Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

Α Η Δ Ι Α Σ Κ Ε Τ Η ! ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.... ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ !Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για άλλη μια φορά ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, δείχνει εκπροσωπώντας την συμμαχία στην οποία μετέχει (ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΩΣ!) και η Ελλάδα, ότι στηρίζει με όλα τα μέσα την κυβέρνηση της Τρίπολης, δηλαδή την τουρκική εισβολή στην Λιβύη, την ίδια ώρα που η Τουρκία συνεχίζει την ξέφρενη προκλητικότητα της στην Α Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα ο κ Stoltenberg και ενώ η Γαλλία, επίσης μέλος του ΝΑΤΟ, καταγγέλλει την Τουρκία ότι προκαλεί στην Λιβύη παρενοχλώντας την γαλλική φρεγάτα, δηλώνει, ότι το ΝΑΤΟ στηρίζει την νόμιμη κυβέρνηση της Τρίπολης και εξαίρει τον…σταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή.

Κατά τα άλλα κάποιοι φαντασιόπληκτοι ακόμα περιμένουν κάποια συνδρομή του ΝΑΤΟ για να πέσει η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις....

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!