Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021

Ευχόμαστε νά μήν ισχύει! Ψώνια στά καταστήματα λιανικής από Σεπτέμβριο ΜΟΝΟ μέ πιστοποιητικό εμβολιασμού; Δημοσίευμα - «ΒΟΜΒΑ»!

 

 

Ως πού θα το φτάσουν;;;

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» έρχεται σήμερα να ταράξει τα νερά και να φέρει στο προσκήνιο για πρώτη φορά την πιθανότητα να υπάρξει ρύθμιση για είσοδο στα καταστήματα λιανικής μόνο για πελάτες που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού...


Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα, που έχει μία από τις μεγαλύτερες απηχήσεις στον τύπο πανελλαδικά, σημειώνει στο κέντρο του πρωτοσέλιδού της τα εξής:

«Εμβόλιο ή…σπίτι! Μόνο εμβολιασμένοι στα καταστήματα λιανικής. Εργαζόμενοι στα καταστήματα και πελάτες θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού από Σεπτέμβριο».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το μέτρο αναμένεται να λειτουργήσει καθολικά στην αγορά από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς πρόκειται για ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα για το οποίο θα πρέπει να τοποθετηθούν κυβερνητικά στελέχη αλλά και άνθρωποι της αγοράς, την ώρα που συζητιούνται ήδη οι υποχρεωτικότητες για τον τουρισμό, την εστίαση και την εκπαίδευση:

el.gr

https://corfiatiko.blogspot.com/2021/07/blog-post_982.html

6 σχόλια:

 1. Εάν απαγορεύσουν την είσοδο στα καταστήματα λιανικής και δη στα καταστήματα τροφίμων,θα κατέβουμε όλοι στο κωλοβούλιο από την πείνα και θα σφάξουμε τους βολευτάδες να φάμε που είναι καλοθρεμμένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν χρειάζεται φίλε μου θα τα παραγγέλνουμε και θα μας τα φέρνουν στο σπίτι. Λεφτά να έχουμε!

   Διαγραφή
 2. Είναι πολύ πιθανό ότι διαδίδουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ψέματα, για να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους ώστε να σπεύσουν να μπολιαστούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΕΝ ΣΆΣ ΦΟΒΆΜΑΙ .
  ΕΓΏ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ
  ΞΥΠΝΆΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΆΜΑΙ.

  .
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εαν το τολμήσουν αυτό θα είναι και το τέλος τους από όλες τις πλευρές.Τα ευκόλως ενοούμενα παραλείποντε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!