Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Αταλάντη: "Τον έ σ φ α ξ ε τον άνθρωπο ο Αλβανός" λένε οι κάτοικοι για τήν ληστεία με τις μαχαιριές στον περιπτερά - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Αταλάντης για το πρωτοφανές περιστατικό βίας στην κεντρική πλατεία της πόλεως το βράδυ Παρασκευής και την ώρα μάλιστα που ήταν ανοιχτά και με κόσμο κάποια από τα 'καφέ' της πόλεως. 
Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο αδίστακτος δράστης...
φορώντας κουκούλα επιτέθηκε στον άτυχο 66χρονο περιπτερά, καθώς αν το κίνητρο ήταν η ληστεία τι ήταν αυτό που τον έτρεψε σε φυγή, πριν προλάβει να αφαιρέσει οτιδήποτε από το περίπτερο.

Ο 66χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας με τρεις μαχαιριές στην πλάτη στο χέρι και στο λαιμό.
Η μαχαιριά στο λαιμό προκάλεσε ρήξη τραχείας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο.
Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά η ζωή του δεν απειλείται.
Συντετριμμένος από το συμβάν ο συνέταιρος του περιπτερά που συνειδητοποιεί ότι θα μπορούσε να είναι αυτός στην θέση του.
Δείτε το βίντεο από το 'TVSTAR':

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!