Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΑΥΤΟΣ ο εξαιρετικός ...κύριος, που παριστάνει (καί ραδιοφωνικώς!) τόν "δεξιό", θέλει νά γίνει ΝΟΜΟΣ ο γάμος των ομοφυλοφίλων!


Με άρθρο του στην Καθημερινή ο λαλίστατος βουλευτής Α' Αθηνών της Ν.Δ. Κων. Μπογδάνος ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει νόμος του κράτους ο πολιτικός γάμος ομοφύλων.


Μπογδάνος* "υπέρ των γάμων ομοφυλόφιλων" μην ξανα-ακούσω οτι ο τύπος είναι ακροδεξιός κι άλλα τέτοια! 

Πρόοδος λέμε!

Μπογδάνος: Του «την είπαν» οι παρουσιαστές στον ΣΚΑΪ (video) | ΝΕΑ ...

Οι συντηρητικοί φιλελεύθεροι δεν φοβόμαστε να επιχειρηματολογούμε από θέση αρχής – αντιθέτως, το επιδιώκουμε. 

Δεν αποστρέφουμε το βλέμμα μας από τον κόσμο και τον άνθρωπο όπως στην πραγματικότητα είναι για να καταφύγουμε σε βολικές αφαιρέσεις. 

Δεν διστάζουμε, όπως δεν δίστασε και ο Εντμουντ Μπερκ όταν στα τέλη του 18ου αιώνα υποστήριξε τους επαναστάτες Αμερικανούς έναντι της δικής του αποικιακής Βρετανίας, να καταγγείλουμε την αδικία, την καταπίεση και το παράλογο όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε αντίθεση με τους δήθεν δικαιωματιστές του ρηχού νερού και της κακιάς ώρας, εμείς δεν μετράμε το δίκιο ανάλογα με το αν απέναντί μας έχουμε δικούς μας ή όχι. 

Επιμένει ο Μπογδάνος: Είμαι ευτυχής για την απόλυσή μου | Alfavita

Είπαμε: μας αρέσουν οι αρχές – οι γενικές, αφηρημένες, καθολικής εφαρμογής αρχές της νομοκρατίας και της ισονομίας.

Και θέμα νομοκρατίας και ισονομίας είναι το ζήτημα του πολιτικού – και τονίζω εδώ το «πολιτικού»  – γάμου μεταξύ ομοφύλων στη χώρα μας. 

Μιας ληξιαρχικής πράξης δηλαδή που αναγνωρίζει από πλευράς του κράτους τον δεσμό ζωής μεταξύ ενός ζευγαριού. 

Προκλητικός και πάλι ο Βουλευτής ΝΔ Μπογδάνος κατά εκπαιδευτικών ...

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ένα ομόφυλο ζευγάρι να μην κάνει για παράδειγμα κοινή φορολογική δήλωση, να μην μπορεί να διεκδικήσει ισότιμα κοινές ημέρες άδειας διακοπών, να μην είναι και κατά νόμο ζεύγος εγγυτέρων συγγενών στα κληρονομικά και τις κρίσιμες αποφάσεις ζωής και θανάτου. 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος η κατά νόμο αναγνώριση ενός δεσμού ζωής μεταξύ δύο συναινούντων ενηλίκων να εξαρτάται σήμερα από το φύλο τους.

Ο κ. Πατέλης μίλησε στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην «Κ» για τον σύζυγό του. Ορισμένοι ίσως βιάστηκαν να προκαταλάβουν αδιακρίτως τη στάση όσων δεν δηλώνουν καλά και ντε προοδευτικοί.

Απάντηση Μπογδάνου στο ΚΚΕ! (pic) - newsique.gr

Γιατί όμως να δυσανασχετήσουν, ή να σοκαριστούν, οι ετεροφυλόφιλοι συντηρητικοί φιλελεύθεροι; 

Και να το πω κι αλλιώς: Πόσοι άραγε στ’ αλήθεια σοκαρίστηκαν; Πόσοι στ’ αλήθεια φοβήθηκαν για την ακεραιότητα της δικής τους ετεροφυλόφιλης ταυτότητας;

Αντιθέτως, αυτό που θα έπρεπε να μας σοκάρει και να μας εξοργίζει είναι ότι μια καθαρή υπόθεση νομοκρατίας και ισονομίας –των θεμελίων δηλαδή της φιλελεύθερης αστικής δημοκρατίας– την έχουμε παραδώσει βορά σε ακραίους και μισαλλόδοξους φανατικούς της αριστεράς (οι οποίοι βέβαια ως κυβέρνηση δεν τόλμησαν να αναγνωρίσουν τον πολιτικό γάμο μεταξύ ομοφύλων). 

Θα έπρεπε να μας σοκάρει και να μας εξοργίζει ότι χιλιάδες ομόφυλα ζευγάρια στην πατρίδα μας, άνθρωποι πολλοί από αυτούς φιλελεύθεροι και συντηρητικοί, νοικοκυραίοι και πατριώτες, αισθάνονται ότι τα αυτονόητα δικαιώματά τους σήμερα τολμά να τα προάγει –έστω και στα λόγια– ένα τσούρμο ακραίων.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Κατά συρροήν προβοκάτορας

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν́ για την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Η παράταξή μας ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της. 
Με τη νομική αναγνώριση του πολιτικού γάμου μεταξύ ομοφύλων, μπορούμε να διασφαλίσουμε στην πράξη την ισονομία. Και μπορούμε να ακυρώσουμε μια και καλή τους τζάμπα μάγκες του φωνακλάδικου δήθεν δικαιωματισμού της αριστεράς. 

Η κοινωνία μας είναι πια ώριμη για να κάνουμε αυτό το συμβολικό και ουσιαστικό βήμα νομοκρατίας. 
Ας το τολμήσουμε, καθώς μόνο εμείς το μπορούμε!

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Το ζεϊμπέκικο του στα μπουζούκια ...

* Ο κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι βουλευτής Α΄ Αθηνών της Ν.Δ.


&

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Προδότες πάσης ηθικής τάξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο κλόουν, ήταν ποτέ δεξιός γιά να είναι τώρα;;; Ποιός;;; Αυτός που έλεγε πως το Κουκουέ είναι η μοναδική αξιοπρεπής επιλογή;;; Μα τι λέμε;;; Οι περισσότεροι βουλευτές και υπουργοί της ΝέαςΔούλας προέρχονται από κομμουνιστικά μετερίζια και είναι φανατικοί υποστηρικτές της "πολιτικής ορθότητας"! Ποιά Δεξιά;;; Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ Δεξιά στην Ελλάδα. Μην πέφτετε θύματα της κομμουνιστικής προπαγάνδας και των παλαιών συνθημάτων του ΠΑΣΟΚ του αλήστου μνήμης αλητηρίου Ανδρέα "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά". Μπορούμε να μιλούμε μονάχα γιά μασωνοδεξιά που προάγει την αστική δημοκρατία και που στους κόλπους της τρέφει μισόθεους, μισέλληνες, αντίχριστους, αρνισηπάτριδες μητραλοίες. Πρόκειται περί μούργων βενιζελικών. 'Οπως και το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Στην κατοχή οι ταγματασφαλίτες ήταν σχεδόν όλοι τους βενιζελικοί, και μάλιστα από τους φανατικότερους. Η ρίζα του κακού στην Ελλάδα είναι ο βενιζελισμός. Θα πρέπει συνεπώς να ξεριζωθεί μαζί με όλο το εγχώριο πολιτικό σύστημα και τα "τζάκια" του, εάν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα στην πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!