Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΕΔΩ ούτε ΚΟΥΒΕΝΤΑ!.... Φωνάζουν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και «Που@άνας γιοί Γερμανοί». Μ ο υ σ ο υ λ μ ά ν ο ι ξεκίνησαν ΑΓΡΙΕΣ λ ε η λ α σ ί ε ς στην Γερμανία – Ελλάδα ΑΚΟΥΣ; – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

ΔΕΙΤΕ  Π Ρ Ο Σ Ε Κ Τ Ι Κ Α   ΤΑ 2 'ΒΙΝΤΕΟ' ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....


koukouloforoi_germania

Χτυπούν αστυνομικούς - Για «πρωτόγνωρο ξέσπασμα βίας» μιλά η γερμανική αστυνομία... 
Φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» δεκάδες κουκουλοφόροι συγκρούστηκαν βράδυ με πρό ημερών μέ την αστυνομία στην Στουτγάρδη, σε σκηνές που σοκάρουν την Ευρώπη, η οποία βλέπει σιγά-σιγά όλους αυτούς που έχουν εισχωρήσει ως «μετανάστες και πρόσφυγες» να αναλαμβάνουν δράση....

Hundreds of Youths Shouting "Allahu Akbar!" Riot and Loot in ...

Stuttgart offline map - Map of Stuttgart offline (Germany)

Οι ισλαμιστές, ανάμεσα στους οποίους δεν αποκλείεται να βρέθηκαν και Γερμανοί ANTIFA, προκάλεσαν βανδαλισμούς σε κτίρια. 

Οι ταραχοποιοί τα έκαναν γυαλιά- καρφιά! 

Οι πεζόδρομοι στο κέντρο της πρωτεύουσας της Βάδης-Βυρτεμβέργης μεταβλήθηκαν σε πεδίο μάχης, με ομάδες ατόμων να πετούν πέτρες στην αστυνομία, να χτυπούν βάναυσα αστυνομικούς, να σπάνε προθήκες καταστημάτων και να λεηλατούν. 

Sprachnachricht eines mutmaßlichen Stuttgarter Polizisten: „Nur ...

Όπως αντιλαμβάνεστε οι λεηλασίες που ξεκίνησαν στις ΗΠΑ εξαπλώνονται στην Ευρώπη και μάλιστα στην πιο ισχυρή χώρα αυτής, την Γερμανία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.  



Ο διοικητής της αστυνομίας Φραντς Λουτς και ο δήμαρχος Στουτγκάρδης, Φριτς Κουν έκαναν λόγο για «πρωτόγνωρο ξέσπασμα βίας»! 

Stuttgart | Live-Blog zu Krawallen in Stuttgarts Innenstadt ...

Τα λόγια περισσεύουν! 

Stuttgart | Randalierer von Stuttgart: Die 'Partyszene' - wer ist ...

Stuttgart | Live-Blog zu Krawallen in Stuttgarts Innenstadt ...

Δείτε τους κουκουλοφόρους να καταστρέφουν, να χτυπάνε αστυνομικούς και να φωνάζουν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και «Που@άνας γιοί Γερμανοί» στους Γερμανούς.

1 σχόλιο:

  1. https://youtu.be/OVBKMs0PLBU
    Πορεία προσφύγων και μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας

    ............./////

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!