Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ο ακτιβιστής του Black Lives Matter Shaun King λέει, ότι τα αγάλματα του Ιησού Χριστού πρέπει να .....γκρεμιστούν ! – αλλά μόνο τα λευκά !!!.........


«Είναι μια ακαθάριστη μορφή ...λευκής υπεροχής»!
Ο ακτιβιστής του Black Lives Matter, Shaun King, δήλωσε ότι επιτρέπεται να ....γκρεμίσουμε τα αγάλματα του Ιησού Χριστού (!!!) που του δείχνουν ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά επειδή υποστηρίζουν την λευκή υπεροχή.
“Ναι, νομίζω ότι τα αγάλματα των λευκών Ευρωπαίων ισχυρίζονται ότι ο Ιησούς πρέπει επίσης να κατέβει. 

Είναι μια μορφή ...λευκής υπεροχής. Πάντα ήταν,” έγραψε ο Κινγκ την Δευτέρα.


“Στην Αγία Γραφή, όταν η οικογένεια του Ιησού ήθελε να κρυφτεί και να μπερδευτεί, μαντέψτε πού πήγαν; ΑΙΓΥΠΤΟΣ! Όχι Δανία. Τους γκρεμίστε”, πρόσθεσε.
“Ναι. Όλες οι τοιχογραφίες και τα βιτρό παράθυρα του λευκού Ιησού, καθώς και η Ευρωπαία (!!!) μητέρα του, και οι λευκοί φίλοι τους πρέπει επίσης να κατεβούν”, εξήγησε σε ένα δεύτερο tweet.
“Είναι μια ακαθάριστη μορφή λευκής υπεροχής”, πρόσθεσε. “Δημιουργήθηκε ως εργαλεία καταπίεσης. Ρατσιστική προπαγάνδα. Πρέπει όλοι να κατέβουν.”
Ο King έχει πολιορκηθεί από κατηγορίες από πρώην συνεργάτες και υπαλλήλους ακτιβιστών ότι δέχεται πολύ περισσότερα χρήματα σε δωρεές από ότι είναι διατεθειμένος να λογοδοτήσει δημόσια. 
Αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Έκανε επίσης πρωτοσέλιδα στη δημοκρατική πρωτοβουλία ως υποκατάστατο της προεδρικής εκστρατείας του γερουσιαστή Bernie Sanders (I-Vt.), Αφού παρουσίασε εσφαλμένα μια έκθεση της Rachel Maddow του MSNBC και απάντησε αρνητικά.

Δείτε περισσότερα για την ανατροπή αγαλμάτων στις ΗΠΑ:



"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!