Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΤΑ Κ Α Λ Α ! Πολύ κ α λ ά ! Ο ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ τήν ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ!!!

ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΜΜΕξαπατήσεώς μας, ΠΗΡΑΝ ΤΑ 9+11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ 'COVID', ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ!


Παρ΄ότι στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ είναι υπέρ του lockdown και των εντολών Χαρδαλιά λόγω των 20 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν για να «Μείνουμε σπίτι», δεν συμβαίνει το ίδιο με τα μέσα ενημέρωσης άλλων χωρών της Ευρώπης και της Βαλκανικής.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ρουμανικός τύπος, όπου εκατοντάδες δημοσιεύματα αμφισβητούν το παγκόσμιο φόβο που έχει επιβάλει ο ΠΟΥ.

Αναφέρουν ότι είναι αδύνατον όλοι οι τελευταίοι θάνατοι που έχουν συμβεί στη Ρουμανία να είναι από τον κορονοϊό, ενώ όπως λένε οι συγγενείς των θανόντων, αυτοί που “έφυγαν” είχαν σοβαρές χρόνιες ασθένειες, όπως καρκίνο, καρδιακά προβλήματα, αιματολογικά ή πνευμονολογικά.

Χαρακτηριστικά είναι μερικά δημοσιεύματα που αλίευσε το Crashonline gr από τον Ρουμάνικο Τύπο. 
Τα ρουμάνικα μέσα ενημέρωσης, φιλοξένησαν αναφορές, ότι πιέστηκαν πολλοί συγγενείς θανόντων να αποδεχτούν ότι οι θάνατοι επήλθαν από κοροναϊό και μάλιστα για να τους δελεάσουν να υπογράψουν εύκολα τους προσέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες διαφόρων ΜΜΕ, από 300€- 700€ ενώ απαγορεύτηκαν νεκροψίες.

Στο πρώτο Ρουμάνικο ρεπορτάζ, που υπογράφει ο δημοσιογράφος Καταλίν Πρισακαρίου και έχει τίτλο «δίνουν 300 ευρώ στους συγγενείς για να αποδεχτούν στα πιστοποιητικά θανάτου, ότι ο θάνατος επήλθε από covid-19», περιγράφει ένα διάλογο με κάποιον γνωστό του, που του λέει ότι άκουσε, ότι δίνουν στους συγγενείς των νεκρών 300 ευρώ, για να υπογράψουν, ότι ο θάνατος προήλθε από covid-19. 

Ο ίδιος άνθρωπος, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, του είπε επίσης, ότι έχει την πληροφορία, ότι σε κάθε 1.000 νεκρούς, η ευρωπαϊκή ένωση θα δώσει 1 δις ευρώ. 

Όπως όμως καταλήγει ο δημοσιογράφος, δεν υπάρχει καμμία τέτοια επίσημη ανακοίνωση και απόφαση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι θα δοθούν αυτά τα λεφτά..
...........................

Στο δεύτερο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι, το 86% των θανάτων, που καταγράφηκαν με κοροναϊό, είχαν υποκείμενα χρόνια νοσήματα, αιματολογικά, καρκίνους, πνευμονοπάθειες, καρδιοπάθειες κ.λ.π

.............................

Στο τρίτο ρεπορτάζ, ο συντάκτης αναρωτιέται «πως είναι δυνατόν, όλοι οι θάνατοι το τελευταίο διάστημα να είναι από κορονοϊό και όχι από καμία άλλη ασθένεια, ενώ οι συγγενείς τους λένε, ότι είχαν σημαντικά προβλήματα υγείας».

Χαρακτηριστικά ο τίτλος αναφέρει «Η μαρτυρία μιας Ρουμάνας: Μας υποχρέωναν – υποστηρίζει - να λέμε, ότι οι δικοί μας πέθαναν από κοροναϊό. 
Δεν θα το κάνουμε αυτό, για τους ψεύτες, που ισχυρίζονται ότι όλος ο κόσμος πεθαίνει από κοροναϊό και όχι από τίποτε άλλο».

...................................

Στο τέταρτο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι δίνονται 3.000 Lei (730 ευρώ), προκειμένου οι συγγενείς να υπογράψουν, ότι ο δικός τους άνθρωπος, πέθανε από κοροναϊό.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται η περίπτωση ανθρώπου, που μπήκε στο νοσοκομείο στις 4 Μαΐου με πρόβλημα καρδιάς, έχοντας περάσει έμφραγμα, πάσχοντα από υψηλό διαβήτη και μυοκαρδία, ο οποίος πέθανε στις 11 Μαΐου. 

Όταν μπήκε στο νοσοκομείο και του έκαναν το τεστ για κοροναϊό, βγήκε αρνητικό. 
Όπως ισχυρίζονται οι συγγενείς του, τους πλησίασαν άνθρωποι του νοσοκομείου και τους είπαν, ότι θα τους δώσουν χρήματα, για να υπογράψουν, ότι πέθανε από covid-19. 

Οι συγγενείς ζήτησαν να γίνει νεκροψία, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό. 
Τελικά το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει ότι ο θάνατος προήλθε από κοροναϊό.

..........................................

Σημείωση: Η Ρουμανία μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει 23.080 κρούσματα και 1.473 νεκρούς, με πληθυσμό 20 εκατομμύρια.

Κατά συνέπεια και οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι θέτουν το ερώτημα «πως είναι δυνατόν, τόσοι πολλοί άνθρωποι να πέθαναν από κοροναϊό, ενώ οι συγγενείς τους μαρτυρούν ότι είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα».



[Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΗΓΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ 

(ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΜΕΣΩ VIBER)]


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠ. ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=OD7mAicM_kU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!