Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Η κ α τ ρ α κ ύ λ α δεν έχει πάτο. Η προτεραιότητα της κυβερνήσεως για τον .....γάμο ομοφυλοφίλων.


Οι δημόσιοι υπάλληλοι της μίας Κρατικής Σεργιανιστικής Εκκλησίας όλων τών τύπων, θα βρεθούν προ άλλων εκπλήξεων.

Ο γάμος ομοφυλοφίλων μέσα σε Εκκλησίες, η ολοκληρωτική ταφόπλακα της όλης διαδικασίας.

Φαροδείκτης της όλης εξέλιξης θα αποτελέσει η Σύνοδος των σβησμένων Φαναριωτών στο Σαμπεζύ.

Υπάρχει καί ο λογισμός μήπως για την ώρα το αναχαιτίσουν το ζήτημα, ως γενόμενο σε μη κατάλληλο καιρό, σε μη πρόσφορο έδαφος.

Και βέβαια όχι από αγάπη για τις Ορθόδοξες παραδόσεις, αλλά για να το παίζουν λεοντες ορθοτομούντες της Αλήθειας, γιά να γλυκάνουν τούς ουρανίσκους των πνευματικών τους παιδιών, μήν τυχόν και λακίσουν, πού προηγουμένως πικράθηκαν με τίς διώξεις και τις προδοσίες τού κοροναϊού.


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Θα τους έδωσαν την τεχνογνωσία οι ποταμίσιοι, άλλωστε συγκυβερνάνε, οι Φωτήλες, οι Τατσόπουλοι, οι Γιαννάκακες, κλπ. Οι εκσυγχρονιστές του Σημίτη επέστρεψαν για να κάνουν την δουλειά από μέσα-ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μετενσάρκωση του Κών/νου Σημίτη, όχι μόνο σε αυτό το θέμα και σε άλλα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται 1999-2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν θα μιλήσει ο Θεός πάνω στη γη, οι ψευτο-προοδευτικοί κάθε είδους, αυτοί που διαφθείρουν τον αφελή λαό, δεν θα βρίσκουν κάποιο μέρος για να κρυφτούν από την δικαιοσύνη του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ: «για αυτά που θα γίνουν θα είμαι η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ».

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/06/blog-post_70.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια λέει και Βάρδακας κάθε λίγο και λιγάκι στην Ε.Ω. Αν γίνει καμιά πολεμική σύρραξη, τι θα κάνουν όλοι αυτοί, θα κλειστούν σε μοναστήρι ως σκληροπυρηνικοί;

      Διαγραφή
  4. Η Εκκλησία μας δεν είναι ούτε Σεργιανιστική ούτε Κρατική όπως λέει στην ανάρτηση την Εκκλησία της Ελλάδας ο παλαιοημερολογίτης κάτοχος του μπλογκ απ' όπου πήρατε την ανάρτηση.
    Μην ξεφεύγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!