Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Αυτός τορπίλλισε τήν συμφωνία των δύο χωρών, αυτός κυνηγάει τούς ομογενείς μας καί τώρα ΠΑΛΙ εδώ; Φιλιά και αγκαλιές ο Ράμα(ς) με τον Γιωργάκη Παπανδρέου! ....



Ιούλιος 13, 2021. Ελλάδα.

Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα επισκέφθηκε την Αθήνα χθές Τρίτη, όπου έγινε δεκτός με ...αγκαλιές από τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας,  Γιώργο Α. Παπανδρέου, γράφει η αλβανική 'Sot'.


Λεπτομέρειες, ή οι λόγοι για την επίσκεψη του Ράμα, δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, η συνάντηση μεταξύ τους είναι πολύ ...ζεστή. 

Αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί ότι ο Ράμα ηγείται  του σοσιαλιστικού κυβερνητικού κόμματος στην Αλβανία και ο Γ. Παπανδρέου είναι ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής  Διεθνούς. (ΣΙΓΑ ΤΑ ...ΩΑ !)

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ράμα αναμένεται να δημοσιοποιήσει την επίσκεψή του στην Ελλάδα, όπως κάνει σε κάθε επίσκεψή του.


--

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

https://www.echedoros-a.gr/2021/07/blog-post_81.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!