Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΤΟ Κ.Κ.Ε., ΑΦΟΥ τά Π Η Ρ Ε γιά τό «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ νά είναι… Δ Ω Ρ Ε Α Ν ! ! ! (Καί άθλιοι και ψεύτες! ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ όμως!)



Ανακοίνωση – με μεγάλη καθυστέρηση - εξέδωσε το Γραφείου Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ, «Σχετικά με τη διανομή των χρημάτων της καμπάνιας για την πανδημία σε ΜΜΕ». 

Κι ενώ, λοιπόν, ο «Ριζοσπάστης» φιγουράρει στη λίστα των ΜΜΕ που τα πήραν χοντρά για να αναμεταδίδουν την κυβερνητική προπαγάνδα του «Μένουμε Σπίτι» και του «Μένουμε Ασφαλείς», σε μια επίδειξη απύθμενου θράσους και μέγιστης υποκρισίας, αναφέρει πως:

«Το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει τονίσει ότι τα μηνύματα που σχετίζονται με την προστασία της δημόσιας υγείας, πόσω μάλλον με μια πανδημία, θα πρέπει να είναι δωρεάν και να μην μεταδίδονται με όρους διαφημιστικής καμπάνιας».

Αφού τα μηνύματα έπρεπε να είναι δωρεάν, γιατί άρα γε το… τιμημένο κουκουέ δεν έδωσε το καλό παράδειγμα, να αρνηθεί τη χρηματοδότηση και να τα μεταδώσει δωρεάν; 

Μήπως γιατί ΚΚΕ και δωρεάν δεν πάνε ποτέ μαζί; 

Μήπως γιατί οι σπαγκοραμμένοι θησαυροφύλακες του ΚΚΕ δεν αφήνουν ούτε λεπτό του ευρώ να πέσει κάτω; 

Ε, τουλάχιστον ας μη μας κοροϊδεύουν κι από πάνω!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!