Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΩΣ το αναδημοσιεύουμε εν όψει εξελίξεων. ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ « για αυτά που θα γίνουν θα είμαι η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ»!Η Ιστορία κλείνει τον κύκλο της. 

Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ για τα έσχατα που έρχονται δίνει σημείον.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ μας ολοζώντανη επί των επάλξεων του Ελληνικού Έθνους των Ορθοδόξων Χριστιανών, ως ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ !
Τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους οι τούρκοι. 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Στις 19 Ιανουαρίου του 2019 ο Υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης δίνει την κάτωθι συγκλονιστική μαρτυρία: 

Αφού αναφέρετε στις συγκλονιστικές στιγμές της διάσωσης της αρχιλοχίας της Αεροπορίας Στρατού κ. Βασιλικής Πλεξίδας με την πτώση του ελικοπτέρου ΧΪΟΥΙ στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας, την Τετάρτη της Λαμπροβδομάδας του 2017, στις 17 Απριλίου, στο 18:01 χρονικό σημείο του παρακάτω βίντεο συμπληρώνει : 

Η αδελφή της προσπάθησε να αγιογραφήσει την ΠΑΝΑΓΙΑ, είναι αγιογράφος 

Όταν την τελείωσε είπε « την τελείωσα» 

Και της εμφανίστηκε η ΠΑΝΑΓΙΑ και της λέει: 
« δεν τελείωσες ,ΕΓΩ είμαι ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ» 
« ένας στρατηγός έχει γαλόνια» 
« και θα μου βάλεις γαλόνια» 

Και μάλιστα της είπε η ΠΑΝΑΓΙΑ: 
« ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» 
Έτσι έχουν τα πράγματα, αυτά τα έζησα ο ίδιος λέει ο Υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης.


Ο τούρκος συναντάται με το τέλος της ιστορίας του και η ΕΛΛΑΔΑ ψηλαφά την αρχή της πραγματικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ της. Όλα αυτά μέσα από έκρυθμες καταστάσεις και ανατροπές, όπου το ΘΑΥΜΑ θα γίνει η Πεμπουσία της καθημερινότητας που θα απεργάζεται την σωτηρία μας. 

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στα στρατεύσιμα παιδιά μας, σε όλο το έμψυχο δυναμικό.

ΠΙΣΤΗ και ΟΜΟΝΟΙΑ στον Ελληνικό Λαό χρειάζεται για να παλέψουμε με τους δαίμονες που μας περικύκλωσαν. 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ προπορεύεται επί των επάλξεων του Ελληνικού Έθνους των Ορθοδόξων Χριστιανών ως ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. 

Οι στρατηγοί υποκλίνονται ενώπιον ΤΗΣ. 


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

6 σχόλια:

 1. Ε ρε παραμύθι που πέφτει.... Δεν υπάρχει "παναγία", η ΜΑΡΙΟΛΑΤΡΕΙΑ είναι αντίχριστη αίρεση. Έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη Καινή Διαθήκη και είναι ένα δόγμα που δε το είχαν τους πρώτους αιώνες οι Χριστιανοί.Η Μαριολατρεία ξεκίνησε από έναν επίσκοπο της Αιγύπτου που ήθελε να συμβιβάσει τη λατρεία της Ίσιδος με το Χριστιανισμό, και έτσι μας προέκυψε η "παναγία".

  Αντί να δοξάζετε τον Ιησού Χριστό που σύμφωνα με την Αγία Γραφή και τους Αποστόλους είναι το μόνο όνομα που σώζει και ο μόνος διαμεσολαβητής Θεού και ανθρώπων, μιλάτε για "παναγίες". Για αυτό ο Θεός θα ισοπεδώσει αυτό το έθνος. Σας έδωσε ο δαίμονας της "παναγίας" "προφητεία" και "σημείο" πως τάχα μου θα νικήσετε. Εγώ σας λέω πως θα χάσετε, και να εύχεστε πραγματικά να γίνει συμβιβασμός με τη Τουρκία και όχι πόλεμος, γιατί αν γίνει πόλεμος τέλος το μασονοκράτος της Ελλάδας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. > Tι ΔΕΝ καταλαβαίνειs ;;
   > TI Δ Ε Ν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;

   > Εχειs μπροστά σου ενα Βίντεο 25'26'' . στο οποίο Αυτόπτηs Μάρτυραs , ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ !
   > ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ , την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ , ..

   > ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ !!
   > Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟΣ , Η΄ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΥΦΛΟΣ , ΔΕΝ ''ΒΛΕΠΕΙ '' !!

   Διαγραφή
  2. Π@ΠΑΡΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, Η ΟΒΡΕΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ !! ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΡΕΕΕΕ

   Διαγραφή
 2. Προφανώς, Αλάτι της Γης, μιλάτε για πράγματα που δεν γνωρίζετε, ή μάλλον για να το πω ακριβέστερα, για πράγματα για τα οποία δεν έχετε λάβει, δυστυχώς, ιδία πείρα. Εμείς , που έχουμε λάβει, Κύριος οίδε- ανάξιοι όντες - σας λέμε ότι κάνετε λάθος. Υπάρχει Παναγία και η προστασία της είναι και ιστορικά κατοχυρωμένη, και καρδιακά πιστωμένη. Όσο για το αν νικήσουμε ή για την ΄καθε προφητεία , εγώ σαφώς και δεν γνωρίζω, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι χωρίς μετάνοια οδηγούμεστε στην απώλεια εδαφών, όπως είναι σαφώς κατοχυρωμένο από την Παλαιά Διαθήκη, πολλάκις, και όπως μας έλεγε συνεχώς και ο μακαριστός Γέροντας Αθανάσιος Μυτηλιναίιος.
  Όσο για τους ισχυρισμούς σας περί ίσιδος και άλλες τέτοιες ανοησίες, αυτά δεν τα λέει ούτε η Καινή Διαθήκη, ούτε η ορθόδοξη χριστιανική παράδοση. Οι πηγές σας είναι σαθρές. Ιδεολογικά και ιστορικά.

  ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Παναγία έχει παρουσιαστεί σε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι ήταν ξύπνιοι (δεν κοιμόντουσαν), στην εποχή μας.
  Όσα λέγονται εναντίον της Παναγίας, λέγονται από ανθρώπους που βρίσκονται στην πλάνη και δεν γνωρίζουν (ή θέλουν να αγνοούν) την πραγματικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αλατι της γης και μυαλο κουκουτσι ηΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ οχι υπηρξε μονο αλλα και θα υπαρχει εις παντας τους αιωνας.αντε καθικια αθεοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!