Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΜΑΝΤΡΩΣΤΕ τον Ahmαd ΧΘΕΣ...!!! ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Μουσουλμάνος στην Θεσσαλονίκη... Καλεί τους λαθρομετενάστες στην Ελλάδα σε ΕΞΕΓΕΡΣΗ! ΦΩΤΟ

Ποιοι φοβούνται εξέγερση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα | Reader.gr

Εδώ και λίγες μέρες, κυκλοφορεί από ανώνυμη σελίδα ένα κείμενο, που προτρέπει τους "καταπιεσμένους" λαθρομετανάστες να εξεγερθούν, αποσταθεροποιώντας ολοκληρωτικά την χώρα μας εκ των έσω! Ένας απ τους διακινητές της λεγόμενης "εξέγερσης", ο Ahmad παλιός γνώριμος... σε τέτοια καλέσματα, εργάζεται σε γνωστό Αραβικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που συνεργάζεται με την Metro Tourizm, σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καθημερινά είναι τα γεγονότα στον Έβρο με παράνομους μετανάστες να επιτίθενται σε περιουσίες κατοίκων και να προκαλούν πολλά προβλήματα. Αυτήν την φορά, παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν σε κάτοικο του χωριού Ιτέα και αφού τον έδεσαν, του έκλεψαν χρήματα αλλά και το αυτοκίνητο του, όπως αναφέρει το 'e-evros'.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο παθών βρισκόταν στο αγρόκτημα του. 
Σημειώνεται ότι δύο άτομα περίπου 30 ετών τον πλησίασαν και με την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν δένοντας τον με καλώδια.

Οι δράστες αφαίρεσαν από τον αγρότη χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και το αγροτικό του τζιπ ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι Αρχές εντόπισαν το αγροτικό όχημα ακινητοποιημένο στην περιοχή του Αρδανίου, ενώ αναζητούνται οι δύο δράστες.

Αυτό αποτελεί ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στις περιοχές που έχουν "φορτωθεί" με παράτυπους μετανάστες, αλλά και των πιθανών συνεπειών μιας γενικευμένης εξέγερσης στα 'hot spot' και σε πιθανούς πυρήνες "αγανακτισμένων" που ενδέχεται να έχουν δημιουργηθεί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!