Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Α Ι Σ Χ Ο Σ + ΑΙΣΧΟΣ = ΑΙΣΧΟΣ ! ΕΡΡΙΞΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3.000€ στόν ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ που ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΒΡΟΥ !!!!!!!




Τι μεταδίδει το rosa.gr :

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕ!
Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε η αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας στον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Τριγώνου για τήν διαμαρτυρία έξω από την Τράπεζα Πειραιώς, με αίτημα να ΜΗΝ κλείσει αφήνοντας πολίτες ανέργους αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Παρά τους δύσκολους καιρούς, η αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας αποφάσισε να εξαντλήσει την αυστηρότητά της επιβάλλοντας πρόστιμο 3.000 ευρώ στον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Τριγώνου για τη συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε την Παρασκευή μπροστά από το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια με αίτημα να μην κλείσει το τραπεζικό ίδρυμα!

Η αστυνομία, έσπευσε να εφαρμόσει κατά γράμμα τις διατάξεις περί απαγόρευσης συγκεντρώσεων σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, τιμωρώντας αυστηρά τον διοργανωτή, παρ΄όλο που η προσέλευση στη διαμαρτυρία ήταν περιορισμένη και μάλιστα (όπως φαίνεται καί στήν φωτογραφία ανωτέρω) οι λιγοστοί συμμετέχοντες φορούσαν και μάσκες.

https://www.kinima-ypervasi.gr/2020/11/3000.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. > ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ .. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !
    > ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ , ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ , Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γιαγιά Κυριακή από την Πτολεμαίδα ήταν πνευματικό παιδί της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας και σήμερα είναι 95 χρονων.Της εμφανίστηκε η Παναγία μας πριν ξεσπάσει ο ιός και της είπε για της εκκλησίες ότι θα είναι κλειστές...

    http://apantaortodoxias.blogspot.com/2020/11/95.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!