Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! Δισεκατομμύρια, όλα τ΄αποθέματα της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης πέταξαν μέσω ”Μάλτας” στην Τουρκία….



N T O K O Y M E N T O ! 

Διαρροή εγγράφων αποκαλύπτουν και 'ντοκουμεντάρουν', ότι η κυβέρνηση GNA της Λιβύης μετέφερε 169.000.000 ευρώ σε τουρκικές εταιρείες!
Η λεηλασία της Λιβύης συνεχίζεται από τους εισβολείς κατακτητές.
Όλα τα χρήματα του πολύπαθου λιβυκού λαού, δισεκατομμύρια μεταφέρθηκαν από την Κεντρική Τράπεζα Λιβύης που ελέγχει ο GNA μέσω ”Μάλτας” στην Τουρκία…

Διαρροή εγγράφων αποκαλύπτουν και ντοκουμεντάρουν ότι η κυβέρνηση GNA της Λιβύης μετέφερε 169 εκατομμύρια ευρώ σε τουρκικές εταιρείες!


Μια υπόθεση που θυμίζει τους 40 τόνους χρυσού αξίας 740 δις συριακών λιρών περιουσία του συριακού λαού που αφού περιήλθε στα χέρια της ISIS έκαναν φτερά προς Washington….

Έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν ότι εκατομμύρια ευρώ έχουν μεταφερθεί από την Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης σε Τούρκικη εταιρεία που ονομάζεται Defense Industries Technology Company SSTEK. (Kρατική Αμυντική Βιομηχανία της Τουρκίας)

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 ως πλήρως θυγατρική εταιρεία για να διευθύνει την τουρκική αμυντική βιομηχανία και ίδρυσε σύγχρονες εταιρείες ή σύναψε συνεργασίες με υπάρχουσες εταιρείες για την υποστήριξη της στρατιωτικής ανάπτυξης, σύμφωνα με την έκθεση, καθώς έγγραφα έδειξαν το αίτημα του Υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης του GNA, Fathi Pashaga, από τον κυβερνήτη της κεντρικής τράπεζας για να μεταφέρει περίπου 169 εκατομμύρια ευρώ στον εταιρικό λογαριασμό.

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Al-Wefaq απευθύνθηκε στον κυβερνήτη της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης, ζητώντας του να ακυρώσει μια προηγούμενη επιταγή στην οποία αναφέρεται η έκδοση πιστωτικής επιταγή. Αντ ‘αυτού, ζητήθηκε από τον κυβερνήτη να μεταφέρει 169 εκατομμύρια ευρώ απευθείας στον λογαριασμό της εταιρείας, σύμφωνα με την έκθεση, η οποία ανέφερε η Al-Arabiya.

Ο επικεφαλής του Οικονομικού Τμήματος στο Υπουργείο Εσωτερικών απευθύνθηκε επίσης στην Al-Wefaq, επικεφαλή τραπεζικών εργασιών στην Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης, και του ζήτησε να ολοκληρώσει τη μεταφορά του ποσού στον λογαριασμό της εταιρείας, καθώς και στον επικεφαλή του Λιβυκού Ελεγκτικού Γραφείου, Pashaga, τονίζοντας ότι λόγω της έκτακτης ανάγκης στη χώρα, οι εισαγωγές από τη SSTEK θα εξαιρούνται από τις κανονικές διαδικασίες.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι τον περασμένο Απρίλιο, ένας Λίβυος αξιωματούχος οικονομικών επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία δέσμευσε τα περιουσιακά στοιχεία της Λιβύης που είχαν κατατεθεί στις τράπεζές της μέχρι την εξόφληση των χρεών της με τη Λιβύη και την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων για την αποζημίωση των τουρκικών εταιρειών για συμβάσεις που δεν εφαρμόστηκαν λόγω της πτώση του καθεστώτος του Muammar Gaddafi, σε μια εποχή που οι τράπεζες υποφέρουν από έλλειψη ρευστότητας στις γυναίκες της Λιβύης.

Ο επικεφαλής της επιτροπής κρίσης ρευστότητας στην Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης, Ramzi Agha, δήλωσε στο Al-Arabiya.net ότι είχε επιβεβαιώσει με αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη εντολών προς τον κυβερνήτη της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης ,η Τουρκία να μην χρησιμοποιήσει τα λιβυκά αποθέματα που έχουν κατατεθεί σε τουρκικές τράπεζες. 

Μέχρι το τέλος του διακανονισμού χρέους της Λιβύης.

Αυτά τα χρέη αντιπροσωπεύονται στο κόστος της στρατιωτικής βοήθειας που παρέχεται στις δυνάμεις του GNA, στη θεραπεία των Λίβυων τραυματιών σε τουρκικά νοσοκομεία, καθώς και στα έξοδα μεταφοράς Σύριων μισθοφόρων, καθώς και στην εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων για αποζημίωση των τουρκικών εταιρειών για εργασία και έργα που υλοποιήθηκαν στη Λιβύη και άλλα που έγιναν και δεν πληρώθηκαν λόγω πτώσης Καντάφι και εμφυλίου….



dimpenews.com


https://alithiastofos.blogspot.com/2020/06/blog-post_71.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/bXJOZ+(%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91+%CE%A3%CE%A4%CE%9F++%CE%A6%CE%A9%CE%A3)

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!