Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Ζωντανή ομιλία βιοτεχνολόγου & ερευνητού κ. Δημητρίου Ποντίκα στίς 09/07/2021. ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 




https://www.youtube.com/watch?v=C_Fonx0NY8U

8 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ...ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ¨" YOUTUBE ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με τις δήθεν "μαγνητικές ιδιότητες" των μπολιασμένων.

    Σήμερα μού είπε ένας συγγενής μου, ότι ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ τις "μαγνητικές ιδιότητες" σε ένα μπολιασμένο γνωστό του.
    Αυτός ο μπολιασμένος ΔΕΝ παρουσίασε ΚΑΜΙΑ "μαγνητική ιδιότητα".

    Κάποιοι διαδίδουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ σχετικά με τα εμβόλια, για να γελοιοποιήσουν και να παρουσιάσουν σαν "ψέματα", ΟΛΑ ανεξαιρέτως όσα λέγονται για τα εμβόλια (και τα σωστά και αληθινά).

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, σε όσα ακούμε και διαβάζουμε. Διότι οι κακοπροαίρετοι άνθρωποι είναι πολύ πονηροί και κακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΖΙΖ ΚΑΚΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΙΞΗΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ. ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ. ΑΜ ΠΩΣ;;;;;;;;;;;.............................

      Διαγραφή
    2. Ποτέ δεν υποστήριξα και δεν πιστεύω, ότι τα μπόλια είναι ελιξίρια αθανασίας.
      Γνωρίζω πολύ καλά, ότι τα μπόλια είναι επικίνδυνα για την υγεία.

      Διαγραφή
    3. Έχω ακούσει πολλές φορές στη ζωή μου εκτός διαδικτύου, και χαρακτηρίζουν ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ σαν "ψεκασμένους" όσους αντιτίθενται στα εμβόλια. Όταν οι αρνητές των εμβολίων πιστεύουν στις "μαγνητικές ιδιότητες" των μπολιασμένων και στην ανίχνευση με κινητό τηλέφωνο κάποιου κωδικού αριθμού "που βγαίνει μέσα από τον άνθρωπο", ΤΟΤΕ ΔΙΝΟΥΝ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στους υποστηρικτές των εμβολίων να τους ονομάζουν "ψεκασμένους".

      Διαγραφή
  3. Ισραήλ στοιχεία Υπ. Υγείας… Ιούλιος όσοι πέθαναν ήταν σχεδόν όλοι εμβολιασμένοι και οι νοσηλευόμενοι και οι σοβαρά νοσούντες είναι κατά πλειοψηφία οι εμβολιασμένοι!!

    https://www.triklopodia.gr/%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%85%CF%80-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητροπολίτης αφήνει «παγωτό» τον Πέτσα: «Αν κάποιος παρουσιάσει μία παρενέργεια δεν θέλω να πει ότι τον ώθησα να εμβολιαστεί» – ΒΙΝΤΕΟ


    https://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!