Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ… ΑΜΕΡΙΚΗ;


ΠΩΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ
ΧΡΟΥΣΤΣΩΦ, ΣΕΡΓΚΕΪ ;;;
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ
ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ
ΗΠΑ ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ....


Αυτοκτόνησε, ή έπεσε θύμα ατυχήματος ο Αμερικανός υπήκοος Σεργκέϊ Χρουστσώφ, καθώς όπως δήλωσε ο Τζόζεφ Ουέντελκιν, εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Ρόουντ ‘Αϊλαντ, ότι αιτία θανάτου του ήταν τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.
USAs suri NSV Liidu eksjuhi Nikita Hruštšovi poeg - Kirev elu ...

Ωστόσο, η εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης του Κρανστόουν Τόντα Παταλάνο δήλωσε, ότι δεν υπάρχουν λόγοι που να συνηγορούν ότι πρόκειται για έγκλημα. Χρουστσώφ; 

Κάτι μας… θυμίζει το επώνυμο του θανόντος! 

Fidel Castro - Ulkomaat | HS.fi

Και ναι, πρόκειται για τον γιο του Σοβιετικού δικτάτορα Νικήτα Χρουστσώφ, που διαδέχθηκε τον Στάλιν στην ηγεσία της ΕΣΣΔ, το 1953. 

Νικίτα Χρουστσόφ - Βικιπαίδεια

Αλλά, το 1991, ο τιμημένος με το βραβείο του «Ήρωα της σοσιαλιστικής εργασίας» και με το βραβείο Λένιν, Σεργκέι, εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου έβγαζε τα προς το ζην δίνοντας διαλέξεις για την ιστορία του «Ψυχρού Πολέμου» στο Brown University, στο Πρόβιντενς, στην πολιτεία Ρόουντ ‘Αιλαντ. 

Suur ja kole. Aga naljakas. Nikita Hruštšovi 125 ...

Εν συνεχεία απόκτησε και την αμερικανική υπηκοότητα!



Ομοίως και η Νίνα Χρούστσεβα, η οποία είναι συγγραφέας και καθηγήτρια Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο 'The Νew School' στη Νέα Υόρκη, και τυγχάνει εγγονή του μετασταλινικού δικτάτορα!


Historia: Lähikuvassa Nikita Hruštšov | Yle TV1 | yle.fi
Αφελής απορία, απευθυνόμενη σε ΠΟΛΥ βλακέντιους κνίτες: γιατί άρα γε τα παιδιά (με πιο τρανταχτό παράδειγμα την κόρη του Στάλιν, Σβετλάνα και τον γιο του Χρουστώφ…) και τα εγγόνια των πρώην σοβιετικών δικτατόρων, καταφεύγουν στην «μητρόπολη του καπιταλισμού» και πως εξηγείται ότι διαπρέπουν εκεί;


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!