορτάζ γι' αυτό. Το μόνο που κάνω είναι απλώς να χτυπάω το τύμπανο για μια επιτροπή τύπου 9/11 για να καταλάβω τι λειτούργησε και τι όχι και ποιες ερωτήσεις πρέπει να απαντηθούν επειδή δεν έχει τελειώσει», δήλωσε ο Cuomo.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Ανάρτηση

Συζήτηση

🔥 Must Watch: Chris Cuomo interviews Nurse Practitioner, Sean Barcavage, who was featured in the NYT article today about vaccine injuries. During the interview Cuomo offers to share his doctors’ info with him since he is also suffering from a vaccine injury as well.
5:44
1,7 εκ.
Προβολές

Πρέπει να παρακολουθήσετε: Ο Chris Cuomo παίρνει συνέντευξη από τον νοσηλευτή, Sean Barcavage, ο οποίος παρουσιάστηκε στο άρθρο των NYT σήμερα σχετικά με τους τραυματισμούς από τα εμβόλια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Cuomo προσφέρεται να μοιραστεί μαζί του τις πληροφορίες των γιατρών του, καθώς πάσχει επίσης από τραυματισμό από εμβόλιο. pic.twitter.com/xOeble3Y3I

— TeasLindsay™ (@TexasLindsay_) 4 Μαΐου 2024



Η ειρωνεία και το κάρμα εδώ είναι απίστευτα. Οι New York Times και ο Chris Cuomo, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ εκείνων που επλήγησαν, αναγνωρίζουν τώρα και αναφέρουν ζητήματα για τα οποία πολλοί έχουν εκφράσει ανησυχίες τα τελευταία τρία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Chris Cuomo χλεύαζε και προσέβαλε όποιον αρνιόταν να κάνει το πειραματικό εμβόλιο.

Το 2021, ο Chris Cuomo και ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής της πολιτείας του Τέξας Michael Burgess ενεπλάκησαν σε μια έντονη συζήτηση σχετικά με τη διστακτικότητα απέναντι στο εμβόλιο COVID-19 που επικρατεί μεταξύ ορισμένων μελών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και συντηρητικών μέσων ενημέρωσης.

«Είστε εντάξει με αυτό το είδος τσαμπουκά που έχει οδηγήσει απολύτως σε ανεπάρκεια μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων σε αυτή τη χώρα που παίρνουν το εμβόλιο και τώρα αρρωσταίνουν; Και τώρα βλέπουμε τι βλέπουμε στα νοσοκομεία. Και τώρα η ηλικία μειώνεται και η παραλλαγή εξαπλώνεται. Είστε εντάξει με αυτό;" ρώτησε ο Cuomo.

«Οι άνθρωποι που εμφανίζονται στο νοσοκομείο και είναι πολύ άρρωστοι είναι, σχεδόν χωρίς εξαίρεση, ανεμβολίαστοι. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν, το 99%, είναι ανεμβολίαστοι. Υπάρχουν άνθρωποι που συνδέονται με το πολιτικό σας κόμμα εναντίον των οποίων δεν μιλάτε, οι οποίοι λένε στους ανθρώπους να μην το δεχτούν. Είστε εντάξει με αυτό;», πρόσθεσε.

Ο Burgess απάντησε: «Μην ακούτε τους ανθρώπους στις πολιτικές εκπομπές. Δεν είναι το μέρος για να πάρετε τις ιατρικές σας πληροφορίες». 

Όταν ο Cuomo ρώτησε για τη στάση των μελών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Κογκρέσσο που αποθαρρύνουν τον εμβολιασμό, ο Burgess δήλωσε κατηγορηματικά: «Σας λέω να το πάρετε, οπότε αγοράστε το. Τι γίνεται με τους ανθρώπους που λένε το αντίθετο; Λοιπόν, κάνουν λάθος. Κάντε το εμβόλιο εάν ανήκετε στην ηλικιακή ομάδα όπου θα μπορούσατε να καταστραφείτε από την ασθένεια».




ΠΗΓΗ:
 Disgraced Former CNN Anchor Chris Cuomo, Who Advocated for the COVID Vaccine, Publicly Admits for the First Time to Suffering from a COVID Vaccine Injury (VIDEO) | The Gateway Pundit | by Jim Hᴏft


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!