Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο ! ΝΕΟΣ Δ Ι Ω Γ Μ Ο Σ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - Αθω.!!! (Ξ Α Ν Α...) [ 2 Βίντεο ]



ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ , ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ- ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ " ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ - ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ KAI ΔΗΛΩΝΟΥΝ : " ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "".....


Ε  Κ  Τ  Α  Κ  Τ  Ο!...... 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - ΑΘΩ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 2ΑΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ " ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ..... 




ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ1972 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΕΩΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑΣ (ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ666.

ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ : 

" ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "

 

 Σ.Β



Σχόλιο scripta manent:

Είναι προφανές, πώς μετά τόν ολικό διωγμό της επί Γής Εκκλησίας λόγω κοροναϊού, καί η ολική παράδοση τού ποιμνίου στα δόντια του διαβόλου από τους πνευματικούς ταγούς, έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία στη νέα εποχή, στην κατά κράτος κυριαρχία τού διαβόλου επί τής γης.

Ο διάβολος λυσσαλέα ορμάει να καταπιεί ο, τι μέχρι τώρα έχει αντισταθεί με ταχύτατες διαδικασίες, καθώς αποδείχθηκε πώς οι προδότες τής Πίστεως πολλοί.

Οι μάσκες έπεσαν,  με την νέα τάξη της μάσκας του κορωνοϊού...
Καθόλου δεν θα με αφήσει έκπληκτο εάν οι Τούρκοι ορμήξουν και αρπάξουν κυριαρχικά δικαιώματα τής Πατρίδας μας, σκορπίζοντας ταυτόχρονα καί τον θάνατο. 


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!